Jean Michel Jarre - Mixed Reality Concert

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Το live του Jarre που έδωσε προχτές στο ανάκτορο των Βερσαλλιών για την επέτειο των 400 χρόνων του ανακτόρου.

Δείτε το σύντομα ή κατεβάστε το γιατί θα μείνει στο youtube μέχρι μεθαύριο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το έσωσε(ς), καθώς μετά την καφρίλα του χρυσού Wavestate ήμουν έτοιμος να τον προτείνω για την πανήγυρη του Αη-Ληά το καλοκαίρι. Άρτιος λοιπόν, ως συνήθως, αν και αυτά τα mixed reality τα "ακούω" βερεσέ. Δεν κατανοώ γιατί χρειάζεται όλη αυτή η φασαρία προκειμένου να διαμορφωθεί μία ομαδική παραίσθηση. Δεν τους φτάνει να είναι ολοι μαζί στο ίδιο δωμάτιο και να την βρίσκουν;

Άρτιος λοιπόν, ως συνήθως, αν και αυτά τα mixed reality τα "ακούω" βερεσέ.
Είναι μεγάλη ιστορία ο Jarre, τι να λέμε? Τώρα τι ακριβώς κάνει μ'αυτά τα mixed reality projects, και πως ακριβώς τα παίζει και με τι, δεν έχω πολυκαταλάβει. Δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα βέβαια. Το χρυσούν Wavestate εκεί είναι, αν δεν μου έλεγαν το χρώμα του θα το πέρναγα για την απλή platinum edition, που btw για μένα δεν βλέπεται. Προτιμώ χίλιες φορές την gold edition με τα μαύρα πλήκτρα (με κανονικά πλήκτρα φαίνεται "πανηγυρέ", με μαύρα όχι)

Εξαιρετικό το ποτ-πουρί από γνωστά διασκευασμένα hits του, ένα κι ένα όλα, και ο ήχος τα σπάει.

τι εισητήριο πλήρωσαν?
Δεν νομίζω να υπάρχει live του Jarre που να είχε ποτέ εισιτήριο.

Είναι μεγάλη ιστορία ο Jarre, τι να λέμε? Τώρα τι ακριβώς κάνει μ'αυτά τα mixed reality projects, και πως ακριβώς τα παίζει και με τι, δεν έχω πολυκαταλάβει. Δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα βέβαια. Το χρυσούν Wavestate εκεί είναι, αν δεν μου έλεγαν το χρώμα του θα το πέρναγα για την απλή platinum edition, που btw για μένα δεν βλέπεται. Προτιμώ χίλιες φορές την gold edition με τα μαύρα πλήκτρα (με κανονικά πλήκτρα φαίνεται "πανηγυρέ", με μαύρα όχι)

Εξαιρετικό το ποτ-πουρί από γνωστά διασκευασμένα hits του, ένα κι ένα όλα, και ο ήχος τα σπάει.

Δεν νομίζω να υπάρχει live του Jarre που να είχε ποτέ εισιτήριο.
δεν ξέρω για τί συζητάτε.

Μια χαρά είναι αυτά που βλέπω και ακούω.

Και μαγκιά του και μαγκιά των γάλλων αν τον απολαμβάνουν τζαμπέ.

Το αξίζει και τους αξίζει

Στο Ηρώδειο τον πλερώ κανονικοτατα....
Ναι ε? Δεν το ήξερα. Γενικά πάντως τα περισσότερα lives του είναι ανοιχτού τύπου και πληρωμένα από διάφορους χορηγούς. Το παραπάνω live λογικά ήταν free, μια και γίνεται για την συγκεκριμένη επέτειο οπότε το Γαλλικό κράτος θα το πλήρωσε.

