EJ strat rules ...yeaaapG.K. the Greek είπε:Τι στον κορακα..? Ολοι την Clapton και την Eric Johnson εχετε παρει??![]()
Toν ισοπεδωσες τον Mayer, οχι και Χατζηγιαννης...Γιατι να μην εχει μια signature σαν τον Clapton;The Genius Loci είπε:Αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται σε σχετικά με 7ender fora, πρόκειται καθαρά για μαρκετίστικη κίνηση... σαν να έβγαζε αντίστοιχη ελληνική εταιρεία κιθάρα για το Χ"γιάννη.![]()
Δεν αναφέρομαι στην καλλιτεχνική του αξία, αλλά στο image και τη δημοφιλία του. Όσο για το ποιος "αξίζει" signature 7ender, μήπως έχουν αφήσει και κανέναν που να μη του φτιάξουνε? ;Dmakispoll είπε:Toν ισοπεδωσες τον Mayer, οχι και Χατζηγιαννης...Γιατι να μην εχει μια signature σαν τον Clapton;
You're my man! Προσπαθησε να θυμηθεις γιατι σεβομαι πολυ τις γνωσεις σου οι οποιες συνδυαζονται και απο τις καταλληλες ικανοτητες!longshadow είπε:Την είχα δοκιμάσει για κανένα 15άλεπτο...(πάει όμως κάμποσος καιρός, δεν είναι και τόσο φρέσκο στη μνήμη μου...)
+1... Κι εγω με αυτο το σκεπτικο βαδιζω! Ουσιαστικα θελω μια strat λιγο πιο προσεγμενη απο την Am std 2008 που εχω τωρα και η οποια ειναι μια χαρα κιθαρα!Το έχω ξαναπεί βέβαια οτι εγώ προσωπικά δεν δίνω και καθόλου σημασία στο αν υπάρχει κάποιο όνομα γραμμένο στο headstock.
θα εχω πει τη μιση αληθεια... Κακα τα ψεμματα ο ηχος του Mayer ειναι απο τους πολυ ''γλυκους'' και ζουμερους που εχω ακουσει. Ειδικα στις μεσαιες θεσεις (2,4), που απο οτι βλεπω τις χρησιμοποιει κατα κορον, ακουγεται μελι... Θα μου πειτε σε αυτο οφειλεται ο Two Rock και δεν ξερω τι αλλο...Το εκάστοτε όνομα βέβαια σε προιδεάζει κάπως για το τί πρόκειται περίπου ν'ακούσεις απο την κιθάρα...
Αυτο βεβαια καπως με προβληματισε... Και μαλλον μου κινει την περιεργεια να θελω να τη δοκιμασω περισσοτερο...Αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται σε σχετικά με 7ender fora, πρόκειται καθαρά για μαρκετίστικη κίνηση...
Πολλούς...Με πρώτη και καλύτερη τη μουσική(επαναλαμβάνω μουσική,όχι κιθαριστική) ιδιοφυία που ακούει στο όνομα John Frusciante...The Genius Loci είπε:Δεν αναφέρομαι στην καλλιτεχνική του αξία, αλλά στο image και τη δημοφιλία του. Όσο για το ποιος "αξίζει" signature 7ender, μήπως έχουν αφήσει και κανέναν που να μη του φτιάξουνε? ;D
Συμφωνώ απόλυτα με τα γούστα σου, και είχα και εγώ ενδιαφέρον παλιότερα για τη συγκεκριμένη, βέβαια που να την βρεις να την δοκιμάσεις στην ελλάδα? Ίσως το καλύτερο είναι buy-try-send back (εαν δεν σου κάνει). βέβαια, όπως πολύ σωστά είπες...G.K. the Greek είπε:Κακα τα ψεμματα ο ηχος του Mayer ειναι απο τους πολυ ''γλυκους'' και ζουμερους που εχω ακουσει. Ειδικα στις μεσαιες θεσεις (2,4), που απο οτι βλεπω τις χρησιμοποιει κατα κορον, ακουγεται μελι...
όταν ο ενισχυτής και μόνο έχει πολλαπλάσιο κόστος της κιθάρας (και εαν κρίνω από τα βιντεο όπου έχω ακούσει τον συγκεκριμένο αλλά και τους dumble με τους οποίους παίζει κατά καιρούς), υποψιάζομαι ότι έχει αρκετή επιρροή στον ήχο τουΘα μου πειτε σε αυτο οφειλεται ο Two Rock και δεν ξερω τι αλλο...
+1000000000000000longshadow είπε:Εγω το είπα και πιο πάνω...
Συνήθως κλείνω τα μάτια και ανοίγω τ'αυτιά.
Και αυτόν τον τύπο τον βρίσκω αρκετά ταλαντούχο μουσικό και με ηχάρα...(και στα δάχτυλα και στο gear...)
Αν και τον παρακολουθούσα από νωρίς δεν μπορώ να πω ότι τον είχα σε τρομερή εκτίμηση.elavd είπε:+1000000000000000
Οντως εκει περα αποδεικνυει την ορθοτητα του ρητου "less is more" και μαλιστα με απολαυστικο για τους ακροατες τροπο...audiokostas είπε:Γεγονός είναι ότι λόγω Palladino & Jordan τον ξανάκουσα. Και εξεπλάγην ευχάριστα.
Το δε Battle Studies μου άρεσε αρκετά.
Σε ευχαριστω για το review κ. Νεστορα. Κραταω την τελευταια προταση σου και την τροποποιω. Με ενα σεταρισμα απολυτα στα γουστα σου θα την αγοραζες?Nestoras είπε:Θα σου πω και 'γω τη γνώμη μου. Λοιπόν, κατ' αρχάς αυτή που δοκίμασα την βρήκα αζύγιστη (πιο βαριά στη μεριά του σώματος απ' ότι θα ήθελα) και όχι ιδιάιτερα σεταρισμένη. Το μπράτσο ήταν μεγαλούτσικο, χοντρούτσικο, 9.5άρι με μεγάλα τάστα (6105?) C. To string guide ή όπως αλλιώς λέγεται ήταν πιο μακριά (προς τη μεριά των κλειδιών) σε σχέση με τις vintage. Ο ήχος ήταν ο.k., όδευε προς 60'ς, καθαρός αλλά και ψιλοσκοτεινός. Δεν την άκουσα με drive και δεν έιχα <<πυξίδα>> μαζί μου να δω αν ο μεσαίος έχει ανάποδη πολικότητα. Δεν έπαθα τη πλάκα μου, δεν την απορρίπτω κιόλας. Με άλλο σετάρισμα (πιο κοντά στ γούστα μου) ίσως και να μου άρεσε περισσότερο.
Είμαι του love at first sight.G.K. the Greek είπε:Σε ευχαριστω για το review κ. Νεστορα. Κραταω την τελευταια προταση σου και την τροποποιω. Με ενα σεταρισμα απολυτα στα γουστα σου θα την αγοραζες?