- Πόντοι
- 36
Φίλως να σου γνωρἰσω το παππού μου ,είχε κι αυτός κάποτε όνειρο να μπιπ τη Μανδόνα ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Λες και πηδηξε τη Μαντονα κανεις.... ;D
Ημείς οι νεώτεροι από εσάς ,προτιμούμε Θωμαίδα 8)
Φίλως να σου γνωρἰσω το παππού μου ,είχε κι αυτός κάποτε όνειρο να μπιπ τη Μανδόνα ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Λες και πηδηξε τη Μαντονα κανεις.... ;D
Κομμώτρια κι αυτή;samy paraga είπε:Ημείς οι νεώτεροι από εσάς ,προτιμούμε Θωμαίδα 8)
Τι να την κανεις αυτη ? να σου σκασει χαμογελο και να πεταχτει ο κυνοδοντας 3*4 μετρα και να σκιαχτεις ? ;D ;Dsamy paraga είπε:Φίλως να σου γνωρἰσω το παππού μου ,είχε κι αυτός κάποτε όνειρο να μπιπ τη Μανδόνα ;D ;D ;D
Ημείς οι νεώτεροι από εσάς ,προτιμούμε Θωμαίδα 8)
Κοίταξε, κάποια πράγματα μπορώ να σκεφτώ που θα φαινόταν χρήσιμη, ;D αλλά ΟΧΙ, για χρήση σαν "εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος" δε θα το έκανα ούτε την κιθάρα του rory να μου έδιναν ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmessalion είπε:Τι να την κανεις αυτη ? να σου σκασει χαμογελο και να πεταχτει ο κυνοδοντας 3*4 μετρα και να σκιαχτεις ? ;D ;D
Αφού μ' έπρηξε όταν είχε έρθει. Τι να κάνω;Waterfall-K είπε:O Bonamassa, με την κιθαρα του Rory, παιζοντας ενα κομματι του Gary Moore.
Ο ενισχυτης ποιανου ειναι?
Μούφα είναι.(και τελικα, ποσοι εχουν παιξει μ'αυτη την κιθαρα?)