bihlas8 εγώ το άνοιξα το θέμα, για να προσέχουν οι φίλοι νοιζαδες τις ΜΑΙΜΟΥΔΕΣbihlas87 είπε:Συγγνωμη ρε παιδια, τι ακριβως συμβαινει εδω? Θελει ο ffmakis να πουλησει μια jem και ο ενδιαφερομενος του ζητησε φωτογραφικες αποδειξεις ή θελει να αγορασει και ψυλλιαστηκε οτι πηγαν να του πουλησουν μουφα?
Γουατ αρ γιου τραηινγ του σεη? Δατ ι αμ μπλαηντ εντ αη καν νοτ ση ωλ δοουζ? Ντου γιου νηντ σαμ μεντισεν μπρο?roybatty είπε:Δηλαδή θες να μας πείς πως δεν σου κάνει καμία εντύπωση που η κιθάρα δεν έχει lo-pro-edge,το "Team J Craft" και το serial number είναι κακοφτιαγμένα και ούτε καν στη θέση τους,και οι βίδες που κρατάνε το Nut κοιτάνε η μιά την ανατολή και η άλλη την δύση έτσι;
Κάτι του στύλ "Stylish fair-sound blueness electricity guitar pickups" 8)
Ενημερωτικου χαρακτηρα, μαλιστα. Αν εχεις και αλλα παραδειγματα, με gibson, prs κλπ ριχτα οπωσδηποτεbihlas8 εγώ το άνοιξα το θέμα, για να προσέχουν οι φίλοι νοιζαδες τις ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ
Ατσα ο νεοπας ;DΓουατ αρ γιου τραηινγ του σεη? Δατ ι αμ μπλαηντ εντ αη καν νοτ ση ωλ δοουζ? Ντου γιου νηντ σαμ μεντισεν μπρο?
Λέω πως πρέπει να κόψεις την πρωϊνή γιατί σε χαλάειbrees21 είπε:Γουατ αρ γιου τραηινγ του σεη? Δατ ι αμ μπλαηντ εντ αη καν νοτ ση ωλ δοουζ? Ντου γιου νηντ σαμ μεντισεν μπρο?
Δεν έχουμε πει να αγοράζεις μόνο Gibson, που είσαι εξπέρ και άπιαστος? Τι τις θες τις δευτεράτζες?ffmakis είπε:Η κιθάρα (μαίμου) παίζει μια χαρά, εκεί την πάτησα εγώ.
Δεν την αγόρασα Μαραθώνιε,κάποιος φίλος την έφερε για ανταλλαγή.marathon είπε:Δεν έχουμε πει να αγοράζεις μόνο Gibson, που είσαι εξπέρ και άπιαστος? Τι τις θες τις δευτεράτζες?
Μπορεί να μην το ήξερε ούτε αυτός...ξέρεις μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...ffmakis είπε:Είναι από το Νόιζ, ο ((φίλος ))
Τι να πω φιλε , τα πες ολα εσυ. Μπραβο που το ανακαλυψες.roybatty είπε:Λέω πως πρέπει να κόψεις την πρωϊνή γιατί σε χαλάει![]()
Βλεπω μια ρεπλικα jem στις αγγελιες και ο πωλητης ζητα ανταλλαγη με epiphone les paul http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=5705 Σαφως ειναι κατωτερη απο αυτη που παρεθεσες Μακη, απλα ρωταω εσενα και οποιον εχει παιξει με καποια ρεπλικα. Κατεβαινω Αθηνα σε μερικες μερες και σκεφτομαι να κουβαλησω την epi μου, allen και κατσαβιδια και να της ριξω μια ματια. Αξιζει ή ακομα και αν μου φανει μια χαρα αργα ή γρηγορα θα ξεχαρβαλωσουν τα παντα?ffmakis είπε:Η κιθάρα (μαιμού) παίζει μια χαρά, εκεί την πάτησα εγώ.