- Πόντοι
- 16
Εγώ στα 16 μάθαινα ακόμα τις νότες ;D
πολύ καλός ε?
πολύ καλός ε?
Αν εννοείς το documentary στην «κρατική», που ήταν μεταγλωττισμένο…απλά Θεϊκό. Και αναφέρομαι στον τύπο που ντούμπλαρε τη φωνή του Bonamassa!!!! Μάλλον θα πρέπει να είχε μόλις τελειώσει από προηγούμενη δουλεία, η οποία πιθανότατα θα ήταν μεταγλώττιση cartoon ;D.baseliner10 είπε:Τον είχα δει και πιο μικρό και πιο αφράτο σε ντοκυμαντέρ στην κρατική (με το συμπάθειο) για τον BB King, όπου όταν τον ρώτησαν αν βλέπει κάτι καλό στη νέα γενιά ανέφερε τον Bonamassa και δείξανε κάτι πλάνα του πιτσιρικά.
Και ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό. Για να μπορεί να κάνει relate πιο εύκολα ο καθένας. Όπως στις διαφημίσεις , πλέον τα «μοντέλα»….είναι ο καθημερινός «μπουχέσας» …man next door. Oppssssss, μάλλον εσύ μιλούσες για κιθαριστικό standard ;D ;Dfreerock1974 είπε:Ναι,ειναι μπουχεσας και ουδετερο ph φατσικως,αλλα ειναι ενα καινουριο στανταρντ οπως και να το κανουμε.
εντελως ομως...takis είπε:αλλα τελειως βλαχακι!!! ;D ;D ;D
Oχι.Φατσικως εννοουσα... ;D ;D ;DLK είπε:Oppssssss, μάλλον εσύ μιλούσες για κιθαριστικό standard ;D ;D
Κοίτα, δεν μπορείς να έχεις και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο! Αν ήθελες να έπαιζες έτσι στα 16 σου, θα πρέπει να δεχθείς όλο το πακέτο (θα πάρεις και φάτσα, και ντύσιμο και σωματότυπο) ;D.Celf είπε:εντελως ομως...
και παλι πολυ θα θελα να επαιζα ετσι στα 16 μου...
Θα προσπαθήσω να μιλήσω (λίγο) σοβαρά, αν και δύσκολο σήμερα…δεν ξέρω τι με έπιασε ;D.Εγω παντως τον γουσταρω.Δεν ειμαι ρατσιστης.Αυτος ειναι μπουχεσας. ;D
Aυτο δε γινεται.LK είπε:Ας κόψει λίγο τα τηγανητά και τα trans λιπαρά το βράδυ
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.Θα με πεθάνεις ρε!!!!!!χα χα χα χα χα.freerock1974 είπε:Aυτο δε γινεται.
Ειναι οικογενειακη του παραδοση το σαβουρωμα:Bona Massa=Καλη μασα. ;D
Ποια αλλη θυσια θα κανω πια για να καταξιωθω σ αυτο το χωρο...LK είπε:Κοίτα, δεν μπορείς να έχεις και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο! Αν ήθελες να έπαιζες έτσι στα 16 σου, θα πρέπει να δεχθείς όλο το πακέτο (θα πάρεις και φάτσα, και ντύσιμο και σωματότυπο) ;D.
Κάτσε , αυτά είναι μόνον η αρχή, τα ανώδυνα! Θα σου πω κάτι, ως φτασμένος και καταξιωμένος πλέον, που είχα ξανά πει το 1975 τον Δεκέμβριο. Να φανταστείς, ως γεννημένος τον Αύγουστο του 1975, ήταν μία από τις πρώτες φράσεις που είχα αρθρώσει :Celf είπε:Ποια αλλη θυσια θα κανω πια για να καταξιωθω σ αυτο το χωρο...
![]()
Nα σου πω εγω που τονε ξερω.Celf είπε:Αλλα πες μου πως τα κατεφερες και καταξιωθηκες; Εγω ακομα στα 19 μου δεν μπορω να το πω αυτο...![]()
![]()