ποιον harley ρε χτέσουρα?εχω και proJr (tweed παρακαλω με πιο καλο ηχο στο μάτι).
Η κιθαρα ειναι κουκλα,ο ηχος της μ'αρεσει τρομερά (όχι μόνο για τζαζ,αλλα και για τα υπολοιπα μη βρωμικα που παιζω) και αυριο που θα τις περασω 12ρες φλατ θα προσπαθησω για κλιπς και φωτος.
@spy:Δεν διαφωνω γιατι δεν εχω την απαραιτητη εμπειρια ,ειδικα σε hollow Κιθαρες.Η γνωμη μου εχει βασιστει 100% στην εμπειρια μου απο την αγορα ακουστικής κιθάρας,οπου θεωρω οτι υπαρχει πληθώρα καλύτερων οργάνων σε όλες τις κατηγορίες τιμών της epi (tanglewood,cort,seagull κλπ).
Διατηρωντας αυτη τη θεση για τις ακουστικές,την εχω ενισχυσει βλεποντας κακοτεχνιες σε epiphone hollow που εχω πετυχει και εχω ψιλοπαιξει σε καταστηματα.Μπορει να εχει τυχει ετσι,αλλα εχω 2 περιπτωσεις κακοκομμένων nut και τάστων,ατέλειες στο βαψιμο και αθλιου setup τα οποια (εκτος του τελευταιου) δεν εχω συναντησει πουθενα σε οργανο ανω των 450€.
Φυσικα ολα αυτα διορθωνονται (εκτος του βαψιματος) ,αλλα η εικονα που εχω παρει ειναι οτι η epi εχει δεσει τον γαιδαρό της ως "κατι σχετικό με
gibson" ,κατι που με ενοχλει και με κανει να εχω προσωπικο προβλημα μαζι της ;D ;D
YΓ.για να μην ειμαι αδικος,ειχα φιλοξενησει την epiphone sheraton του electric wizard για ενα απογευμα και την ειχα βρει μια πραγματικά καλή κιθάρα.