Γεια σας....
Θελω να κανω ηχογραφηση μπασου με εφε και χωρις με οσο το δυνατον καλυτερα αποτελεσματα πηγης ηχου.Εχω σαν εξοπλισμο τα εξης εφε-πεταλακια-ενισχυτες...
1.boss odb 3 overdrive
2.boss bf 3 flanger
3.boss ce 5 delay-reverb
4.Dunlop wah wah pedal
5.Tech 21 SansAmp Character VT Bass distortion pedal.
6.Electro-Harmonix Hum Debugger Guitar Effect Pedal
Επισης μια καρτα m-audio fast track και ενα λαπτοπ.
Σαν ενισχυτη εχω gallien krueger 1001 rb II.
Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:
1.ποια ειναι η σωστη σειρα συνδεσης απο το μπασο προς τον υπολογιστη?
2.Αν θελω να κανω κατι μεμονομενα σαν εφε πρεπει να αφαιρεσω τα υπολοιπα για την μη υπαρξει εξτρα θορυβου?
3.Ηχογραφω με καρφι μονο η αν θελω να γραψω και απο την καμπινα μπορω καθοτι ειναι σε περιορισμενο και εξαιρετικα μικρο χωρο (10 τετραγωνικα).Και αν μπορω να γραψω και με μικροφωνο τοτε πιο προτεινεται να παρω σαν φθηνη λυση?
4.Και τα 2 μπασα που εχω ειναι active...παιζει ρολο στην συνδεσμολογια προς τον υπολογιστη καποια παραμετρος που θα πρεπει να προσεξω?
Αυτα θελω να ξεκαθαρισω γιατι εδω και λιγο καιρο εχω μπει στην φαση ηχογραφησεων και θελω κατι οσο το δυνατον καλο με βαση αυτα τα μηχανηματα...
Καθε tip σας δεκτο εκτος απο τα ερωτηματα μου.
Ευχαριστω και συγνωμη για την εκταση...
Θελω να κανω ηχογραφηση μπασου με εφε και χωρις με οσο το δυνατον καλυτερα αποτελεσματα πηγης ηχου.Εχω σαν εξοπλισμο τα εξης εφε-πεταλακια-ενισχυτες...
1.boss odb 3 overdrive
2.boss bf 3 flanger
3.boss ce 5 delay-reverb
4.Dunlop wah wah pedal
5.Tech 21 SansAmp Character VT Bass distortion pedal.
6.Electro-Harmonix Hum Debugger Guitar Effect Pedal
Επισης μια καρτα m-audio fast track και ενα λαπτοπ.
Σαν ενισχυτη εχω gallien krueger 1001 rb II.
Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:
1.ποια ειναι η σωστη σειρα συνδεσης απο το μπασο προς τον υπολογιστη?
2.Αν θελω να κανω κατι μεμονομενα σαν εφε πρεπει να αφαιρεσω τα υπολοιπα για την μη υπαρξει εξτρα θορυβου?
3.Ηχογραφω με καρφι μονο η αν θελω να γραψω και απο την καμπινα μπορω καθοτι ειναι σε περιορισμενο και εξαιρετικα μικρο χωρο (10 τετραγωνικα).Και αν μπορω να γραψω και με μικροφωνο τοτε πιο προτεινεται να παρω σαν φθηνη λυση?
4.Και τα 2 μπασα που εχω ειναι active...παιζει ρολο στην συνδεσμολογια προς τον υπολογιστη καποια παραμετρος που θα πρεπει να προσεξω?
Αυτα θελω να ξεκαθαρισω γιατι εδω και λιγο καιρο εχω μπει στην φαση ηχογραφησεων και θελω κατι οσο το δυνατον καλο με βαση αυτα τα μηχανηματα...
Καθε tip σας δεκτο εκτος απο τα ερωτηματα μου.
Ευχαριστω και συγνωμη για την εκταση...