Είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου του πωπού τα 9μερα αποτίει ;D ;D ;DJazzjoker είπε:Εδώ απλώς αποτίει φόρο τιμής.
Εγώ θα προτιμούσα να κωλώσει,γιατί τα έκανε κώ..ς,κι αυτό δεν είναι φόρος τιμής, είναι κανονικό θάψιμο του πολύ μεγάλου RORY GALLAGHER πιο κάτω κι από το κέντρο της γης.Και δεν μιλάμε για όποιον κι όποιον,τι ήχος ελεεινός και παίξιμο απαράδεκτο είναι αυτό,ας πάει να παίξει τίποτε άλλο...Jazzjoker είπε:Ναι είναι sloppy το παίξιμο. Ε και; Ο Marr δεν ήταν ποτέ blues/rock κιθαρίστας. Εδώ απλώς αποτίει φόρο τιμής. Μπράβο του που δεν κώλωσε πάντως. Οι περισσότεροι φιρμάτοι συνάδελφοί του δε θα τολμούσαν να παίξουν, δημοσίως, ύφος που δεν το έχουν.
samy paraga είπε:του πωπού τα 9μερα αποτίει ;D ;D ;D
Αφραγκίες και πείνα για κανά δισκάκι να πουλήσει βλέπω και δεν ξέρει πως να διαφημηστεί και να φανεί
Παιδιά πολύ σοβαρά το πήρατε. Ξέρω ότι ο Galllagher εδώ σε μας είναι μετά τον Άι Νικόλα αλλά μην το παρατραβάμε κι όλας.κι αυτό δεν είναι φόρος τιμής, είναι κανονικό θάψιμο του πολύ μεγάλου RORY GALLAGHER πιο κάτω κι από το κέντρο της γης.
μη γινεσαι αφελης...μονο απο την ΑΕΠΙ παιρνει οσα δεν παιρνουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες συνθετες μαζι... ;DΑφραγκίες και πείνα για κανά δισκάκι να πουλήσει βλέπω και δεν ξέρει πως να διαφημηστεί και να φανεί
Αυτο..χωρις πολλα λογια 8).Suede είπε:Φαίνεται σαν απλά να επεξεργάζεται το όργανο ο Johnny και να βρίσκει ριφάκια και φράσεις του Gallagher εκείνη την ώρα.!
Εξάκτλι. Ο άνθρωπος δεν έκατσε να κάνει επίδειξη τεχνικής. Χαλαρά και άνετα γρατζούνισε το, ξεχειλισμένο από mojo, τίμιο ξύλο που κρατούσε στα χέρια του.Jazzjoker είπε:Παιδιά πολύ σοβαρά το πήρατε. Ξέρω ότι ο Galllagher εδώ σε μας είναι μετά τον Άι Νικόλα αλλά μην το παρατραβάμε κι όλας.
Ούτε κουλός είναι ούτε τυχαίος ο Marr. Του δώσανε να παίξει τη στρατ του Rory κι έπαιξε όπως θα έπαιζε το 90% από εμάς που γράφουμε στο νόιζ. Κι ας μην είναι το στυλ του.
Είναι ο Μarr γραμμένος στην ΑΕΠΙ; ;Dμονο απο την ΑΕΠΙ παιρνει οσα δεν παιρνουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες συνθετες μαζι...
Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου στο 90% του ΝΟΙΖ γιατί είσαι στο 10 ;DJazzjoker είπε:Παιδιά πολύ σοβαρά το πήρατε. Ξέρω ότι ο Galllagher εδώ σε μας είναι μετά τον Άι Νικόλα αλλά μην το παρατραβάμε κι όλας.
Ούτε κουλός είναι ούτε τυχαίος ο Marr. Του δώσανε να παίξει τη στρατ του Rory κι έπαιξε όπως θα έπαιζε το 90% από εμάς που γράφουμε στο νόιζ. Κι ας μην είναι το στυλ του.
Ναι ντε.samy paraga είπε:Τέλος καλό όλα καλά και ευτυχώς που δεν πάθαμε τπτ ;D
Δεν ειναι τα παντα προϊοντα καπιταλισμου και αντικομμουνισμου φιλως...μπορει απλα να ΓΟΥΣΤΑΡΕ ο ανθρωπος να βαρεσει κανα ακκορντο στην αρχαια στρατ του Ρορυ....Θεωρώ πως ήταν μια μάλλον άτυχη έμπνευση κάποιων μανατζαρέων?