καποιος κατοχος η γνωστης της Zoom g7.1ut πεταλιερας για βοηθεια?

wargasm

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ειμαι κατοχος αυτης της πεταλιερας,εχω διαβασει το manual και ακομα να βγαλω ακρη.

κανεις που να γνωριζει κατι???

H ερώτηση πάει για το Hall of Fame.  :o

Μια απάντηση θα μπορούσε να είναι: Οχι.

Άλλη : Μπα...

Αλλη : Ναι.

Και αν ναι... μετά;  ::)

Γίνε συγκεκριμμένος αλλιως θα σβηστεί το θέμα.

Τα αεροπλανα πετανε ολη νυχτα.

H ZOOM 509 ήταν πολύ καλή πεταλιέρα για πάνκ φάση.

Μετά όμως η ZOOM έδιωξε όλους τους πανκς και πήρε φλώρους να φτιάχνουνε πεταλιέρες.

όλους τους πανκς
oλους τους πανκηδες θες να πεις,να χρησιμοποιεις τον παραδοσιακο ελληνικο ορο,αλλωστε το πανκ οπως και το ροκ πρωτοπαιχτηκαν στην Ελλαδαρα μας και αποτελουν την εθνικη μας μουσικη...αντε τωρα μη σε ξαναστειλω στα θρανια! ;D

Τσου ρε καρεκλά.

Απλα ρε παιδια την αγορασα και δεν βγαζω ακρη.κανω τις ρυθμισεις που θελω,τις κανω store  αλλα μετα μου βγαζει και μου γραφει κατι αλλα...ενα γενικο μπερδεμα δηλαδη,που ισως καποιος που εχει αυτο το μοντελο να γνωριζει κατι...ασε που ειναι η πρωτη μου επαφη με πεταλιερα αλλα τελος παντων...γι'αυτο ημουν και τοσο γενικος με το θεμα,γιατι δεν ειναι ενα, ειναι πολλα τα ερωτηματικα μου...

Οπως ειχα πει και σε ενα αλλο παιδι, οι Zoom ειναι απο τις πιο απλες στον προγραμματισμο πεταλιερες.

Οποτε, ριχνεις γενικα μια ματια σε ολοκληρο το manual, και μετα πεταλιερα, κιθαρα, και manual αγκαλια. και σιγουρα θα βρεις ακρη... ;)

Εχεις πνιγεί... Ξεκίνα ένα - ένα τα θέματα στο μάνουαλ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και οταν δεν καταλαβαίνεις ή δεν σου βγαίνει κάτι, τότε ρώτα συγκεκριμμένα πράγματα.

ξεκινα απο το κεφαλαιο Που αναφερει για SAVING PATCHES γιατι μαλλον εχεις βαλαντωσει με καποια μικροαλλαγη που χεις κανει...επισης να αναφερω και γω οτι ειναι απο τις πιο ευκολες πεταλιερες στο programming που υπαρχουν και που χω δοκιμασει οποτε..υπομονη σιγα σιγα μιας και ειναι η πρωτη σου..

kwstas79 είπε:
H ZOOM 509 ήταν πολύ καλή πεταλιέρα για πάνκ φάση.
εγω ειχα την 509 κ τα σπαγε.εβαζες μαζι 2 modulation effects (yeah).

εσυ πιστευω οτι ειχες την 505,γιατι ξερω οτι εισαι κακης ποιοτητας βλαχος.

blue είπε:
εγω ειχα την 509 κ τα σπαγε.εβαζες μαζι 2 modulation effects (yeah).

εσυ πιστευω οτι ειχες την 505,γιατι ξερω οτι εισαι κακης ποιοτητας βλαχος.
Για μια ακόμα φορά οι μπούρδες του πανταχού απών blue. Όχι μόνο την είχα, αλλά και δεν είχα δώσει φράγκο (δανεική και αγύριστη). Μέχρι που καβατζώθηκε από άγνωστον τρίτον. Πιό πάνκ γίνεται; Όχι. Τράβα να κλάψεις τώρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back