Βγήκαν περίπου την ίδια εποχή (τέλη 90's), ξανθά αμερικανάκια με καρέ μαλλί κι έπαιζαν blues. Προσωπική μου άποψη ότι ο Lang είναι πολύ πιο original.Πάντα τον ταύτιζα με τον kenny wayne shepherd
Και εγώ Lang-ικός είμαι . Όμως το Ledbetter Heights του Shepherd το θεωρώ referance recording.Jazzjoker είπε:Βγήκαν περίπου την ίδια εποχή (τέλη 90's), ξανθά αμερικανάκια με καρέ μαλλί κι έπαιζαν blues. Προσωπική μου άποψη ότι ο Lang είναι πολύ πιο original.
esquire ειναι οχι tele... ;Dmoutzaheadin είπε:Τόσες κιθάρες κρεμασμένες...την τελε έπιασε.. Ο Γιάννης ο Πνεύμονας(lung) ;D 8)
Μια χαρά τα λες.... άλλωστε περνάνε και τα χρόνια ;Daudiokostas είπε:Θα ήθελα πάρα πολύ .... :-\
Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του Τειρεσία.lgbesios είπε:Μια χαρά τα λες.... άλλωστε περνάνε και τα χρόνια ;D
Ε, το marketing το θέλει όλο το πακέτο. Αλλιώς, ένας στους τόσους θα σαι.Ασε που ειναι και ομορφοπαιδα.... ;D (θα μου πεις αν δεν ηταν θα τους ηξερε κανεις? ;D)
+10fenderiarhs είπε:....νομιζω εμπιπτουν στην πολυπληθη κατηγορια των SRV clones.
+1000fenderiarhs είπε:Δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο των υπολοιπων τοσο για τον KWS οσο και για τον Lang....νομιζω εμπιπτουν στην πολυπληθη κατηγορια των SRV clones.
Και πως να μην είστε γλυκανάλατοι κύριοι όταν πριν από εσάς υπήρχαν αυτοί 8)hadgi είπε:ολίγον γλυκανάλατοι. :-\
Ναι, αλλά είναι φάτσες αυτές;;;;lgbesios είπε:Και πως να μην είστε γλυκανάλατοι κύριοι όταν πριν από εσάς υπήρχαν αυτοί 8)
![]()
Ναι ρε παιδι μου, τι πραμα ειναι αυτο. Πολυ μεταλλοaudiokostas είπε:Για μένα δεν είναι η κιθάρα μόνο. Είναι βέβαια ότι μπορούν και μπορούν να παίζουν καλά αλλά ταυτόχρονα έχουνε αυτές τις απίστευτες φωνάρες.