Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν φάει όλοι με το κάπνισμα' date=' ενώ δεν λένε τίποτε για την ραδιενέργεια των κινητών, τις κόκα-κόλες, τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, το αλκοόλ, τα πνιγμένα στα φυτοφάρμακα λαχανικά, τα μπουκωμένα με διοξίνες γελάδια, το καυσαέριο και τα απόβλητα των βιομηχανιών, την τρύπα του όζοντος, τα κακοσυντηρημένα air-condition κλπ.
[/quote']
εμ... οτι βρωμάει? οτι σε κλειστούς χώρους δεν μπορείς να αναπνέυσεις (πολλές φορές ακόμα και αμα είσαι ήδη καπνιστής) ? Ποιο απο τα υπόλοιπα που ανέφερες το κάνει αυτό ? Εδω φωνάζουμε για τη μασχαλίλα στα λεωφορεία και απαιτούμε ο άλλος να είναι πλυμένος που είναι ακόμα πιο προσωπικό του θέμα... και την υπερμπόχα δεν το θεωρούμε καθόλου αγένεια και βλαχιά να τη ρίχνουμε στους άλλους, αλλα άμα κάποιος έχει φάει όσπρια τον κοιτάμε περίεργα
+10000000000Η διαφορά πάντως με άπειρες άλλες κακές συνήθειες είναι ότι το κάπνισμα του δίπλα επηρεάζει κι εμένα. Είναι θέμα πολιτισμού να σεβόμαστε τον διπλανό μας
εμ... οτι βρωμάει? οτι σε κλειστούς χώρους δεν μπορείς να αναπνέυσεις (πολλές φορές ακόμα και αμα είσαι ήδη καπνιστής) ? Ποιο απο τα υπόλοιπα που ανέφερες το κάνει αυτό ? Εδω φωνάζουμε για τη μασχαλίλα στα λεωφορεία και απαιτούμε ο άλλος να είναι πλυμένος που είναι ακόμα πιο προσωπικό του θέμα... και την υπερμπόχα δεν το θεωρούμε καθόλου αγένεια και βλαχιά να τη ρίχνουμε στους άλλους' date=' αλλα άμα κάποιος έχει φάει όσπρια τον κοιτάμε περίεργα [/quote']
Ο καπνός καλής ποιότητας δεν βρωμάει - η πλατεία Ομονοίας βρωμάει πολύ περισσότερο (εντός και εκτός Μετρό). Απ' την άλλη, αυτό που εσένα σου βρωμάει, σε άλλον αρέσει. Έχει πάει ποτέ με χορτοφάγο σε χασαποταβέρνα; Δεν θα του/της αρέσει καθόλου, αλλά εσένα θα σου ανοίγει η όρεξη.
Εδώ δεν συζητάμε για το αν το καπνίζειν είναι απολαυστικό - αυτό είναι θέμα του καθενός μας. Συζητάμε για το αν είναι βλαβερό, οπότε απλώς λέω ότι ναι, είναι, ειδικά αν το κάνει κανείς δίχως μέτρο. Αλλά και μπύρες ή κρασιά αν πίνεις δίχως μέτρο, καφέ αν πίνεις δίχως μέτρο, μπριζόλες αν τρώς δίχως μέτρο... με τους γιατρούς θα κάνεις παρέα. Δεν έχω δει ακόμη κόκα-κόλα να γράφει ότι μπορεί να σου τρυπήσει το στομάχι (ενώ ισχύει).
+10000000000
Επίσης δεν είναι καταπάτηση δικαιωμάτων το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χώροι μη καπνιστών' date=' ή και που (υποτίθεται ότι υπάρχουν) καταπατούνται?
¶σε που 11 στις 10 φορές, θα υποχωρήσει ο μη καπνιστής στην ανάγκη του καπνιστή για τσιγάρο παρά ο 2ος στην ανάγκη του 1ου για οξυγόνο... [/quote']
Συμφωνώ απολύτως. Αυτοί που δεν θέλουν να καπνίζουν, θα έπρεπε να μπορούν να μην καπνίζουν παθητικά. Κατά τη γνώμη μου βέβαια, το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει με τις γ@μ1μ3ν3$ κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που έχουν γεμίσει τον τόπο επειδή ο έλληνας είναι μ@λ@κ@$.
Says who? εσύ? έχω βρεθεί και με άτομα που καπνίζουνε πούρα σε δωμάτιο. Είναι γεγονός οτι μαζί με τη μπόχα του καπνού είχαν και άρωμα. Σαν σκατά με φράουλες ένα πράμα.Ο καπνός καλής ποιότητας δεν βρωμάει
Κι εγώ λέω οτι βρωμάει πολύ λιγότερο. Τι επιχείρημα είναι αυτό??η πλατεία Ομονοίας βρωμάει πολύ περισσότερο (εντός και εκτός Μετρό).
Απ' την άλλη' date=' αυτό που εσένα σου βρωμάει, σε άλλον αρέσει. [/quote']
Δεν διαφωνώ, μπορεί να καπνίζει σπίτι του και σε ανοιχτούς χώρους όσο θέλει.
?? Μα τι λεμε τώρα, δεν είναι θέμα αν σου αρέσει ή όχι, είναι οτι μπορέι να το αποφύγει!!Μπορεί!!Ο μη καπνιστής τι να κάνει σε αυτή τη χώρα?Να κάθεται σπίτι του?Να βγαίνει μόνο το καλοκαίρι?Να μην πηγαίνει στη δουλειά του?Να μην αναπνέει? Συγκρίνουμε τη γενοκτονία με το κλέψιμο τσάντας αυτή τη στιγμή...Έχει πάει ποτέ με χορτοφάγο σε χασαποταβέρνα; Δεν θα του/της αρέσει καθόλου, αλλά εσένα θα σου ανοίγει η όρεξη.
Μήπως έχεις πολύ εκλεπτυσμένη μύτη; Δε δοκιμάζεις μία καριέρα στον οίκο Ζιβονσύ, πάντα ψάχνουν άτομα με ειδικές ευαισθησίες στην όσφρηση για να δοκιμάζουν τα νέα τους αρώματα.Says who? εσύ? έχω βρεθεί και με άτομα που καπνίζουνε πούρα σε δωμάτιο. Είναι γεγονός οτι μαζί με τη μπόχα του καπνού είχαν και άρωμα. Σαν σκατά με φράουλες ένα πράμα.