- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Την 9 την έδωσαν αποκλειστικά στον Γιάνη, για να τα δοκιμάσει.VangelisV είπε:Η Microsoft απο τα 8 πηγε κατευθειαν στα 10, γιατι 7 8 9 ;D
Είχαν προβλήματα και τα απέσυραν πριν διατεθούν στο πλατύ κοινό.
Την 9 την έδωσαν αποκλειστικά στον Γιάνη, για να τα δοκιμάσει.VangelisV είπε:Η Microsoft απο τα 8 πηγε κατευθειαν στα 10, γιατι 7 8 9 ;D
Χμμ, αλλου ειναι το "αστειο" ομως ;Dtrolley είπε:Την 9 την έδωσαν αποκλειστικά στον Γιάνη, για να τα δοκιμάσει.
Είχαν προβλήματα και τα απέσυραν πριν διατεθούν στο πλατύ κοινό.
Αν κάνεις μία φορά update και δημιουργήσεις λογαριασμό με valid email στα 10αρια, μετά θα μπορέσεις να κανεις και clean install με ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκδοση των 10 που εβαλες με το update.Ριχάρδος είπε:Απ' όσο ξέρω, η δωρεάν κράτηση αφορά μόνο update και όχι clean install. Θα τα δοκιμάσω στο laptop (τα windows 8.1 δε τα συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα) αλλά στο desktop που έχω τα 7αρια θα πρέπει κάτι να με αναγκάσει για να τα αλλάξω, και μάλλον θα περάσουν αρκετά χρόνια ως τότε.
cos_dr είπε:πηγα να τα βαλω στο laptop εχθες (core i3 2330m, 4gb ram, ssd 128gb, GTX 540m) upgrade απο windows 7 ετσι για το χαβαλε και η εγκατασταση των 10 κόλλησε στο 24%.
Μπηκα στο site της microsoft, εκανα καποια προτεινομενα βηματα, ξαναπροσπαθησα και παλι κολλαγε.
Ευτυχως εκανε restore απο μονο του και δεν εχασα την εγκατασταση των 7, ευτυχως γιατι θα χυνοταν αίμα χαχαχαχαχαχα
Διαβασα στη Microsoft και για αλλους που εχουν προβληματα με το upgrade σε διαφορα λαπτοπ.
Ενας φιλος μου τα εβαλε σε desktop συγχρονο καλο και ειχε καποια προβληματακια στην αναγνωριση hardware και τα ελυσε με επανεκκινησείς.
Ενας αλλος φιλος μου μου είπε ειχε προβλημα παγωματος στο start menu.
Μια άλλη φίλη μου παντρευτηκε, να ζήσουν τα παιδια.
Στο laptop εχω μια light εκδοση του sonar και ελεγα να δοκιμασω για να δω πως θα συμπεριφερόταν, αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. I failed. Είμαι αποτυχημένος. :-(
Λοιπόν, παλιο topic αλλα για την ιστορία.cos_dr είπε:πηγα να τα βαλω στο laptop εχθες (core i3 2330m, 4gb ram, ssd 128gb, GTX 540m) upgrade απο windows 7 ετσι για το χαβαλε και η εγκατασταση των 10 κόλλησε στο 24%.
Μπηκα στο site της microsoft, εκανα καποια προτεινομενα βηματα, ξαναπροσπαθησα και παλι κολλαγε.
Ευτυχως εκανε restore απο μονο του και δεν εχασα την εγκατασταση των 7, ευτυχως γιατι θα χυνοταν αίμα χαχαχαχαχαχα
Διαβασα στη Microsoft και για αλλους που εχουν προβληματα με το upgrade σε διαφορα λαπτοπ.
Ενας φιλος μου τα εβαλε σε desktop συγχρονο καλο και ειχε καποια προβληματακια στην αναγνωριση hardware και τα ελυσε με επανεκκινησείς.
Ενας αλλος φιλος μου μου είπε ειχε προβλημα παγωματος στο start menu.
Μια άλλη φίλη μου παντρευτηκε, να ζήσουν τα παιδια.
Στο laptop εχω μια light εκδοση του sonar και ελεγα να δοκιμασω για να δω πως θα συμπεριφερόταν, αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. I failed. Είμαι αποτυχημένος. :-(
Και η Roland πήγε από την gt-8 κατευθείαν στην gt-10.VangelisV είπε:Η Microsoft απο τα 8 πηγε κατευθειαν στα 10, γιατι 7 8 9 ;D
Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στο laptop που τα εγκατέστησα.Αρκετές φορές το start menu είτε εξαφανίζεται είτε απλά δεν πατιέται, ότι και να κάνεις.cos_dr είπε:Ενας αλλος φιλος μου μου είπε ειχε προβλημα παγωματος στο start menu.
Μπορει και να παιζει. Οι αριθμοι 4 και 9 θεωρουνται πολυ γρουσουζικοι στην Ιαπωνια και πολλες φορες αντιμετωπιζονται με υπερβολικο τροπο. Πχ, σε πολλα νοσοκομεια, παρκινγκ, ξενοδοχεια κλπ δεν υπαρχουν θεσεις, δωματια, ακομα και οροφοι με αυτους τους αριθμους. >fusiongtr είπε:Και η Roland πήγε από την gt-8 κατευθείαν στην gt-10.