δεν ξέρω για τί συζητάτε.
https://shorturl.at/gsvHV

μαγκιά του και πάλι.
Εγώ είπα ότι μ'αρέσει, λόγω και του μαύρου πληκτρολογίου του που κάνει ωραία αντίθεση. Το χρώμα πήγαινε ασορτί με την πολυτέλεια και το στυλ του ανακτόρου φαντάζομαι, γι αυτό και το παράγγειλε έτσι. Ο Jarre έχει μακρά ιστορία σε custom όργανα έτσι κι αλλιώς.

Εγώ είπα ότι μ'αρέσει, λόγω και του μαύρου πληκτρολογίου του που κάνει ωραία αντίθεση. Το χρώμα πήγαινε ασορτί με την πολυτέλεια και το στυλ του ανακτόρου φαντάζομαι, γι αυτό και το παράγγειλε έτσι. Ο Jarre έχει μακρά ιστορία σε custom όργανα έτσι κι αλλιώς.
μπορεί και να μην πλήρωσε κι όλας

μπορεί και να μην πλήρωσε κι όλας
Πλήρωσε, κι αυτό φαίνεται απ'το γεγονός ότι στο πίσω μέρος του Wavestate έχει καλύψει το Korg logo. Αν ήταν "μια ευγενική προσφορά της Κorg" αυτό δεν θα συνέβαινε. 

τι εισητήριο πλήρωσαν?

Διατέθηκαν τρεις κατηγορίες εισιτηρίων, με κόστος από 60 έως και 300 ευρώ.

Οπότε και πλήρωσαν, και (πιθανότατα) πληρώθηκε, και την Korg πλήρωσε και γενικώς το χρήμα κυκλοφόρησε.

Διατέθηκαν τρεις κατηγορίες εισιτηρίων, με κόστος από 60 έως και 300 ευρώ.

Οπότε και πλήρωσαν, και (πιθανότατα) πληρώθηκε, και την Korg πλήρωσε και γενικώς το χρήμα κυκλοφόρησε.
αν ήμουν εκεί γύρω θα έδινα και τα 300.

Το πρόβλημα είναι σε ποιούς διατέθηκαν αυτά τα εισητήρια

αν ήμουν εκεί γύρω θα έδινα και τα 300.

Δεν υπέθετα ότι είσαι τόσο φίλος του Ζαν. Δε ξέρω γιατί.

Το πρόβλημα είναι σε ποιούς διατέθηκαν αυτά τα εισητήρια

Για να μπεις στο συγκεκριμένο κτήριο αυτές τις μέρες, μάλλον θα περνάνε το φάκελό σου από πολύ ψιλό κόσκινο.

Είναι, είναι. Μην κοιτάς τα Hammond avatars που βάζει, και το Jarre γουστάρει και τον Παπ. και άλλους. Γενικά ο Dim έχει καλό γούστο στη μουσική, αν εξαιρέσει κανείς βεβαια την μανία του με τους Beatles...?

το 1976 μπορεί να ήμουν από τους πρώτους ...που το κοπιάρησαν σε κασέτα.

Δεν χρειάστηκε να το αγοράσω τελικά, διότι η κασέτα υπάρχει και την ακούω ακόμα...βλέπεις ήταν maxell UDXL. Ίσως οι πιό ακριβές που κυκλοφορούσαν.

Τίποτα το ιδιαίτερο. Όλο το event είναι playback. Στην ουσία κάνει τον DJ. Και απο ότι κατάλαβα το ξέρουν όλοι, δεν "το παίζει" οτι είναι ντε και καλά live. Μόνο 2-3 (προηχογραφημένα εννοείται) remixes είναι πρωτοπαιγμένα εδώ, όλο το άλλο είναι album versions. Δεν νομίζω οτι δικαιολογείται να έχει αντίτιμο-εισητήριο, εκτός κι αν είναι μέρος ενός μεγαλύτεου event, ένεκα τα 400 χρόνια των Βερσαλλιών κλπ. Πάντως το Wavestate είναι καλή καστομιά. Συνεχίζω να προτιμώ το Platinum απο εμφάνιση βέβαια, αλλά τελικά.. I'll stick to my mk1, thank you very much.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back