Jeff Healey has died

Είδα το βίντεο στην αρχή του νήματος... σοκαριστικό. Απίστευτος άνθρωπος... ό,τι και να πεις κανείς περί αυτού του θέματος είναι μάλλον μάταιο, καθώς υποθέτω πως όλοι μας κάναμε τις ίδιες σκέψεις.

Νομίζω όμως ότι ξέρω πλέον τι θα απαντώ στο ερώτημα "ποιον κιθαρίστα θαυμάζεις περισσότερο".

Χωρίς να είναι από τους αγαπημένους μου, τον εκτιμώ, και τον θαυμάζω...

Καλό Ταξίδι, Jeff!  :'(

τον έιχα δεί λαιβ μια φορα στην αγγλία.....φοβερό πάθος....απο τα καλύτερα μπλούς λαιβ που έχω δεί...

τι να πεις,

οι μεγάλοι μουσικοί πάντως ζουν για παντα!

Μεγάλος bluesman!!!

R.I.P.

Μερικοί ίσως έχετε δει την ταινία "Roadhouse" ( "Ο Μπράβος" στα ελληνικά αν θυμάμαι καλά) που έπαιζε ο Patrick Swayze...αν όχι δείτε την...αξίζει και μόνο για το ότι παίζει ο Healey...

Πραγματικα στεναχωρηθηκα δεν μ αρεσε τοσο ο ηχος του αλλα παντα μ εντυπωσιαζε το παθος του και το παιξιμο του.see you...

Το "I think I love you too much" που ο Jeff επαιζε με τον Mark Knopfler ηταν, ειναι και θα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια να παιζω με την μπαντα. Τα λεμε Jeff......

Να με συγχωρήσετε αν βάλω κι εγώ ένα Video που όποτε το βλέπω με πιάνουν τα κλάμματα....  :'( :'( :'( :'( :'(

κριμα ρε γαμωτο!

RIP

Μερικοί ίσως έχετε δει την ταινία "Roadhouse" ( "Ο Μπράβος" στα ελληνικά αν θυμάμαι καλά) που έπαιζε ο Patrick Swayze...αν όχι δείτε την...αξίζει και μόνο για το ότι παίζει ο Healey...
μαλιστα εχει και ενα μικρο διαλογο στην ταινια με τον Swayze.

εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την ταινια.πρεπει να την δω οπωσδηποτε

kabamaru-x- είπε:
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την ταινια.πρεπει να την δω οπωσδηποτε
ωραία ταινιούλα είναι..εκεί πρωτοείδα τον  Ηealey και έμεινα μαλ@κας κανονικά όμως!!!

Η μπάντα του ουρανού απέκτησε ακόμα έναν κιθαρίστα που έβλεπε με τα μάτια της ψυχής του. Rest in peace.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back