- Πόντοι
- 38
Χμμμμμ...Αυτό δεν είναι και τόσο προφανές όμως... :harilatron είπε:Ο φακός αριστερά του text box είναι το advanced search. Εγώ αυτό πατάω.
Είναι ρύθμιση στον explorer. Πρέπει ν' αποεπιλέξεις να σου δείχνει τα errors στις σελίδες που επισκέπτεσαι.aposperitis7 είπε:Την τελευταια εβδομαδα,οταν μπαινω στο νοιζ ο Internet Explorer μου αναφερει συνεχως οτι υπαρχει σφαλμα στην σελιδα.Συμβαινει και σε αλλους?Περι τινος προκειται?
Όπως είπα και στο σχετικό θέμα θα φανεί σύντομα.elavd είπε:1) Η ενότητα "Testιng one, two..." δε φαίνεται στο drop down menu.
Κι εμένα μ' ενοχλεί. Δεν είναι όμως αυτή η χρήση του shoutbox.Εμείς κάνουμε διάλογο.2) Το "ανάποδο" scrolling του NOIZ BOX είναι εντελώς άβολο κατά τη γνώμη μου. Πρέπει ή να ανοίξεις τη σελίδα με τα τελευταία 50 μηνύματα και να διαβάζεις από κάτω προς τα πάνω για να βγάλεις νόημα, ή να διαβάζεις κανονικά και να υποθέτεις τι είχε πει ο προηγούμενος... :
Κάνοντας κλικ στο λογότυποInsomniac είπε:Η επιλογή 'Home' που χαθηκε απο το μενου; Πως παω στην αρχικη σελιδα;
Χαχα.Αυτό είναι μια αλήθεια.Έτσι όπως το διαβάζω σε φαντάζομαι να το λές με το στύλ "μου πήραν το γλυκό μέσα απ' το στόμα".Τέλειοkontras είπε:Παιδιά να γίνει κάτι και με τα γενέθλια. Έχω στείλει σε τόσους μηνύματα για χρόνια πολλά και μου λένε φχαριστώ φίλε, αλλά δεν έχω γενέθλια Εκεί που λέει Προσεχή γενέθλια, ας είναι (αν γίνεται ) πιό συγκεκριμένο του στυλ Σήμερα έχουν γενέθλια οι: κλπ κλπ