Ειπαμε..Καζαντζιδης και Μπετοβεν δεν ξαναματαγινονται που να χτυπαμε τον αποτετοιο μας κατω (φανατικος..τι φανατικος δηλ...ΒΑΜΜΕΝΟΣ ...Μπετοβενικος ειμαι.. ;D)Παντως για έναν ΘΕΟΚΟΥΦΟ άνθρωπο, 200 χρόνια πριν, να γράφει κάτι τέτοιο
Μισό.audiokostas είπε:Αλλο τι αρέσει, άλλο τι μπορεί να μελετήσει.
Ανθρωπος που δεν έχει σχέση με κλασσική και του λες ξεκίνα με Μπάρτοκ, Σοστακόβιτς και Στραβίνσκι (!!) ;
Αν το θεωρεις λογικό.....πάσο.
Προσωπικά δεν συμφωνώ, but you 're da man.
πολυ βιαστικο συμπερασμα και δεν μου αρεσει καθολου η ταμπελα του μεταλλα.αν ειναι να ακουει οτι του αρεσει μια ζωη κολλημενος στο metal θα μεινει..
μαλλον αυτοι που ακουν epic, power κτλΓνωστές οι σχέσεις/απωθημένα/συμπλέγματα/κατάλοιπα των HM fαn με την κλασσική
θελω να ακουσω κατι πιο συνθετο και πιο πλουσιο ηχητικα, οχι πιο απλοξεκινα να ακους popular μουσικη της ΠΡΟΚΟΠΗΣ & ασε τα..κλασσικα και τη τζαζ για μετα..
Ούτε καν. Τις βασικές των ακκόρντων.Superfunk είπε:Ασε το μαεστρο να μιλησει ρε!...ακκορντακια,ε ακκορντακια! ;D ;D
Ωχ. Αυτό δεν έπρεπε να ειπωθεί...........θελω να ακουσω κατι πιο συνθετο και πιο πλουσιο ηχητικα, οχι πιο απλο
Οχι, όχι. Πάει πολύ πιο παλιά. ;Dbihlas87 είπε:μαλλον αυτοι που ακουν epic, power κτλ
Κάπως έτσι ξεκινάει η "θεωρία" μου.......playloud είπε:Ρε μανια που εχουν ορισμενα ατομα που ακουν (και) metal κι εχουν ενοχες για αυτο, και ψαχνονται να ακουσουν πιο "σοβαρη" μουσικη.
ακριβως για αυτο σου προτεινα ΑΥΤΑ που σου προτεινα (μονο τους BEATLES να ακουσεις & βεβαιως να μελετησεις ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ για ΠΟΛΛΑ χρονια απο ..πλουσιοτητα και ...συνθετοτητα.. ;D)θελω να ακουσω κατι πιο συνθετο και πιο πλουσιο ηχητικα, οχι πιο απλο
ειναι μερος της διαδικασιας της ενηλικιωσης και αυτο ;DΡε μανια που εχουν ορισμενα ατομα που ακουν (και) metal κι εχουν ενοχες για αυτο, και ψαχνονται να ακουσουν πιο "σοβαρη" μουσικη.
δεν ακους "rock"να ακουσω παλι rock.
ναι, αν ηταν χιουμορ δεν το επιασα, αγουροξυπνημενος γαρακριβως για αυτο σου προτεινα ΑΥΤΑ που σου προτεινα (μονο τους BEATLES να ακουσεις & βεβαιως να μελετησεις ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ για ΠΟΛΛΑ χρονια απο ..πλουσιοτητα και ...συνθετοτητα..
ακριβωςΒρες το μόνος σου. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σου πει τι σου αρέσει. Και αυτά που δε σου αρέσουν σήμερα μπορεί να είναι τα αγαπημένα σου σε 1 χρόνο.