Κάποιο Home studio

diSco

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Τι θα λεγατε για ενα μικρο στουντιακι στο πισω δωματιο?

Ο τυπος ειναι τρελλαμενος πληκρας και αυτο τον εξοπλισμο τον εχει στησει στο ΣΠΙΤΙ του. Πριν δειτε τις φωτο παρτε και κανενα χαπακι για την πιεση :)

http://www.land.state.az.us/alris/transfers/html/studio/modules.jpg

http://www.land.state.az.us/alris/transfers/html/studio/desktop.jpg

http://www.land.state.az.us/alris/transfers/html/studio/tyros2.jpg

http://www.land.state.az.us/alris/transfers/html/studio/monitors.jpg

Na ναι καλα το παληκαρι να τα χαιρεται και να τα τριπλασιασει.Μια απορια εχω,γιατι τα rack του tr,motif,roland τα εχει εις διπλουν?Λογω πολυφωνιας?Επισης η 4 οθονες ειναι λιγο υπερβολη!Κατα τα αλλα ολα τα λεφτα για μενα το home cinema!

OMG!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Εκτός από τρελαμένο, το παλικάρι πρέπει να είναι και μεγάλης οικονομικής επιφάνειας πάντως! :wink:

Πραγματικά εκπληκτικό home studio, πιθανότατα το όνειρο κάθε πληκτρά...

Υ.Γ. Το home cinema ήταν σκέτο τέρας!

Υπαρχει καποιο link απ'οπου μπορουμε να ακουσουμε μουσικη του εν λογου ( ομολογουμενως πλουσιου ) μουσικου? Ή τουλαχιστον καποια δισκογραφια δικη του ή συμμετοχη? Γιατι ο λαος μας λεει "οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι"

Υπαρχει καποιο link απ'οπου μπορουμε να ακουσουμε μουσικη του εν λογου ( ομολογουμενως πλουσιου ) μουσικου? Ή τουλαχιστον καποια δισκογραφια δικη του ή συμμετοχη? Γιατι ο λαος μας λεει "οπου ακους πολλα κερασια' date=' κρατα μικρο καλαθι"[/quote']
Έλεος... :roll: :roll: :roll:

Γιατί πρέπει σε κάθε θέμα που ανοίγει να σέρνουμε τα κόμπλεξ μας... :roll: :cry:

Υπαρχει καποιο link απ'οπου μπορουμε να ακουσουμε μουσικη του εν λογου ( ομολογουμενως πλουσιου ) μουσικου? Ή τουλαχιστον καποια δισκογραφια δικη του ή συμμετοχη? Γιατι ο λαος μας λεει "οπου ακους πολλα κερασια' date=' κρατα μικρο καλαθι"[/quote']

Γιατί πρέπει σε κάθε θέμα που ανοίγει να σέρνουμε τα κόμπλεξ μας... :roll: :cry:
+Ετσι...ετσι !!!!

Συγνωμη και παλι που ειπα τη γνωμη μου...
Ακόμα και η απάντηση σου εξακολουθεί να φαίνεται συμπλεγματική freemind... προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να εκφέρεις γνώμη, κι'εγώ κάθε δικαίωμα να την κρίνω όπως νομίζω... τα έχουμε πει αυτά. 8)

8O αχ! ρε και να μου κάτσει κανα λαχείο :lol: τρομερός εξοπλισμός, μάγκες το εύχομαι για όλους μας και αν κάτσει κανα λαχείο σε κανέναν σας και έχει τέτοιο εξοπλισμό, ας ρίξει κανά σφήριγμα και σε μας μπας και υλοποιήσουμε καμιά αξιοπρεπή παραγωγή. :P

Ο freemindgr πάντως το έχει πιάσει το νόημα...

Νισάφι με την επίδειξη του εξοπλισμού (και, κατ' επέκταση, της οικονομικής επιφάνειας -του μπαμπά, συνήθως). Καλό είναι να ανεβαίνουν εικόνες από home studio για να παίρνουμε οι υπόλοιποι ιδέες, αλλά εδώ είναι προφανές ότι ο τύπος απλώς κάνει μόστρα. Και klain σε τελική ανάλυση.

