Johny Lang

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,018
Επειδή τελευταίως (και ελέω γιουτούμπ) βγαίνουν διάφοροι πιτσιρικάδες "τεράστια ταλέντα" θυμήθηκα τον Johny Lang, εδώ 17 χρονών (όταν έβγαλε και την ομώνυμη δισκάρα) :

Κρίμα που αργότερα άλλαξε τελείως μουσική κατεύθυνση.

Το κακό είναι ότι είναι το μοναδικό official video clip του σε όλα το αναθεματισμένο το youtube από όσο θυμάμαι όταν έψαχνα! Επίσης το lie  to me νομίζω ότι συνολικά είναι το καλλίτερο album του. Πάντα τον ταύτιζα με τον kenny wayne shepherd.

Πάντα τον ταύτιζα με τον kenny wayne shepherd
Βγήκαν περίπου την ίδια εποχή (τέλη 90's), ξανθά αμερικανάκια με καρέ μαλλί κι έπαιζαν blues. Προσωπική μου άποψη ότι ο Lang είναι πολύ πιο original.

Τόσες κιθάρες κρεμασμένες...την τελε έπιασε.. Ο Γιάννης ο Πνεύμονας(lung) ;D 8)

Jazzjoker είπε:
Βγήκαν περίπου την ίδια εποχή (τέλη 90's), ξανθά αμερικανάκια με καρέ μαλλί κι έπαιζαν blues. Προσωπική μου άποψη ότι ο Lang είναι πολύ πιο original.
Και εγώ Lang-ικός είμαι . Όμως το Ledbetter Heights του Shepherd το θεωρώ referance recording.

Για μένα δεν είναι η κιθάρα μόνο. Είναι βέβαια ότι μπορούν και μπορούν να παίζουν καλά αλλά ταυτόχρονα έχουνε αυτές τις απίστευτες φωνάρες. Ο Jonny Lang, ο Andrew Strong (δεν παίζει κιθάρα) και ο Davy Knowles  (ο John Mayer έτσι κι έτσι), τρείς από αυτούς που πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό που, όντας πιτσιρικάδες, βγάζουν φωνή αντρίκια μπαρουτοκαπνισμένη.

Θα ήθελα πάρα πολύ .... :-\

lgbesios είπε:
Μια χαρά τα λες....  άλλωστε περνάνε και τα χρόνια  ;D
Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του Τειρεσία. ;) Bad are the lies.

Σας φχαριστώ για το moral μπούστινγκ.  ;D

Ασε που ειναι και ομορφοπαιδα.... ;D  (θα μου πεις αν δεν ηταν θα τους ηξερε κανεις? ;D)
Ε, το marketing το θέλει όλο το πακέτο. Αλλιώς, ένας στους τόσους θα σαι.

Να κι ένα από τα σχετικά πρόσφατα του Lang. Κακό δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά αυτές οι r'n'b ενορχηστρώσεις, δεν του πάνε καθόλου κατ' εμέ και τις χρησιμοποιεί κατά κόρον στα δύο τελευταία albums.

Δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο των υπολοιπων τοσο για τον KWS οσο και για τον Lang....νομιζω εμπιπτουν στην πολυπληθη κατηγορια των SRV clones.

fenderiarhs είπε:
....νομιζω εμπιπτουν στην πολυπληθη κατηγορια των SRV clones.
+10

Και γι' αυτό είπα ότι το μυστικό βρίσκεται στο συνολικό "πακέτο" .... ;)

fenderiarhs είπε:
Δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο των υπολοιπων τοσο για τον KWS οσο και για τον Lang....νομιζω εμπιπτουν στην πολυπληθη κατηγορια των SRV clones.
+1000

Καλή φωνή,κατέχουν το άθλημα της κιθάρας,αλλά μέχρι εκεί.

Για τα δικά μου τα γούστα-και χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους φαν τους-ολίγον γλυκανάλατοι. :-\

Μουσική και μουσικοί που δε μου αφήνουν κάτι.

Aπλά,για να παίζουν το απογευματάκι στο CD.

hadgi είπε:
ολίγον γλυκανάλατοι. :-\
Και πως να μην είστε γλυκανάλατοι κύριοι  όταν πριν από εσάς υπήρχαν αυτοί  8)

jwandsrv.jpg

lgbesios είπε:
Και πως να μην είστε γλυκανάλατοι κύριοι  όταν πριν από εσάς υπήρχαν αυτοί  8)

jwandsrv.jpg
Ναι, αλλά είναι φάτσες αυτές;;;; ;)

audiokostas είπε:
Για μένα δεν είναι η κιθάρα μόνο. Είναι βέβαια ότι μπορούν και μπορούν να παίζουν καλά αλλά ταυτόχρονα έχουνε αυτές τις απίστευτες φωνάρες.
Ναι ρε παιδι μου, τι πραμα ειναι αυτο. Πολυ μεταλλο

Το Lie to me ηταν δισκαρα.Και ο Lang ειναι εξαιρετος κιθαριστας(πιο κοντα σε Collins μαλλον

παρα σε SRV οπως ο KWS) και πολυ καλη φωνη επισης.Το κακο με εκεινους που αρχιζουν

πιτσιρικαδες ειναι οτι ολοι περιμενουν εφ οσον κανουν ενα δυο καλους δισκους μικροι οσο

μεγαλωνουν να κανουν κατι φοβερο πραγμα που δυστυχως πολυ συχνα δε γινεται(και γιατι

να γινει αλλωστε).Και νομιζω οτι αυτο συμβαινει λογω των συνθεσεων και οχι του παιξιματος.

Οσο καλα και να παιζεις αν χωλαινεις εκει...........Ο Lang o KWS ακομα και Ηealey(και πολλοι αλλοι)νομιζω οτι εκει την πατησαν.Εξαιρεσεις υπαρχουν(Bonamassa-ειτε σ αρεσει ειτε οχι

εξελισσεται-συνθετικα αλλα και φωνη κιθαρα) αλλα μαλλον τον κανονα επιβεβαιωνουν.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
614

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back