Ο freemindgr πάντως το έχει πιάσει το νόημα...
Νισάφι με την επίδειξη του εξοπλισμού (και' date=' κατ' επέκταση, της οικονομικής επιφάνειας -του μπαμπά, συνήθως). Καλό είναι να ανεβαίνουν εικόνες από home studio για να παίρνουμε οι υπόλοιποι ιδέες, αλλά εδώ είναι προφανές ότι ο τύπος απλώς κάνει μόστρα. Και klain σε τελική ανάλυση.
Δείχνει το ίδιο γραφικό με το να βλέπεις ένα δωμάτιο γεμάτο με σοκολάτες ή φώτος από κιθάρες με 3 μπράτσα&ή drums με 4 κάσες ή μια γυναίκα με 500 κιλά σιλικόνη.
Θα ήταν πιο χρήσιμο για όλους μας να ακούγαμε μεταξύ μας τις μουσικές μας και να γουστάρουμε, παρά να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια, άνευ λόγου&και αιτίας, για τον όποιο εξοπλισμό.
[/quote']
Ρε δεν πάμε καλά λεω γω... :roll:
Που ξέρεις ότι κάνει επίδειξη ο άνθρωπος ρε μεγάλε;
Πως είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι κομμάτι του portfolio που παραδίδει σε πιθανούς πελάτες, για να δείξει τον (ομολογουμένως εντυπωσιακό) εξοπλισμό του;;
Από που συμπεραίνεις ότι τα πήρε όλα με λεφτά του μπαμπά του;;
Που και να συμβαίνει αυτό μαγκιά του σε τελική ανάλυση...
Γιατί θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα μέσα από το φάσμα της μίζερης καθημερινότητάς μας, αυτή είναι η δικιά μου απορία... Δηλαδή το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό και σε σένα και στον free(?)mind ήταν το πόσο σας θίγει η επίδειξη ακριβού εξοπλισμού κάποιου άλλου μουσικού;;
Κάνεις λάθος λοιπόν, οι υπόλοιποι που απάντησαν έπιασαν το νόημα. Ειλικρινής θαυμασμός, μια σκέψη του στυλ 'ε ρε και να τα είχα εγώ αυτά!', υλικό για όνειρα αν θέλεις...
Με τη δικιά σας τη λογική, αν έχω ένα ωραίο αυτοκίνητο (που, σε τελική ανάλυση, ποιος είσαι εσύ που θα μου βάλεις χέρι αν μου το πήρε ο μπαμπάς μου?) να μην το κυκλοφορώ καθόλου για να μην θίξω το κοινό περί δικαίου αίσθημα και για να μην προσελκύσω σχόλια του τύπου 'κοίτα ο κουλός τι εργαλείο έχει, αν το είχα ΕΓΩ...!!!'
Ε λοιπόν εγώ λέω, όσο κομπλεξικοί είναι αυτοί που τα λένε αυτά για τ'αυτοκίνητα, άλλο τόσο είναι και αυτοί που κάνουν παρόμοια σχόλια για παρόμοιες φωτό εντυπωσιακού μουσικού εξοπλισμού. Και το κακό ξέρεις ποιο είναι;; Ότι τέτοιου τύπου σχόλια τους βγαίνουν αυθόρμητα, χωρίς τις αναλύσεις που έκανες στο post σου...