JEM 20th!!!

ωχ καταλαβα τωρα θα σταματησουμε να μιλαμε για κουρδισμενα ξυλα και θα μιλαμε για κουρδισμενα πλαστικα.. :D :D

Σε παρακαλώ...ΑΠο εδώ και περα δεν θα τα λέμε πλαστικά....Θα βρούμε μια πιό sophisticated εκφραση...Ακούς εκεί...πλαστικά....τι είναι τραπέζια...:lol:

/just kidding....

το περιεργο ξερεται πιο ειναι? εχω ξαναδει κιθαρα απο πλαστικο διαφανες, επαιζε ο kirk hammet με τετοια, αλλα εκεινη ειχε active μαγνητες, αυτη με passive πως θα βγαζει ηχο?

Ετοιχε να διαβασω για την συγκεκριμενη κιθαρα πριν 2 μερες σε ξενο site. Ειναι ειδικη εκδοση της Ibanez με σωμα απο διαφανο ακρυλικο με ενσωματωμενα πρασινα led. Θα κυκλοφορησουν μονο 500 κομματια σε ολο τον κοσμο και αν θυμαμαι κοστιζει 6,666$ ! ! ! 8O :twisted:

6' date='666$ ! ! ! 8O :twisted: [/quote']
είναι σατανική κιθάρα

:twisted: :twisted: :twisted:

6 6 6 the number of the beast

Αλλά η κιθάρα του kirk είχε και ένα μπλε υγρό μέσα στο σώμα και ήταν όλα τα λεφτά!Είναι η πρώτη κιθάρα που μπορεί να θέλει και υδραυλικό!.Θα είναι θεόβαρη όμως

Ρε γαμώτο, πώς ψαρώνω με κάτι τέτοια... Κυρίως η διαφανής η κιθάρα είναι όλα τα λεφτα (όχι ότι η Ibanez πάει πίσω...)

Nαι πολύ φθνή μου φαίνετα και εμένα.Σίγουρα αυτή είναι που είχε και ο kirk?(λες να της βάζεις μόνος σου υγρό?)

και ο rudolf schenken επαιζε με μια παρομοια κιθαρα

Πόσταρα το λίνκ με τη wesley απλά επειδή συζητούσατε για κιθάρες απο ακρυλικό. Δέν ξέρω τίποτα άλλο για αυτήν...

Ελα ρε κωστα. σημερα παιζεται σερρες?
ναι παιζουμε. αρχιζουμε στις 9μιση με 10(ΜΠΟΕΜ).

ελα να δεις μια στρατο του 62 πιο relic δε γινεται. μεχρι καμμενη ειναι με φωτια. :D

Nαι πολύ φθνή μου φαίνετα και εμένα.Σίγουρα αυτή είναι που είχε και ο kirk?(λες να της βάζεις μόνος σου υγρό?)
O Kirk είχε μια telecasterοειδή κιθάρα!!! :wink:

Επίσης ο φίλος που είπε για passive...Όσο θα ακουστούν οι μεν θα ακουστούν και οι δε :wink:

πως είναι έτσι ο καραγκιόζης ούτε να τον βλέπω δεν θέλω :evil: :evil:

Γιατί τι έχει; Μια χαρά είναι

χαχαχαχαχα με το μαύρο νυχάκι ειδικά μια χαρά ειναι :lol: :lol: :lol:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back