καλό service για λάμπα ενισχυτή και κιθάρα στην Θεσσαλονίκη?

avasil

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Μήπως ξέρει κανένας κανένα καλό service για λάμπατους ενισχυτές και κιθάρες στην θεσσαλονίκη? και να ρωτήσω ρε παιδιά είχα πρόβλημα με τα σίδερα των ταστών και πήγα σε τεχνικό όπου με ( θεσσαλονικιός...) είπε να τα τρίψουμε. οκ δεκτό αλλά δεν είναι πιο εύκολο να τα αλλάξουν απλά???

Ευχαριστώ

Όχι δεν είναι πιο εύκολο και είναι πιο ακριβό.

ευχαριστώ φίλε μήπως ξέρεις πως λέγονται αυτα τα σίδεράκια στα τάστα στα αγγλικά?

Τα σιδεράκια είναι τα τάστα και στα αγγλικά λέγονται frets.

Η αλλαγή τάστων λέγεται refret.

Το τρίψιμο τάστων λέγεται fret dress.

Στο site http://www.enigmagt.gr θα βρεις μια αναλυτική επεξήγηση των εργασιών που σε ενδιαφέρουν, καθώς και για πολλά άλλα πράγματα.

Για σερβις ενισχυτη, ο ανθρωπος που ψαχνεις ειναι ο Telegun.. Τελος. Για κιθαρα υπαρχουν πολλοι καλοι, o dr Fret, αλλα ειναι πολυ αργος, ο Τσελιος, αλλα ειναι πολυ ακριβος, εγω τα οργανα μου πλεον τα κανω σερβις στον Παναγιωτη που συνεργαζεται με τα μουσικα Ζαχος. Ειναι γρηγορος, φθηνος και κανει απιστευτη δουλεια..

Telegun?  βοήθησε με λίγο παραπάνω αν γίνεται...!

deadendmind είπε:
Για σερβις ενισχυτη, ο ανθρωπος που ψαχνεις ειναι ο Telegun.. Τελος. Για κιθαρα υπαρχουν πολλοι καλοι, o dr Fret, αλλα ειναι πολυ αργος, ο Τσελιος, αλλα ειναι πολυ ακριβος, εγω τα οργανα μου πλεον τα κανω σερβις στον Παναγιωτη που συνεργαζεται με τα μουσικα Ζαχος. Ειναι γρηγορος, φθηνος και κανει απιστευτη δουλεια..
+1

Επίσης καλός αλλά ακριβός (λόγω του ότι είναι εταιρεία κ οχι ιδιώτης, οπότε πληρώνεις και την υπεραξία του εργαζόμενου... και μπλα μπλα μπλα) είναι ο τεχνικός του στόλλα.

Τα τάστα δεν τα αλλάζουμε συχνά. Καλό είναι ένα όργανο να μην αλλάξει πολλές φορές στη ζωή του τάστα, γι αυτό και όταν χρεισατεί τα τρώμε λίγο ώστε να έρθουν στα ίσια τους. Αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει κάποιες φορές ώσπου να ισοποδωθούν τόσο ώστε να θέλουν άλλαγμα.

Πολυ καλος για fretwork ειναι και ο Γιαπιτζογλου. Εχει ενα μαγαζι λιγο πιο διπλα απο το Ζαχο, αλλα το κυριως μαγαζι/εργαστηριο ειναι στη νεαπολη.

πολυ καλη και καθαρη δουλεια!

Για τον ενισχυτη ο Μητσος (Telegun) ειναι ο γιατρος....

ο τελε ειναι τρελο ρισπεκτ σε οτι αφορα ενισχυτες.καλο σερβις κιθαρας ο michael ston stolla κ ο νικος στον ζοζεφ.

καμιά διεύθυνση του Telegun? ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Απέναντι από τη ΔΕΗ στην Αγίου Δημητρίου, Σουρή 12.

καλημερα σας  ;D

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα γραφω εδω. Εχω εναν ενισχυτη laney lc 15 και θελω να του αλλαξω ενισχυτηριες και γενικα να του κανω και ενα service. Επισης παιζει και ο ενισχυτης του μπασιστα μας ampeg ba115 και θελει και αυτος να τον παει καπου για service. επειδη ξερω οτι Telegun την εχει κανει για εξωτερικο, παιζει κανενας αλλος τεχνικος θεσσαλονικη που να κανει καλη δουλεια ?

ευχαριστω

aenimal είπε:
κανεις  ???
Μάλλον αυτή είναι και η απάντηση στο ερώτημά σου...  :-\

Ο Δημήτρης την "έκανε" (και πολύ καλά έκανε) και μάλλον μας βλέπω να πέφτουμε στα...τρυφερά χερια του... :-X...Bon Studio...  :-\  :o  :'(

Με ενδιαφέρει και εμένα πάντως το θέμα...

Σε σχετικα θεματα εδω στο νοιζ διαβασα για ενα καταστημα AudioCare. Αλλα δεν γνωριζω καθολου τι φαση!

Απο το σχέδιο που είδα, βλέπω οτι έχει ρυθμιστικό για το bias.

Το κακό είναι οτι θα πρέπει να τον ανοίξεις για να μπορέσεις να μετρήσεις, και φυσικά μιλάμε για επικίνδυνες τάσεις και ρεύματα σ΄αυτό το σημείο...

Θα στον έκανα εγω, αλλά... δεν είμαι επαγγελματίας. (δεν ξέρω τί να χρεώσω, δεν μπορώ να εκδόσω αποδείξεις, δεν, δεν...)

...λέτε να το γυρίσω?  ;D

Καλα τον συγκεκριμενο τον εχω ανοιξει αρκετες φορες για να τον μετατρεψω ετσι πλεον http://sin-city-alexandria.gr/images/DSC04317.jpg και μαλιστα μια φορα βρεθηκα στο ταβανι  ::) . Παντως ολοκληρη θεσ/κη δεν μπορει ολο και καποιος θα υπαρχει.

...λέτε να το γυρίσω?
  Μαθε τεχνη και αστηνε δεν λεει η λαικη ρηση? Αντε μπας και βρουμε τεχνικο  ;D

Να δώσω την πληροφορία για όσους "καίγονται"  ;D πως ο Τέλεγκαν βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει περίπου για ένα μήνα. Στο διάστημα αυτό έχει δυνατότητα να φροντίσει κάποιες επισκευές καθότι συνεργάζεται με φίλο τεχνικό.

Για περαιτέρω πληροφορίες: Κώστας 6977393102

Trending...

Νέα θέματα

Back