ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Πεθαμένος στη δουλειά, φεύγω σήμερα για Στύρα να πάρω τα παιδιά και αύριο για Νάξο, μετά πίσω Στύρα και ανανεωμένος στη δουλειά!

Με το καλό παίδες. Να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε (χωρίς τηλεόραση μάλλον! Δεν πήρα αποκωδικοποιητή και το χαίρομαι τρελά πλέον... Μόνο ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και ολυμπιακούς! Θαύμα... )

Άντε...

Τα λέμε...

Nikolas είπε:
Δεν πήρα αποκωδικοποιητή και το χαίρομαι τρελά πλέον...
Στα Στύρα, δεν το χρειάζεσαι...παίρνεις σήμα από Πάρνηθα και τα βλέπεις όλα χωρίς...Θα πήξεις στα τούρκικα νέος!!!!! ;D ;D ;D

Καλές διακοπές Νικόλα. Τουλάχιστον εσύ θα πας...

Εμείς εδώ να φυλάμε... Θερμοπύλες  :(

Αλλά no problem- με βλέπω προς... Μαραθώνα πλευρά  ;) Έχει ένα καλό resort (με όλα τα κομφόρ, πισίνες, ψησταριές) και προβλέπω επίσκεψη  ;D ;D ;D ;D   

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αλλά no problem- με βλέπω προς... Μαραθώνα πλευρά  ;) Έχει ένα καλό resort (με όλα τα κομφόρ, πισίνες, ψησταριές) και προβλέπω επίσκεψη  ;D ;D ;D ;D    
Ξέρω ότι τη βδομάδα του 15Αυγουστου θα είναι κλειστά...ο ιδιοκτήτης πάει στην εκκλησία της Πάρου για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του ;).

Έλα πριν ή μετά ;D

marathon είπε:
Ξέρω ότι τη βδομάδα του 15Αυγουστου θα είναι κλειστά...ο ιδιοκτήτης πάει στην εκκλησία της Πάρου για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του ;).

Έλα πριν ή μετά ;D
Όταν γερνάει ο άνθρωπος ρέπει προς τα Θεία.

Nestoras είπε:
Όταν γερνάει ο άνθρωπος ρέπει προς τα Θεία.
Mπααααα...όταν του έρχεται η εφορία...και δεν ξέρει τι να κάνει... :'(

...λέει..."τι αμαρτίες πληρώνω Θεέ μου"....

marathon είπε:
"τι αμαρτίες πληρώνω Θεέ μου"....
Α- Είσαι εχθρός των κσύλων και πλαστικολάτρης αιρετικός (στην πυρά... στην πυρά)  ;D

Β- Είσαι οπαδός των Mac  ;D

Μόνο για αυτά τα δύο έχεις κλείσει πρώτο... καζάνι  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Β- Είσαι οπαδός των Mac  ;D
Κάποιοι...έχουν δοκιμάσει...τον παράδεισο...και δάγκωσαν το μήλο ;)

Όταν γερνάει ο άνθρωπος ρέπει προς τα Θεία. 8) 8)

AYTO ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. 8) 8)

marathon είπε:

Έλα πριν ή μετά ;D
Άμα θες tourist guide κύριε Μάραθε,Ο Stoner είναι εδώ να σας κατατοπίσει.

Από όλα έχει μπουφές.  ;D

Δεν θα πω δημοσίως τα φασέλιετεζ πο έχει η νήσος για να μην ζηλέψουν οι δέσμιοι των καυσαερίων.  8)

Stoner Jackass είπε:
Πάντως τη πρώτη φορά που πήγα στη Πάρο...ήταν το 1977 ;D ;D ;D

marathon είπε:
Πάντως τη πρώτη φορά που πήγα στη Πάρο...ήταν το 1977 ;D ;D ;D
Είσαι για την Πάρο ότι ο Ζάχος για τη Μύκονο... :P :P :P ;D ;D ;D ;D

Stoner Jackass είπε:
Να τον πας σε όλα τα προσκυνήματα/μοναστήρια/εκκλησίες και να μας δώσεις report ότι έκανε τις πρέπουσες μετάνοιες ο... αμαρτωλός  ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Να τον πας σε όλα τα προσκυνήματα/μοναστήρια/εκκλησίες και να μας δώσεις report ότι έκανε τις πρέπουσες μετάνοιες ο... αμαρτωλός  ;D ;D ;D ;D
Δεν θα αμαρτήσεις και εσύ?....Θα στην έχω στημένη ???

Κρασί απ το μοναστήρι της Λογγοβάρδας να πάρεις αντίχρηστε ,μπας και νοιώσεις τη θεία  ;D

Εγώ πάντως τη προηγούμενη βδομάδα που πέρασα ,παρέλαβα απ τη Πάρο 2 δεκάλιτρα μωρά παιδιά σούμα και για να συχωρεθούν οι αμαρτίες μου ήρθα και στην Αποκάλυψη στη Πάτμο .

Ο κύριος μετ'εσού ειδωλολάτρη Μαραθώνα μηλοφάγε  ;D από το σπήλαιο της αποκάλυψης που έχει και wifi 8) .

Διακοπές την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου που είναι παχιές οι μύγες και θα περάσω να ελέγξω κάτι κατσαπλιάδες ελευθοροκάδες ,ίσως και κάτι μονδελοπνίχτες δίπλα στα φουγάρα της ΔΕΗ  ;D

Ουτε η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝ  SAMMY  ;D ;D.το λογαριασμο ποιος θα τον πληρωκει; :o :o

pericles είπε:
Ουτε η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝ  SAMMY  ;D ;D.το λογαριασμο ποιος θα τον πληρωκει; :o :o
Κρύβε λόγια αγαπητέ εν χρΗστω αδελφέ ,λεφτά υπάρχουν ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back