Λέγεται Audacity.υπαρχει κανενα δωρεαν και ευχρηστο πραγραμμα ηχογραφησης?
Και με Μ-Audio :wink:Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και για τα δύο οπότε οι τιμές κυμαίνονται. Το protools θέλει "δικές" του κάρτες ήχου να δουλέψει.
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Pro Tools LE με το mBox (1) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Για τα M-Audio με το Pro Tools δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια πάντως' date=' μάλλον καλύτερα να δώσει κανείς λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρει Pro Tools LE.[/quote']
Με πάσα επιφύλαξη, πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος πυρήνας λογισμικού.
To Audition είναι φοβερό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι προσανατολισμένο για χρήση από μουσικούς αλλά για χρήση από τεχνικούς ήχου που ασχολούνται με τα multimedia. Δεν έχει τη νοοτροπία προγραμμάτων όπως το Cubase ή το Sonar ή το Nuendo.Το Audition της Adobe (πρώην Cool Edit)
Α' date=' μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks[/quote']
Πουθενά δεν υστερεί. Αλλά κάθε πρόγραμμα απαιτεί μία μέθοδο για να πάρεις αποτελέσματα από αυτό. Το Audition δεν είναι φτιαγμένο για μουσικούς.
Δεν έχει ειδικές audio δυνατότητες. Είναι γενικής χρήσεως και (κατά τη γνώμη μου) ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα χρήματα.Καμιά μακρόχρονη εμπειρία με το Tracktion 2 έχει κάποιος?Θα με ενδιέφερε μια γνώμη για τις audio δυνατότητές του.
Όχι, εννοούσα την ποιότητα του σε audio, συγκριτικά με άλλα γνωστά...Δεν έχει ειδικές audio δυνατότητες. Είναι γενικής χρήσεως και (κατά τη γνώμη μου) ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα χρήματα.
Α' date=' μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks[/quote']Το AdobeAudition2 είναι πάρα πολύ καλό αλλά συγκρίνεται για παράδειγμα με το wavelab και αυτό γιατί είναι πρόγραμμα ηχογράφησης και επεξεργασίας audio με οτι συναπάγεται αυτό. Δεν γράφει midi. Είναι προσανατολισμένο και εξειδικευμένο στο audio. (Το audition1.5 δεν τα πάει κάλα με asio drivers). Δεν είναι για μουσικούς γιατί απλά έχει περισσότερα εργαλεία να επεξεργάζεσαι το audio σημα. Για τέτοια επεξεργασία και για mastering στο τελικό σήμα μιας ηχογράφησης το θεωρώ από τα κορυφαία.