Καλώς ορίσατε στο νέο Noiz.gr

Γιατί χάθηκε από το μενού η Αναζήτηση και υπάρχει μόνο πάνω δεξιά (και η οποία λειτουργεί υπό όρους σωστά...) ?

Ο φακός αριστερά του text box είναι το advanced search. Εγώ αυτό πατάω.  :)

harilatron είπε:
Ο φακός αριστερά του text box είναι το advanced search. Εγώ αυτό πατάω.  :)
Χμμμμμ...Αυτό δεν είναι και τόσο προφανές όμως... ::)

Ε αυτό το είχα πει κι εγώ αλλά τίποτα... και σχεδόν πάντα η σύνθετη αναζήτηση λειτουργεί καλύτερα από την απλή... αν θέλετε σας λέω άνετα και παραδείγματα...

Με γεια πάλι για τις διακριτικές αλλά χρήσιμες αλλαγές, αλλά πότε θα μικρύνουν τα fonts των nicknames στις σελίδες; Αρκετοί με φωνάζουν bloody_SUNDA!!! (Άκου Sunda... σαν μάρκα τελειωμένου τσεχοσλοβάκικου γιωταχί του κομμουνιστικού μπλοκ του ογδόντα...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λειτουργεί καλύτερα, γιατί η απλή ψάχνει ΜΟΝΟ στην ενότητα που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή (πχ "About NOIZ") και όχι σε όλο το forum ;)

1) Η ενότητα "Testιng one, two..." δε φαίνεται στο drop down menu.

2) Το "ανάποδο" scrolling του NOIZ BOX είναι εντελώς άβολο κατά τη γνώμη μου. Πρέπει ή να ανοίξεις τη σελίδα με τα τελευταία 50 μηνύματα και να διαβάζεις από κάτω προς τα πάνω για να βγάλεις νόημα, ή να διαβάζεις κανονικά και να υποθέτεις τι είχε πει ο προηγούμενος... ::)

Την τελευταια εβδομαδα,οταν μπαινω στο νοιζ ο Internet Explorer μου αναφερει συνεχως οτι υπαρχει σφαλμα στην σελιδα.Συμβαινει και σε αλλους?Περι τινος προκειται?

aposperitis7 είπε:
Την τελευταια εβδομαδα,οταν μπαινω στο νοιζ ο Internet Explorer μου αναφερει συνεχως οτι υπαρχει σφαλμα στην σελιδα.Συμβαινει και σε αλλους?Περι τινος προκειται?
Είναι ρύθμιση στον explorer. Πρέπει ν' αποεπιλέξεις να σου δείχνει τα errors στις σελίδες που επισκέπτεσαι.

Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στο Noiz. Απλά δεν διαβάζουν σωστά όλοι οι browsers όλα τα site.

elavd είπε:
1) Η ενότητα "Testιng one, two..." δε φαίνεται στο drop down menu.
Όπως είπα και στο σχετικό θέμα θα φανεί σύντομα.

2) Το "ανάποδο" scrolling του NOIZ BOX είναι εντελώς άβολο κατά τη γνώμη μου. Πρέπει ή να ανοίξεις τη σελίδα με τα τελευταία 50 μηνύματα και να διαβάζεις από κάτω προς τα πάνω για να βγάλεις νόημα, ή να διαβάζεις κανονικά και να υποθέτεις τι είχε πει ο προηγούμενος... ::)
Κι εμένα μ' ενοχλεί. Δεν είναι όμως αυτή η χρήση του shoutbox.Εμείς κάνουμε διάλογο.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το αφήσω στάσιμο και να γίνεται manual scroll στα μηνύματα.

Το δοκιμάσαμε αυτό στην αρχή και υπήρξαν αντιδράσεις.

Παιδιά να γίνει κάτι και με τα γενέθλια. Έχω στείλει σε τόσους μηνύματα για χρόνια πολλά και μου λένε φχαριστώ φίλε, αλλά δεν έχω γενέθλια :D Εκεί που λέει Προσεχή γενέθλια, ας είναι (αν γίνεται ) πιό συγκεκριμένο του στυλ Σήμερα έχουν γενέθλια οι: κλπ κλπ

Αυτό που λέμε τόσο καιρό για τις σελίδες, δηλαδή να έχει και το κλασσικό "προηγούμενη" και "επόμενη" και να μη χρειάζεται να σημαδεύουμε τους αριθμούς τους δεν μπορεί τελικά να γίνει?

kontras είπε:
Παιδιά να γίνει κάτι και με τα γενέθλια. Έχω στείλει σε τόσους μηνύματα για χρόνια πολλά και μου λένε φχαριστώ φίλε, αλλά δεν έχω γενέθλια :D Εκεί που λέει Προσεχή γενέθλια, ας είναι (αν γίνεται ) πιό συγκεκριμένο του στυλ Σήμερα έχουν γενέθλια οι: κλπ κλπ
Χαχα.Αυτό είναι μια αλήθεια.Έτσι όπως το διαβάζω σε φαντάζομαι να το λές με το στύλ "μου πήραν το γλυκό μέσα απ' το στόμα".Τέλειο  :P :P

Μουαχαχα έτσι ακριβώς!!! Είναι σα να πηγαίνεις να δεις τους Dream Theater και να σου λένε σόρι φίλε, σήμερα έχει Θώδη

εμενα αυτο που δεν μου καθεται καθολου (αν μου επιτρεπεις yameth) ειναι οτι τα βιντεος δεν βγαινουν στην πρωτη σελιδα οπως τα υπολοιπα θεματα..

γιαυτο εξαλλου δεν εχουν και πολυ ανταποκριση απτους χρηστες

Κάθε φορά που εμφανίζεται το banner της cosmomusica, και προσπαθώ να δω τα drop menus από τις κατηγορίες, δεν μπορώ, καθώς τα καλύπτει. Αυτό γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο και όχι στα υπόλοιπα (μουσικόραμα πχ)

ρε παιδιά, στα άρθρα κάποτε δεν είχε και για την ηχογράφηση διάφορες πληροφορίες????

υπάρχει ακόμα αυτό?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back