Μήπως κάτι παίζει με το 9? >![]()
Και γιατί δεν βάζεις τα 64άρια;yameth είπε:Εκτός κι αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε τα 7. Αλλά και πάλι, εχω τα 32bit που δεν αντέχουν μελλοντικά.
Αυτό που είχε βγάλει η Microsοft για αυτό το θέμα ήταν πως τα windows 9 ήταν πολύ κοντά στα 95, 98, κλπ, και μπορεί ο κόσμος να τα μπέρδευε...Waterfall-K είπε:Μπορει και να παιζει. Οι αριθμοι 4 και 9 θεωρουνται πολυ γρουσουζικοι στην Ιαπωνια και πολλες φορες αντιμετωπιζονται με υπερβολικο τροπο. Πχ, σε πολλα νοσοκομεια, παρκινγκ, ξενοδοχεια κλπ δεν υπαρχουν θεσεις, δωματια, ακομα και οροφοι με αυτους τους αριθμους. >![]()
Υπερβολες της Microsoft. Αν καποιος καταφερνε να μπερδεψει ενα_18 χρονων_παλιο OS (Wins 98) με καποιο συγχρονο με το ονομα Wins 9, θα επρεπε να του απαγορευτει να χρησιμοποιει ακομα και κομπιουτερακι Casio....Nikolas είπε:Αυτό που είχε βγάλει η Microsοft για αυτό το θέμα ήταν πως τα windows 9 ήταν πολύ κοντά στα 95, 98, κλπ, και μπορεί ο κόσμος να τα μπέρδευε...
Αυτό το βίωσα στον υπολογιστή μίας φίλης που πιεζόμουνα να κάνω μία δουλειά κι έπρεπε να περιμένω 10 λεπτά να κάνει τα updates. Έλεος. Παραπέρα, η ίδια μου είπε πως ενώ είχε τα 7 και η μπαταρία κρατούσε 1.5 ώρα, αμέσως μετά το update σε 10 η μπαταρία κρατάει 50 λεπτά με το ζόρι.yameth είπε:αλλά και το γεγονός πως αν χρειαστείς να κάνεις κάτι άμεσα στον υπολογιστή, αυτός μπορεί να αναβαθμίζει για κανα τέταρτο χωρίς να μπορείς να επέμβεις και να ανοίξει μόνο όταν έχει ολοκληρώσει την διαδικασία.
Αυτό δεν το εχω ψαξει.theoctapus είπε:Το υποχρεωτικό update με την δικαιολογία πως ο υπολογιστής μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση προβληματική, είναι απαράδεκτο. Πρώτον, εγώ μπορεί να μην έχω πρόβλημα με το ότι είναι εκτεθειμένο, δικό μου είναι οτι θέλω το κάνω, του βάζω και φωτιά αμα λάχει. Δεύτερον, το πότε θα γίνεται το update θα πρέπει να είναι επιλογή του χρήστη. Οι υπολογιστές δεν είναι απλά εργαλεία, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι εξαιρετικά σημαντικών και ποικίλων εργασιών. Είναι τόσο κουλό αυτό που αναφέρετε που πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως τα 10 κάνουν update όποτε τους καπνίσει. Άσε που τα updates δεν είναι απλή υπόθεση, ένα update μπορεί να πάρει από 1-2 λεπτά μέχρι ώρες. Τρίτον, δεν μ' αρέσει να μην έχω τον έλεγχο του τι μπαίνει στο μηχάνημα. Μπορεί ένα x update να το θέλω ενώ ένα y να μην το θέλω.
Το θέμα είναι πως μπορείς να έχει βάλει ένα μηχάνημα να κάνει μια δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα (στην δουλειά έχουμε ένα μηχάνημα που το έχουμε βάλει να κάνει μια εργασία και δουλεύει εδω και πάνω από 25 μέρες). Αν κάνει ελέγχους για το αν υπάρχει φόρτος (και τι ακριβώς ελέγχους δηλαδή; ) μπορεί κάλλιστα να μην μπορεί να κάνει update για μεγάλο διάστημα. Κι αν η εργασία που κάνεις έχει μια μικρή παύση, π.χ. 10 λεπτά; Θα βρεί ευκαιρία τότε και θα κάνει update; Γενικά πολλά ερωτήματα.cos_dr είπε:Γιατι αμα το κανει οταν λειτουργεις με αναλογους τροπους ταυτόχρονα ειναι λιγο fail.
+1theoctapus είπε:Το υποχρεωτικό update με την δικαιολογία πως ο υπολογιστής μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση προβληματική, είναι απαράδεκτο. Πρώτον, εγώ μπορεί να μην έχω πρόβλημα με το ότι είναι εκτεθειμένο, δικό μου είναι οτι θέλω το κάνω, του βάζω και φωτιά αμα λάχει. Δεύτερον, το πότε θα γίνεται το update θα πρέπει να είναι επιλογή του χρήστη. Οι υπολογιστές δεν είναι απλά εργαλεία, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι εξαιρετικά σημαντικών και ποικίλων εργασιών. Είναι τόσο κουλό αυτό που αναφέρετε που πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως τα 10 κάνουν update όποτε τους καπνίσει. Άσε που τα updates δεν είναι απλή υπόθεση, ένα update μπορεί να πάρει από 1-2 λεπτά μέχρι ώρες. Τρίτον, δεν μ' αρέσει να μην έχω τον έλεγχο του τι μπαίνει στο μηχάνημα. Μπορεί ένα x update να το θέλω ενώ ένα y να μην το θέλω.