John Bonham's drumkit

Ωραίος SF...θενξ για το post...θυμάμε άρχιζα να παίζω κιθάρα και καθόμουν για ώρες να βλέπω τα live των zepp...αχχχχ...good times! ;D

βέβαια θα ήθελα να έβλεπα ένα review πάνω στο διαφανές "iconic" drum kit που είχε ο bonzo...

alexi είπε:
βέβαια θα ήθελα να έβλεπα ένα review πάνω στο διαφανές "iconic" drum kit που είχε ο bonzo...

:)

βεβαια ΠΟΤΕ δεν το χρησιμοποιησε σε ηχογραφησεις (εκτος απο το live album)

πολύ καλό

Εγώ ειχα την εντύπωση οτι ο 

John Bonham ηχογραφούσε μόνο με δυο overhead  :)

Superfunk είπε:

Eπππ...! ;D

Oxi reissue!!! ;D

Είναι σαν να λες...θέλω να ακούσω την κιθάρα του hendrix και να σου δίνει ο άλλος reissue... ;D

Πάντως θενξ non the less.. ;D

THEOD είπε:
πολύ καλό

Εγώ ειχα την εντύπωση οτι ο 

John Bonham ηχογραφούσε μόνο με δυο overhead   :)
Σε καποια αλμπουμ εγραψε μονο με ενα Overhead & ενα μικροφωνο 2 μετρα μπροστα απο τη μποτα.

Superfunk είπε:
Σε καποια αλμπουμ εγραψε μονο με ενα Overhead & ενα μικροφωνο 2 μετρα μπροστα απο τη μποτα.
Καλο και αυτο

Μου αρέσουν παρα πολυ οι ηχογραφήσεις με ενα mic .

Υπάρχουν πολυ δισκοι του Miles davies  που ηχογραφεί ο tony Williams με ενα mic

και στο remix είναι τέρμα δεξιά . το λατρευω 

και νόμιζα ότι εγώ είμαι ο περίεργος, που όσο πιο πολλά μικρόφωνα "ακούω" στα τύμπανα τόσο πιο πολλά σπυριά βγάζω. Έλεος πια με τις "σύγχρονες" παραγωγές, 2 μικρόφωνα σε κάθε κομμάτι του σετ, τρελή επεξεργασία και πάλι δε μας αρέσει και βάζουμε και το τριγκερ  :(

skantzos είπε:
και νόμιζα ότι εγώ είμαι ο περίεργος, που όσο πιο πολλά μικρόφωνα "ακούω" στα τύμπανα τόσο πιο πολλά σπυριά βγάζω. Έλεος πια με τις "σύγχρονες" παραγωγές, 2 μικρόφωνα σε κάθε κομμάτι του σετ, τρελή επεξεργασία και πάλι δε μας αρέσει και βάζουμε και το τριγκερ  :(
ε,καλα δεν βαζουν και ολοι 2 μικροφωνα σε καθε τυμπανο του σετ!.. ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=171058.0

THEOD είπε:
Καλο και αυτο

Μου αρέσουν παρα πολυ οι ηχογραφήσεις με ενα mic .

Υπάρχουν πολυ δισκοι του Miles davies  που ηχογραφεί ο tony Williams με ενα mic

και στο remix είναι τέρμα δεξιά . το λατρευω 

Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, αλλά αυτό το DVD του Ocheltree είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό για την εγγραφή (και όχι μόνο) των τυμπάνων. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.  8)

Συμφωνώ ότι οι παραγωγές οι παλιές ειδικά των jazz δίσκων είναι πολύ διαφωτιστικές όπως είπε και ο haris.

Θα ποστάρω και εγώ τον μεγάλο και τρανό Elvin Jones που παίζει με τον Coltrane εδώ http://www.youtube.com/watch?v=aTrb4iOiDpo στο My Favourite Things. Παρατηρείστε το μικροφωνάκι τέρμα δεξιά. Ειδικά εσύ THEOD...  ;D

Πάντως, με τα μικρόφωνα μεγάλη ιστορία, επειδή τα τύμπανα είναι το μόνο ακουστικό όργανο που ηχογραφείται ακόμα έτσι. Θα υποχωρήσω απ' ότι φαίνεται για να γράψω με ένα μικρόφωνο.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
30
Εμφανίσεις
7K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back