Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο! Όλα την ίδια δουλειά κάνουν!
Εάν είσαι ερασιτέχνης μην αγχώνεσαι! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις κάποιο από τα τρία και να νιώσεις ότι κάπου υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα!
Ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που έμαθε πρώτα (ίσως)' date=' αλλά σίγουρα αυτό που τον βολεύει περισσότερο! (ή μήπως είμαι μόνο εγώ... :roll: )[/quote']
+1000
προσωπικα οπως λεει & το δημοτικο ασμα
"σε σοναρ εξεκινησα σε σοναρ θα πεθανω"!
βρες ενα προγραμμα που να σε βολευει & μετα ασχολησου με το βασικοτερο ολων δηλ. τη ΜΟΥΣΙΚΗ...
Πολύ σωστά. Το Nuendo (που αναφέρθηκε) στην αρχή, έχει όντως ανέβει πάρα πολύ, αλλά ανέβηκε πολύ και η... τιμή του (έχει φτάσει τα 1800 περίπου ευρώ)......και μην ξεχνας οτι μπορεις να κανεις και αναβαθμιση στα περισσοτερα απο αυτα
KOTS αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει, και θα ξαναγίνει, και θα ξαναγίνει....Ερχεσαι δημόσια σε ένα forum και λες ότι θα κλέψεις ένα πολύ καλό και για το λόγο αυτό ακριβό software για να κάνεις τη τρέλα σου; Είναι λίγο παρανοικό να δηλώνεις κλέφτης όταν θα μπορούσες πολύ εύκολα να είσαι νόμιμος κάτοχος και να έχεις απαιτήσεις. Μη βγαίνεις να δηλώσεις κλέφτης και μάλιστα σε ένα πράγμα που ΔΕΝ το χρειάζεσαι. Το Nuendo χρησιμοποιήται σε studio. Αυτοί έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Για αυτό έχουν και μεγάλες κονσόλες. Γιατί δε πας να κλέψεις μια; Θα μου πεις δε γίνεται και θα σου πω όχι μόνο αυτό αλλά δε την χρειάζεσαι κι όλας. Μπορείς μια χαρά να κάνεις την τρέλα σου με ΠΟΛΥ φθηνότερο software και hardware. Aν μεγαλώσουν οι δουλειές σου που όλοι στο ευχόμαστε, αγοράζεις το διπλανό κατάστημα και ρίχνεις τη μεσοτοιχεία.Και φυσικα 1800 ευρω δε δινω με τιποτα. Θα κανω τα παντα να το βρω κρακ.. Και να πανε να κοψουν το κεφαλι τους. Συγνωμη αλλα κι εσεις πεταμενα λεφτα δε τα θεωρειτε???
Αν είχες όμως ένα στούντιο και στα σκαριά καμιά 3-4 μπάντες να κάνεις απο ένα cd των 2000 ευρώ (ενδεικτικά) παραγωγή στην κάθε μια εγώ τουλάχιστον θα έπαιρνα ακόμη ένα για καβάτζα :lol: :wink:Και φυσικα 1800 ευρω δε δινω με τιποτα. Θα κανω τα παντα να το βρω κρακ.. Και να πανε να κοψουν το κεφαλι τους. Συγνωμη αλλα κι εσεις πεταμενα λεφτα δε τα θεωρειτε???
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια!
Στο θέμα μας είμαστε. Αυτό που σου είπε ο shock είναι ότι ενώ δεν σου φαίνεται περίεργο να δώσεις 2500 για συνθ, λες ότι είναι πεταμένα λεφτά να δώσεις 1800 για να πάρεις το Nuendo. Ο υπαινιγμός είναι ότι έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά (και μάλιστα ίσως λανθασμένα μέτρα και σταθμά, καθώς ο shock σε ενθαρρύνει να ξεζουμίσεις τον εξοπλισμό που ήδη έχεις).Πολυ απλα αναφερθηκε οτι παω να κανω κινηση αξιας 2500 ευρω και το σχολιασα. Πισω στο θεμα μας..
"γιατί ενώ μία τέτοια επένδυση σου φαίνεται λογική' date=' λες ότι το πρόγραμμα είναι πεταμένα λεφτά".[/quote']
απλως , γιατι το προγραμμα μπορει να το αποκτησει "δωρεαν" ενω το synth οχι.