Δείχνει το ίδιο γραφικό με το να βλέπεις ένα δωμάτιο γεμάτο με σοκολάτες ή φώτος από κιθάρες με 3 μπράτσα&ή drums με 4 κάσες ή μια γυναίκα με 500 κιλά σιλικόνη.

Θα ήταν πιο χρήσιμο για όλους μας να ακούγαμε μεταξύ μας τις μουσικές μας και να γουστάρουμε, παρά να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια, άνευ λόγου&και αιτίας, για τον όποιο εξοπλισμό.

Ο freemindgr πάντως το έχει πιάσει το νόημα...

Νισάφι με την επίδειξη του εξοπλισμού (και' date=' κατ' επέκταση, της οικονομικής επιφάνειας -του μπαμπά, συνήθως). Καλό είναι να ανεβαίνουν εικόνες από home studio για να παίρνουμε οι υπόλοιποι ιδέες, αλλά εδώ είναι προφανές ότι ο τύπος απλώς κάνει μόστρα. Και klain σε τελική ανάλυση.

Δείχνει το ίδιο γραφικό με το να βλέπεις ένα δωμάτιο γεμάτο με σοκολάτες ή φώτος από κιθάρες με 3 μπράτσα&ή drums με 4 κάσες ή μια γυναίκα με 500 κιλά σιλικόνη.

Θα ήταν πιο χρήσιμο για όλους μας να ακούγαμε μεταξύ μας τις μουσικές μας και να γουστάρουμε, παρά να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια, άνευ λόγου&και αιτίας, για τον όποιο εξοπλισμό.

[/quote']
Ρε δεν πάμε καλά λεω γω... :roll:

Που ξέρεις ότι κάνει επίδειξη ο άνθρωπος ρε μεγάλε;

Πως είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι κομμάτι του portfolio που παραδίδει σε πιθανούς πελάτες, για να δείξει τον (ομολογουμένως εντυπωσιακό) εξοπλισμό του;;

Από που συμπεραίνεις ότι τα πήρε όλα με λεφτά του μπαμπά του;;

Που και να συμβαίνει αυτό μαγκιά του σε τελική ανάλυση...

Γιατί θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα μέσα από το φάσμα της μίζερης καθημερινότητάς μας, αυτή είναι η δικιά μου απορία... Δηλαδή το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό και σε σένα και στον free(?)mind ήταν το πόσο σας θίγει η επίδειξη ακριβού εξοπλισμού κάποιου άλλου μουσικού;;

Κάνεις λάθος λοιπόν, οι υπόλοιποι που απάντησαν έπιασαν το νόημα. Ειλικρινής θαυμασμός, μια σκέψη του στυλ 'ε ρε και να τα είχα εγώ αυτά!', υλικό για όνειρα αν θέλεις...

Με τη δικιά σας τη λογική, αν έχω ένα ωραίο αυτοκίνητο (που, σε τελική ανάλυση, ποιος είσαι εσύ που θα μου βάλεις χέρι αν μου το πήρε ο μπαμπάς μου?) να μην το κυκλοφορώ καθόλου για να μην θίξω το κοινό περί δικαίου αίσθημα και για να μην προσελκύσω σχόλια του τύπου 'κοίτα ο κουλός τι εργαλείο έχει, αν το είχα ΕΓΩ...!!!'

Ε λοιπόν εγώ λέω, όσο κομπλεξικοί είναι αυτοί που τα λένε αυτά για τ'αυτοκίνητα, άλλο τόσο είναι και αυτοί που κάνουν παρόμοια σχόλια για παρόμοιες φωτό εντυπωσιακού μουσικού εξοπλισμού. Και το κακό ξέρεις ποιο είναι;; Ότι τέτοιου τύπου σχόλια τους βγαίνουν αυθόρμητα, χωρίς τις αναλύσεις που έκανες στο post σου...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Abraxas!!!

