μπαρδόν?Jazzjoker είπε:Μπλουζ είναι να σου έχουν τελειώσει τα τσιγάρα και ο μπακάλης να έχει κλειστή την πόρτα του μαγαζιού (για να μη φύγει η δροσά) και να πέρδεται.
μπαρδόν?Jazzjoker είπε:Μπλουζ είναι να σου έχουν τελειώσει τα τσιγάρα και ο μπακάλης να έχει κλειστή την πόρτα του μαγαζιού (για να μη φύγει η δροσά) και να πέρδεται.
Καλα μιλαμε οτι εσυ ζεις σε πραγματικη μπλουζ πολη....Jazzjoker είπε:Μπλουζ είναι να σου έχουν τελειώσει τα τσιγάρα και ο μπακάλης να έχει κλειστή την πόρτα του μαγαζιού (για να μη φύγει η δροσά) και να πέρδεται.
Πωλούνται 4 Fender Stratocaster & 2 Gibson Les Paul.marathon είπε:εάν δεν σχολιάσει ο Νέστωρ...δεν έχει τίποτα....
Mην σε παίρνει από κάτω....θα αφήσουμε τη κλίκα από τη Βόρεια Ελλάδα να κάνει ότι θέλει?...έλα να σου κάνω κανένα φροντιστήριο....Nestoras είπε:Πωλούνται 4 Fender Stratocaster & 2 Gibson Les Paul.
Είχα μια ελπίδα με τον Gregg να μάθω κάτι, δυστυχώς μετά απ' αυτό κατάλαβα ότι το μπλουζ δεν μαθαίνεται. 'Η το 'χεις ή δεν το 'χεις.
Korgious είπε:Με κούρασε να το ακούσω και να διακρίνω τι γίνεται μέσα στο κομμάτι.
Αν κατάλαβα καλά, αυτοί οι 2 θέλουν να καπηλευτούν τη φήμη και αίγλη που έχω αποκτήσει ως σκληρός.Πωωω ρε φίλε μαμάς και δέρνεις.![]()
![]()
![]()
Το καλύτερο και πλουσιότερο, ψηλότερο, γρηγορότερο και βαθύτερο blues που έχω την τιμή να υποφέρω.
Τέτοια ηχάρα δεν έχω ξανακούσει τα τελευταία διόμιση λεπτά.
Τέτοιο συναίσθημα έχω να συναντήσω από σήμερα το πρωί πριν το ξύρισμα.
Αν σκεφτείς ότι τα ντραμς είχαν τις σωστές εντάσεις και η lead σου κιθάρα ήταν υποφερτή (αν και κούρασε λίγο μετά το 0:01 - akiro piatini moment) μπορείς να ενώσεις τις υπερδυνάμεις σου με τον Superfunk και να μεγαλουργήσετε σε blues στιγμές που θα κάνουν πραγματικά τον κόσμο να κλαίει.
Σε ευχαριστούμε φίλε Marathon που κάνεις την Αυγουστιάτικη εργασία μας να φαίνεται ευχάριστη (ειδικά μετά το 2:36).
Καλά τώρα, εδώ και ο Μητροπάνος "σε μια στοίβα καλαμιές αποκοιμήθηκε" κάποτε. Ρε λες να είναι bluesman? ;Dmarathon είπε:Και όμως...ζώ μέσα στις φυτείες (από καλάμια) του Μαραθώνα...αλίμονο στους bluesmen των Αμπελοκήπων και της Κυψέλης...
δεν ξέρω εάν ο Μητροπάνος είναι bluesman...αλλά ξέρω ότι είναι γέιτονας γιατί έχει εξοχικό πολύ κοντά μου στο Μαραθώνα.fusiongtr είπε:Καλά τώρα, εδώ και ο Μητροπάνος "σε μια στοίβα καλαμιές αποκοιμήθηκε" κάποτε. Ρε λες να είναι bluesman? ;D
Μήπως να του έλεγες ότι έχεις σαχλόφωνο?marathon είπε:δεν ξέρω εάν ο Μητροπάνος είναι bluesman...αλλά ξέρω ότι είναι γέιτονας γιατί έχει εξοχικό πολύ κοντά μου στο Μαραθώνα.![]()