Joe pass-Django cover

Τι κάνεις ρε παικταρά;! :o Πάρα πολύ ωραία εκτέλεση,δηλώνω εντυπωσιασμένος.Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να ακούσω/δω διαφορετικά είναι το δεξί σου χέρι πιο χαλαρό.Ενώ το έχεις μου ακούστηκες σφιγμένος.Αλλά αυτό ίσως και να μου φαίνεται εμένα!Συγχαρητήρια! :)

ευχαριστω φιλε.ναι το χερι εχει προβλημα,εχουν κοπει όλοι οι τενοντες απο παλιοτερο ατυχημα κ ειναι ακαμπτο σαν τη μπουφλα του Οβελιξ αλλα δεν παραπονιεμαι....εδω ο django επαιζε με 2 δαχτυλα ποιος ειμαι εγω να γκρινιαξω? ;D

Ωωω χίλια συγγνώμη δεν είχα ιδέα!Τότε διπλά συγχαρητήρια.Μετά γκρινιάζουμε κι εμείς οι κουλοί! ;D

Πολύ ωραίο παίξιμο!

Κι επειδή συνήθως κάνεις το transcription μόνος, μπράβο και γι' αυτό.  :)

Πολύ όμορφο. :)

*Note to self: Να μη ξεχάσω να βάλω τα κλάματα όταν γυρίσω σπίτι*

Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λογια :)

Γενικά πάντως κοιτώντας αυτο το κομμάτι εντυπωσιάστηκα με την ευθυτητα του Joe Pass,δηλαδή με το ποσο παιζει καθαρά τα ακκόρντα,ουτε αντικαταστασεις ουτε γενικα πολλα κολπάκια,απλα καθαρό παίξιμο,άψογα 2-5-1.θα τον συνιστούσα οπωσδήποτε σε καποιον που θα ήθελε να μπει σε αυτον τον τύπο παιξιματος ανεπιφύλακτα

Joe Pass είναι απίστευτος. Επιπλέον απο τα video-μαθήματα του φαίνεται πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος ήταν.

Joe Pass είναι απίστευτος. Επιπλέον απο τα video-μαθήματα του φαίνεται πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος ήταν.

Ναι ρε γαμώτο.αν κ γενικά πιστεύω οτι όταν καποιος είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο στον τομέα του....ε δεν μπορει....σίγουρα θα ναι φοβερός τύπος

Φίλε άκουσα και πιο παλιό ποστ σου όπως και αυτό ,πέρα απο το παίξιμο θα σχολιάσω κάτι αλλό.

Δεν μου αρεσει ο τρόπος παρουσίασης .Ακούω στο βάθος ένα backing track που δεν καταλαβαίνω καθόλου τις αλαγές ,μόνο καποια τζιγκ τζαγκ(σορύ δεν μπορώ να το θέσω αλλιώς)και ακούω μια κιθάρα.Το παίξιμο μπορεί να είναι καλό που όντως είναι(και μπορεί να είναι και ο λόγος που το ανεβάζεις έτσι)αλλά γενικά το ηχητικό αποτέλεσμα είναι μέτριο.Ειλικρινά δεν ξέρω το ξαναλέω τι σε ενδιαφέρει να σου πούμε απλά έμενα αυτό μου περιορίζει την ηχητική πληρότητα η απόλαυση που θα έιχα να άκουγα το κομμάτι σωστά δοσμένο ηχητικά.Αυτά πάντα με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα.

χεχεχε δεν είναι backing track ειναι το κομματι κανονικά.ο εξοπλισμός φυσάει,κάμερα Nikkon 55 ευρώ.δεν το χω πολύ με την τεχνολογια.πάντως το οτι δεν ξεχώρισες οτι παιζω μαζι

με τον Joe Pass μόνο σαν κοπλιμέντο θα το πάρω ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back