- Πόντοι
- 98
Όσο συνεχίζεται η λαίλαπα της ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ και η καταπάτηση του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ προς όφελος των ΤΟΚΟΓλΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και των ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ που τους ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ φέρνουν τα κράτη πιο κοντά στο ΟΡΑΜΑ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και της ΑΛΛΑΓΗΣ- ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ και εγώ θα είμαι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!Superfunk είπε:Να την κρατικοποιησουμε με διευθυντή
τον Cosdr,να την γεμίσουμε με καμμιά
Δεκαριά χιλιάδες ΔΥ,να φτιάχνουμε μπαλαλάικες
Και να τις εξαγουμε στην Β.Κορεα
Έτσι θα έρθει η ΑΝΑΦΤΙΞΗ
τα απλά τελικά είναι δύσκολα για κάποιους ;Dleon7pap είπε:καλα,κιθαρα ειναι.Δηλαδη δυο τρια ξυλα με δυο τρια μεταλλικα σκατουλακια και 2-3 καλωδιακια...τα τελευταια 50 χρονια...δεν ειναι και rocket science...
Bye bye Henry? Κάμποσοι μέτοχοι που κατέχουν τα 2/3 θέλουν να τον διώξουν λέειS9F είπε:Το πρόβλημα έχει όνομα και αυτό είναι "Henry Jusnxjfjddjwdkswkhdjjewicz" ή όπως γραφεται τελοσπαντων...
Να δώσουμε μίζες σε υπουργούς και μετά σε όσους πηγαίνουν να αγοράσουν κιθάρες στα καταστήματα οι πωλητές να συνταγογραφούν gibson και να πληρώνονται μαύρα με το κομμάτι.Superfunk είπε:Να την κρατικοποιησουμε με διευθυντή
τον Cosdr,να την γεμίσουμε με καμμιά
Κοιτα, γενικως φτηνη εταιρία δεν είναι, αλλα και ο made in usa ανταγωνισμος ειναι εξισου ακριβος. Μη σου πω και ακριβοτερος, βλεπε prs. Οι τιμες δεν μπαίνουν τυχαία στα προϊόντα. Υπάρχει οικονομικη γραμμη που παει βασει αγοράς. Αν ήταν παραλογα ακριβή η γκιμπσον θα αναπροσαρμοζε τις τιμές σε καποια φαση.schreivox είπε:Φταίει το μανατζμεντ λογικα και το ότι βγάζει πολλά ακριβά μοντέλα ή καλύτερα πολλά μοντέλα από ένα σημείο και μετά κινούνται σε δυσθεώρητα ποσά. Είναι απορίας άξιο κιόλας το ότι ενώ πλέον δίνει μόνο σε μεγάλα καταστήματα το εμπόρευμα της (έχω καταλάβει λαθος- φαντάζομαι- για να είναι τόσο δαπανηρό για τα μικρά καταστήματα κάποιο έξτρα κόστος σημαίνει κι οπότε έξτρα κέρδος για την εταιρία.
Λογικά, σφάλλω με αυτή τη σκέψη και μάλλον, τελικα, τα μεγάλα μαγαζιά είναι οι κερδισμένοι κι όχι η εταιρια απο αυτό.. Αλλά όπως είπε κι ο Σουπερφανκ άλλοι είναι οι λογοι του οικονομικού προβλήματος της Γκίμπσον.
(Κι απ'την άλλη δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα της γενικότερα.)