ααα + 8) κ από μένα τότε!!nikodemos είπε:σόρρυ για την παράλειψη....
στο παρόν οπτικοακουστικό απόσπασμα (και στην τότε μορφή του γκρουπ) η αρχοντομουτσουνάρα μου εκτελεί χρέη κιθαρίστα (και μπασίστα) εκτός από τον συνηθισμένο ρόλο "πίσω από το τζάμι".
...ελπίζω το 8) να σημαίνει ότι τους άρεσε....γιατί άντε ο babtua....αλλά και ο Μπραντ?
;D
Ναι, βορειοελλαδίτικο-Σαλονικιώτικο...;DEvilnye είπε:Τι έγινε ρε παιδιά κανένα σύνθημα είναι το 8) ;
Πιτ για σένα κανίβαλε! Κύριος Πιτ! ;Dnikodemos είπε:...ελπίζω το 8) να σημαίνει ότι τους άρεσε....γιατί άντε ο babtua....αλλά και ο Μπραντ?
;D
...βρε Μπραντ με έχεις παρεξηγήσει.....δεν τρώω μουσικούς (αν υποθέσουμε ότι οι μπασίστες και οι ντράμερ είναι μουσικοί ;D ) ....τουλάχιστον όχι πλέον...μεγάλωσα και το στομάχι μου δεν αντέχει πια το junk foodfleamail είπε:Πιτ για σένα κανίβαλε! Κύριος Πιτ! ;D
Παράτα τις κιθάρες αφού διαπιστώνεις κι εσύ ο ίδιος πως έχεις έναν μπασίστα κάπου βαθιά μέσα σου! Εκεί δίπλα από εκείνον τον ντράμερ! ;D![]()
fleamail είπε:
8)
(Δώσε μας κι άλλα)
8) και απο μενα λοιπον!
μερσίblue είπε:Koμματάρα, τρομερη μπασογραμμή, ωραια εφε στη φωνη και πολυ καλο κλιμα στο κομματι (ευκρατο?). Α, και το βίντεο, ωραία παράσιτα ;D
Τα "theremin" είναι thremin ή κιθάρες?
χμμμ... αν έχεις να μου πεις κάτι, πες το μου ευθέως... :nikodemos είπε:αν υποθέσουμε ότι οι μπασίστες είναι μουσικοί