Απλα ανακαλυψες και εσυ οτι οι ΠΑΛΙΕΣ χορδες ακουγονται καλυτερα απο τις καινουργιες (εγω εχω να αλλαξω χορδες 8 χρονια... ;D)και το 2ο μου φτηνό μπάσο που φόρεσε τις παλιές χορδές του φεντερ τράνεψε...οπότε λέω μήπως να παιρνα κάποιο πιο σωστό σετ χορδών.
Γιατί ρώτησα εγώ για τον Jamerson πρώτα πρώτα;Superfunk είπε:Απλα ανακαλυψες και εσυ οτι οι ΠΑΛΙΕΣ χορδες ακουγονται καλυτερα απο τις καινουργιες (εγω εχω να αλλαξω χορδες 8 χρονια... ;D)
Το μπουγαδόσυρμα που είχε στο τόξο του (ούτε είχε σετάρει ποτέ) δεν έσπαγε, ειδικά με τον τρόπο που έπαιζε (με ένα δάχτυλο μόνο, "the hook").RayDTutto είπε:Γιατί ρώτησα εγώ για τον Jamerson πρώτα πρώτα;
Ο άνθρωπος δεν τις άλλαζε παρά μόνον όταν έσπαγαν.
Φλατ;Terry RoscoeBeck5 είπε:Σε κούτσουρο που απέκτησα πρόσφατα, μου ήρθε με κάτι χορδές όπου η κατάληξη τους (η κλωστή που περιβάλει το τελείωμα τους) είναι χρώματος πορτοκαλί.
Ε, όχι και κουτσουρο φίλτατε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Σε κούτσουρο που απέκτησα πρόσφατα,,,,
Flat και Terry δεν παν μαζί...Φλατ;
;DRayDTutto είπε:Φλατ;
Ε, ένα απλό, πτωχό πλην τίμιο Jazz bass είναι- μην φανταστείς τίποτα ακρότητες.audiokostas είπε:Ε, όχι και κουτσουρο φίλτατε.
της δεκαετίας του ????Terry RoscoeBeck5 είπε:Ε, ένα απλό, πτωχό πλην τίμιο Jazz bass είναι...
Ε, της δεκαετίας... Ας πούμε ότι πάρα ένα έτος είμαστε συνομήλικοι- για αυτό τον λόγο φέρει την κωδική ονομασία «ο συνομήλικος» ;Daudiokostas είπε:της δεκαετίας του .......