Jon Gomm

:o :o :o

...εδώ είναι που δικαιώνεται η ύπαρξη των smileys...τι να πεί κανείς...ευχαριστούμε.

Δεν ειναι κιθαριστας, ειναι ζογκλερ!  :)

Να εισαι καλα που το μοιραστηκες μαζι μας.

ο τυπος ειναι και κιθαριστας και backing track ταυτοχρονα!!!! ???

και αυτο ειναι εξαιρετικο...

δειτε ποσο εξυπνα χειριζεται το delay του.

:o

σουίτ μάδερ οφ τζίζους....

Γαμώτο. Στην αρχή είδα τον τίτλο του thread και χάρηκα, γιατί πάνω στην ασυγκράτητη  χαρά μου διάβασα Jon Goum (από το Goumis) και λέω πάει, επιτέλους ήρθε η παγκόσμια καταξίωση...αντ'αυτού βλέπω πως πρόκειται για άλλον έναν τυχάρπαστο. Άσχετοι.

Lord_Goumis είπε:
  Γαμώτο. Στην αρχή είδα τον τίτλο του thread και χάρηκα, γιατί πάνω στην ασυγκράτητη  χαρά μου διάβασα Jon Goum (από το Goumis) και λέω πάει, επιτέλους ήρθε η παγκόσμια καταξίωση...αντ'αυτού βλέπω πως πρόκειται για άλλον έναν τυχάρπαστο. Άσχετοι.
Γιάννη κάνε υπομονή και θα δικαιωθείς  ;D ;D ;D ;DΌσο για τον άλλον, εγώ τα παίζω για ζέσταμα αυτά  ;D ;D ;D

καταρχήν , έτσι για να τα λέμε στα ίσια , ο τύπος ούτε άφρο έχει ούτε μάλλετ και άρα χάνει το χρόνο του.Δε θα μάθει ΠΟΤΕ κιθάρα ! κατά 2...το τατουάζ του δείχνει οτι δε ξέρει να παίζει τη λα μινορε και τέλος , είμαι σχεδόν σίγουρος , οτι δε θα παίζει καλό μπάσκετ . ε που πας ρε φίλε ; ασχετίδη , χάλασε και τόσα λεφτά να πάρει κιθάρα ... κρίμα  :D :D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back