Η μιζέρια είναι τελικά το εθνικό μας προϊόν, την παράγουμε με τις οκάδες!!!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!

Γιατρέ μου χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου... αλλά... ρε συ...

μ'αυτό το avatar που έχεις με πιάνουν νευρικά γέλια κάθε φορά που το βλέπω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είμαι σοβαρά;; 8) :lol: :lol:

Θα συμφωνήσω κι εγώ τους προλαλήσαντες και θα θέσω ένα απλό ερώτημα.

Τον Yanni, το πατριωτάκι μας, τον ξέρετε φαντάζομαι και τη μουσική του επίσης.

Έχετε δει τα τέρατα που έχει στο home studio του; ΕΕΕΕΕ; 8)

Κοινώς, καλά κάνει και τα έχει όποιος τα έχει και να τα χαίρεται. Το αν ξέρει να τα χειρίζεται είναι δικό του θέμα (και μόνο) και βέβαια, σαφέστατα όλοι μας θα είχαμε τα ίδια και περισσότερα αν μας περίσσευαν μερικές δεκάδες χιλιάρικα... 8)

Γιατρέ μου χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου... αλλά... ρε συ...
μ'αυτό το avatar που έχεις με πιάνουν νευρικά γέλια κάθε φορά που το βλέπω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είμαι σοβαρά;; 8) :lol: :lol:

Γιατί γέλια παρακαλώ; Ο Μπομπ Σφουγγαράκης Τετραγωνοπαντελονής είναι αξιοσέβαστο πρόσωπο!! :lol: :lol:

Μια χαρά είσαι, channel9 καθημερινά στις 16:30 (ή στις 7:30 το πρωί, άμα ξυπνάς) και θα γίνεις περδίκι!!

Γιατί θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα μέσα από το φάσμα της μίζερης καθημερινότητάς μας' date=' αυτή είναι η δικιά μου απορία... [/quote']
δηλαδή ρε Abraxas, πού ακριβώς είναι η μιζέρια; το ότι δε θεωρείς και τίποτα σημαντικό το γεγονός ότι ο τύπος απλά έσκασε φράγκα για να φτιάξει αυτό το μεγαθήριο; εντάξει, μπράβο του, αλλά όχι και να τον "θαυμάζουμε ειλικρινώς" κιόλας γι'αυτό... θα τον θαυμάζαμε αν είχε πραγματικά να πει κάτι καινούριο σε όλους εμάς, αν είχε να προτείνει κάποια έξυπνη ιδέα, να παρουσιάσει κάποια καινούρια diy μόντα και πάει λέγοντας... το ότι απλά τα 'σκασε τα φράγκα, αγόρασε και έστησε όλον αυτόν τον γ*μάω-μάο εξοπλισμό, ντάξει, χαίρω πολύ, εμένα δε μου λέει τίποτα... ας χαλαρώσουμε λίγο, δεν υπάρχει κομπλεξισμός στην όλη κριτική...

Όταν θα ρωτήσει ένας τι πρέπει να αγοράσει για να έχει τον τέλειο ήχο η απαντήσεις είναι: δώσε χρήμα για να μιλάμε επαγγελματικά.. όταν κάποιος δίνει χρήμα και φαίνεται επαγγελματίας τότε είναι επιδειξίας.. βέβαια όλοι αν είχαν τα μηχανήματα θα κάναν παπάδες.. ε αφού είναι έτσι δεν παίρνουν ένα ανοιχτό δάνειο από την τάδεbank και να κάνουν παππάδες και να κάνουν και το κομμάτι τους;;;

Επειδή το όνειρό μου είναι να ηχογραφώ μια μέρα με κορυφαίους κονβέρτορες και όχι με κάποια κάρτα ήχου και να ακούω τις μίξεις της μουσικής μου σε κορυφαία μονιτορ και κ.τ.λ.. μπράβο του του τύπου, γιατί χαίρεται με το όνειρό μου :)

+1

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα