- Πόντοι
- 16
ή τουλάχιστον να μην τον αφήσει να ξαναποστάρει ;D ;D ;Dignantios είπε:μπορει καποιος να τον διαγραψει απο μελος? ;D
Κοίτα να δεις, αυτό που ακούς είναι ένας combo Mark IV σε χαμηλή ένταση με tweed power, triode, class A και mid gain, με ηχείο celestion vintage 30. Η λήψη έγινε με ένα shure sm57 direct στο ηχείο (εξ'ού και τα πρίμα που ακούγονται κάμποσο..).στη συνέχεια Cubase εγγραφή εφε από το TC electronic G force (compressor και delay).Και κάποια δουλειά με τους χρόνους του delay και το panning. Δεν ξέρω ποιον boogie έχεις ακούσει, πάντως τα μοντέλα έχουν τρελές διαφορές μεταξύ τους, ακόμη και στην ίδια σειρά, πχ. Mark IV και Mark III.freerock1974 είπε:Μονο μια ερωτηση:Οταν λες MesaBoogie,πως τον χρησιμοποιησες-ηχογραφησες?
Το λεω γιατι ο ηχος που ακουω εχει πολλη μεσολαβηση και απεχει πολυ απο κατι EξωΜπουγκιπου χω παιξει.
χεχε μονο που ο 2ος επαιζε οργανο με πιο χοντρες χορδεςfusionakis είπε:Υ.Γ. Εν τω μεταξύ φαντάζομαι το νικ θα έχει δημιουργηθεί λόγω Petrucci, όμως το λουκ παραπέμπει σε Patitucci τέλη 80-αρχές 90.
Γενικά να σου πω την αλήθεια είμαι fan της Gibson Les Paul. Θεωρώ ότι ο ήχος τους είναι ογκώδης και το ηχόχρωμά τους δεν παλιώνει ποτέ, ενώ έχει τη δυνατότητα να καλύψει πάρα πολλά είδη μουσικής. Μακάρι να είχαν και χαμηλή γέφυρα......... :'(....θα ήταν πολύ πιο ευκολόπαιχτες...Lord_Goumis είπε:Μου άρεσε και η επιλογή της κιθάρας, καθότι ''παρεξηγημένη'' από μερικούς, εδώ όμως μίλησαν τα δάχτυλα και ο ενισχυτής...και πάλι άψογος![]()
wraparoundJohn Papaducci είπε:Γενικά να σου πω την αλήθεια είμαι fan της Gibson Les Paul. Θεωρώ ότι ο ήχος τους είναι ογκώδης και το ηχόχρωμά τους δεν παλιώνει ποτέ, ενώ έχει τη δυνατότητα να καλύψει πάρα πολλά είδη μουσικής. Μακάρι να είχαν και χαμηλή γέφυρα......... :'(....θα ήταν πολύ πιο ευκολόπαιχτες...