Kαλύτερο πρόγραμμα ηχογράφησης?

Χρησιμοποιώ το Sonar 2 XL εδώ και καιρό και είμαι ευχαριστημένος! Αν αντέχει ο υπολογιστής σου δοκίμασε το 4 ή το 5!

υπαρχει κανενα δωρεαν και ευχρηστο πραγραμμα ηχογραφησης?

υπαρχει κανενα δωρεαν και ευχρηστο πραγραμμα ηχογραφησης?
Λέγεται Audacity.

Ψάξε στο google να το βρεις, είναι αρκετά καλό.

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και για τα δύο οπότε οι τιμές κυμαίνονται. Το protools θέλει "δικές" του κάρτες ήχου να δουλέψει.

Για τιμές πήγαινε σε 1-2 καταστήματα στο ιντερνετ κια ρίξε μια ματιά. Την τελευταία φορά που θυμάμαι το CubaseSX3 ήταν στα 700€.

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και για τα δύο οπότε οι τιμές κυμαίνονται. Το protools θέλει "δικές" του κάρτες ήχου να δουλέψει.
Και με Μ-Audio :wink:

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Pro Tools LE με το mBox (1) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Για τα M-Audio με το Pro Tools δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια πάντως, μάλλον καλύτερα να δώσει κανείς λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρει Pro Tools LE.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Pro Tools LE με το mBox (1) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Για τα M-Audio με το Pro Tools δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια πάντως' date=' μάλλον καλύτερα να δώσει κανείς λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρει Pro Tools LE.[/quote']
Με πάσα επιφύλαξη, πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος πυρήνας λογισμικού.

Δε θυμάμαι δυστυχώς καθόλου ΤΙ προβλήματα είχαν βρει αυτοί που είχαν κάνει αρνητικά reviews. Πιθανός να μη συνεργάζεται τόσο καλά με το hardware.........

Εγώ τα έχω τρέξει τα ProTools M-Powered. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός από το ότι τα ProTools δεν έχουν freeze, το οποίο υποθέτω ότι θα διορθώσουν στην επόμενη έκδοση.

Έχει δουλέψει κανένας σας protools και cubase (έχω ασχοληθεί μόνο με cubase)για να πει υπέρ και κατά του ενός έναντι του άλλου; Συνήθως ο καθένας προτείνει οτι δουλεύει.. και λογικό είναι βέβαια.. αλλά καλό είναι αν ξέρει κανένας να πεί τι κερδίζουμε και τι όχι απ'το καθένα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το Audition της Adobe (πρώην Cool Edit) σε ποια κατηγορία προγραμμάτων ηχογράφησης θα το βάζατε? Α', Β' ή Γ' Εθνική? :D Ή μήπως στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα? :D

Το Audition της Adobe (πρώην Cool Edit)
To Audition είναι φοβερό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι προσανατολισμένο για χρήση από μουσικούς αλλά για χρήση από τεχνικούς ήχου που ασχολούνται με τα multimedia. Δεν έχει τη νοοτροπία προγραμμάτων όπως το Cubase ή το Sonar ή το Nuendo.

Α, μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks

Παλιότερα είχε γίνει πολύ κουβέντα για το Tracktion

Καμιά μακρόχρονη εμπειρία με το Tracktion 2 έχει κάποιος?

Θα με ενδιέφερε μια γνώμη για τις audio δυνατότητές του.

Α' date=' μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks[/quote']
Πουθενά δεν υστερεί. Αλλά κάθε πρόγραμμα απαιτεί μία μέθοδο για να πάρεις αποτελέσματα από αυτό. Το Audition δεν είναι φτιαγμένο για μουσικούς.

Καμιά μακρόχρονη εμπειρία με το Tracktion 2 έχει κάποιος?Θα με ενδιέφερε μια γνώμη για τις audio δυνατότητές του.
Δεν έχει ειδικές audio δυνατότητες. Είναι γενικής χρήσεως και (κατά τη γνώμη μου) ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα χρήματα.

Δεν έχει ειδικές audio δυνατότητες. Είναι γενικής χρήσεως και (κατά τη γνώμη μου) ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα χρήματα.
Όχι, εννοούσα την ποιότητα του σε audio, συγκριτικά με άλλα γνωστά...

Α' date=' μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks[/quote']Το AdobeAudition2 είναι πάρα πολύ καλό αλλά συγκρίνεται για παράδειγμα με το wavelab και αυτό γιατί είναι πρόγραμμα ηχογράφησης και επεξεργασίας audio με οτι συναπάγεται αυτό. Δεν γράφει midi. Είναι προσανατολισμένο και εξειδικευμένο στο audio. (Το audition1.5 δεν τα πάει κάλα με asio drivers). Δεν είναι για μουσικούς γιατί απλά έχει περισσότερα εργαλεία να επεξεργάζεσαι το audio σημα. Για τέτοια επεξεργασία και για mastering στο τελικό σήμα μιας ηχογράφησης το θεωρώ από τα κορυφαία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back