• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

John Scofield @ Athina Live 7-8 Μαΐου

• Thread starter Thread starter spy
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
...και με Bill Stewart στα τύμπανα!!..

'Ενας λόγος παραπάνω για να πάμε δηλαδή!!... :)

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες και θα πέσει πολύ... φασολάδα, τι τιμή έχει το παλικάρι μας;

Οχι ρε παιδια μην μου το κανετε αυτο :'(14 Μαϊου ξεκιναω πανελλαδικες και 24Ιουνιου που παιζουν οι 4 μεγαλοι γραφω Αγγλικα Πανελλαδικες ως ειδικο μαθημα 4 με 7 το απογευμα :'( :'( :'(Ποση ατυχια πια φετος :'( :'( :'(

Καλα να περασετε και ριχτε κανα γκαρισμα και για μενα ;D

Καλά να περάσετε όλοι!

Εγώ τον είδα τώρα στη Νέα Υόρκη στο Birdland, είναι απίστευτοι και οι μουσικοί που τον πλαισιώνουν. Το μόνο πρόβλημα στην Αμερικη είναι το μικρό σε διάρκεια πρόγραμμα (δεν ξέρω αν θα έχει το ίδιο και εδώ).

Spoiler: το μόνο που μου ξίνισε λίγο ήταν ότι (κατα την πολύ ταπεινή μου γνώμη) το παρακανε λίγο με τα εκτός αρμονίας παπατζιλίκια, αλλά Scofield είναι αυτός! Γιατί μπορεί!  ;D

Μεγάλος κιθαρίστας...

metallos είπε:
Οχι ρε παιδια μην μου το κανετε αυτο :'(14 Μαϊου ξεκιναω πανελλαδικες και 24Ιουνιου που παιζουν οι 4 μεγαλοι γραφω Αγγλικα Πανελλαδικες ως ειδικο μαθημα 4 με 7 το απογευμα :'( :'( :'(Ποση ατυχια πια φετος :'( :'( :'(

Καλα να περασετε και ριχτε κανα γκαρισμα και για μενα ;D
Άστα αυτά μικρέ... κανόνισε να έρθεις.  ;)

PS: Καλό Διάβασμα και Καλή Επιτυχία!

κι εγώ μέσα  ;)

και για όσους ενδιαφέρονται, το Σάββατο 8/5 το πρωί στις 12.30 έχει και σεμινάριο από τον John (με ειδική όπως λέει στο Site του Φακανά "ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ")

Εξαιρετικός!!!

Τον είχα δει πριν μερικά χρόνια και (εκτός των άλλων) αυτό που έκανε σε κάποια στιγμή ήταν να παίζει με delay κοντά στα 10 secs, με μόνο το dry σήμα στην έξοδο !!! Ξεκινούσε μια φράση ακούγοντας την αρμονία της στιγμής και η φράση ακουγόταν με άλλη υπόκρουση αρκετά δεύτερα αργότερα ... κόλαση  ;D .

Τυχεροί όσοι θα πάτε ...

Νομίζω γύρω στα 45ε είναι το εισιτήριο;

Θέλω πάρα πολύ να πάω! Μέχρι τότε δυστυχώς επιφυλάσσομαι!

Evilnye είπε:
Νομίζω γύρω στα 45ε είναι το εισιτήριο;

Θέλω πάρα πολύ να πάω! Μέχρι τότε δυστυχώς επιφυλάσσομαι!
Ελπίζω ο Φακανάς να λάβει υπόψιν του τις αντικειμενικές οικονομικές δυσκολίες του κόσμου αυτή την εποχή, και το εισιτήριο να είναι κάπως λογικό...

Όχι ότι δεν αξίζει, αλλά θα είναι κρίμα να τον χάσουν κάποιοι για 10-15€.

The Genius Loci είπε:
Ελπίζω ο Φακανάς να λάβει υπόψιν του τις αντικειμενικές οικονομικές δυσκολίες του κόσμου αυτή την εποχή, και το εισιτήριο να είναι κάπως λογικό...

Όχι ότι δεν αξίζει, αλλά θα είναι κρίμα να τον χάσουν κάποιοι για 10-15€.
Όλοι εδώ μέσα τη κ...α μας την έχουμε. Αλοίμονο μιά κρίση ή 45 € να μας κάνουν να σταματήσουμε να ζούμε. Nησάφι πια.

Παρεπιπτόντως ήμουν ένας από τους τυχερούς που τον έιδαν στο Λυκαβητό με τον Daryl Jones κλπ στη συναυλία του Miles Davis την εποχή του You 're under urest.

Πήρα τηλ. και ρώτησα, το εισιτήριο έχει 45 ευρώ, το σεμινάριο έχει 40 ευρώ και 70 ευρώ πακέτο σεμινάριο + εισιτήριο

μαγκες εχθες στον scofield επαθα πολιτισμικο σοκ.

τι μουσικαρα ειναι ο κυριος John S. ?

απιστευτη προσεγκιση οργανο

ο ανθρωπος παιζει με ολο του το ειναι

Πράγματι, καταπληκτική συναυλία. Πάντως - ίσως επειδή έχω ακούσει αρκετά Scofield και τον έχω ξαναδεί live - η προσοχή μου ήταν στραμμένη κυρίως στον Bill Stewart. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back