Λιγο φαι ε; Δεν ειναι και πολυ δυσκολο με την παρουσα οικονομικη κατασταση.freerock1974 είπε:Nα σου πω εγω που τονε ξερω.
Πολυ σφουγγαρισμα,πολλα δικαστηρια,λιγο φαι.. ;D
Τωρα για τα δικαστηρια και το σφουγγαρισμα μου βαζετε δυσκολα...

Λιγο φαι ε; Δεν ειναι και πολυ δυσκολο με την παρουσα οικονομικη κατασταση.freerock1974 είπε:Nα σου πω εγω που τονε ξερω.
Πολυ σφουγγαρισμα,πολλα δικαστηρια,λιγο φαι.. ;D
Γιατι?Σκοτωνεις το γειτονα στο σαλονι σου.Celf είπε:Τωρα για τα δικαστηρια και το σφουγγαρισμα μου βαζετε δυσκολα...![]()
Ρε ακούς τι λές;;;;; χα χα χα χα χα χα χα ;D ;D. Λοιπόν ετοίμασε βαλίτσες , πάμε Big Apple, είμαστε έτοιμοι για Διεθνή καριέρα. Σε βλέπω έτοιμο για να «φας» τη δόξα του Eddie Murphy και εμένα Γκαρσόνι στο “Astoria” (mapping till I drop!). Ρε άκου εκεί «Σκοτώνεις το γείτονα στο σαλόνι σου» , μπου χα χα χο χο ;D ;DΓιατι?Σκοτωνεις το γειτονα στο σαλονι σου.
Μ ενα σμπαρο δυο τρυγονια...
Ε οχι και παπαρια, σε παρακαλωLK είπε:εσύ να παίξεις την «παπαρία σου»
Λοιπόν ετοίμασε βαλίτσες , πάμε Big Apple, είμαστε έτοιμοι για Διεθνή καριέρα. Σε βλέπω έτοιμο για να «φας» τη δόξα του Eddie Murphy και εμένα Γκαρσόνι στο “Astoria” (mapping till I drop!).
+1, Kαι οχι μονο!Superfunk είπε:Απλα για να εχουμε και μια αισθηση των...μεγεθων...και αυτος στα 15 του δεν τα πηγαινε ασχημα (στα 15 του βεβαια ειχε ηδη καποια...... πειρα μια και στα...11 του ειχε ηδη 3-4 Νο.1... ;D)
(α,τα ΕΓΡΑΦΕ κι ολας δεν τα τραγουδουσε μονο....)
Superfunk είπε:(α,τα ΕΓΡΑΦΕ κι ολας δεν τα τραγουδουσε μονο....)
οχι δεν συνεθεταν μουσικη οι Funk Brothers,απλα εκτελουσαν τα κομματια που εγραφαν οι songwriters (κυριως οι Holland–Dozier–Holland & Ashford and Simpson ) της Μοtown,το ιδιο εκαναν και οι περισσοτερες δισκογραφικες της εποχης (Atlantic,Stax κτλ) ειχαν δηλ. καποιους...περιεργους τυπους... ;D (Ιsaac Hayes π.χ) που ολη μερα ηταν κλειδωμενοι σε ενα δωματιο με ενα πιανο και εγραφαν τραγουδια....ειδικα στη Stax οντως καποια τραγουδια τα εγραφε και η μπαντα (BOOKER T & the ΜGs) η μαλλον καποια μελη της (εκτος φυσικα απο τα τραγουδια του Ottis Redding που τα περισσοτερα τα εγραφε ο ιδιος)Εκτος απο το παιξιμο στις ηχογραφησεις motown ουσιαστικα οι funk brothers δεν αναλαμβαναν κ τη συνθεση?
;DHe bought me my first shoulder holster, just like his. Wayne Jackson signed for my first .38 pistol, because I was underage. Carrying a gun was a big thing at STAX back then. I'd heard stories about a kidnapping, and some STAX people were held up and robbed right outside on the street.