Jane Doe - No Signals

nikodemos

Recording Guru
Πόντοι
7,473

...με καθυστέρηση 2 ετών από την κυκλοφορία του άλμπουμ "Heaven for Dogs" ένα βιντεάκι για το "no signals" των Jane Doe...κάλλιο αργά, παρά ποτέ  ;D ;D ;D

Τι έγινε ρε παιδιά κανένα σύνθημα είναι το  8) ;

Εγώ τώρα τους ακούω και έψαξα λίγο να δω τι παίζει με αυτούς μιας και μ' άρεσε αυτό που άκουσα. Ενδιαφέρουσα περίπτωση, στα υπόψιν!

Good job on the production btw ;D

8) και απο μενα λοιπον!

γνωστη μπαντα εδω και καμποσα χρονια....!!!

σόρρυ για την παράλειψη....

Jane Doe = Εν Θεσσαλονίκη μουσικό πρότζεκτ  ;D

στο παρόν οπτικοακουστικό απόσπασμα (και στην τότε μορφή του γκρουπ) η αρχοντομουτσουνάρα μου εκτελεί χρέη κιθαρίστα (και μπασίστα) εκτός από τον συνηθισμένο ρόλο "πίσω από το τζάμι".

...ελπίζω το  8) να σημαίνει ότι τους άρεσε....γιατί άντε ο babtua....αλλά και ο Μπραντ?

;D

nikodemos είπε:
σόρρυ για την παράλειψη....

στο παρόν οπτικοακουστικό απόσπασμα (και στην τότε μορφή του γκρουπ) η αρχοντομουτσουνάρα μου εκτελεί χρέη κιθαρίστα (και μπασίστα) εκτός από τον συνηθισμένο ρόλο "πίσω από το τζάμι".

...ελπίζω το  8) να σημαίνει ότι τους άρεσε....γιατί άντε ο babtua....αλλά και ο Μπραντ?

;D
ααα +  8) κ από μένα τότε!!

Evilnye είπε:
Τι έγινε ρε παιδιά κανένα σύνθημα είναι το  8) ;
Ναι, βορειοελλαδίτικο-Σαλονικιώτικο...;D

To κομμάτι πάντως είναι (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη και προτίμηση κολοκυθόπιτας) το λιγότερα καλό του δίσκου. Παρ'όλα αυτά, το βίντεο του δίνει μια νέα προοπτική...

nikodemos είπε:

;D
Πιτ για σένα κανίβαλε! Κύριος Πιτ!  ;D

Παράτα τις κιθάρες αφού διαπιστώνεις κι εσύ ο ίδιος πως έχεις έναν μπασίστα κάπου βαθιά μέσα σου! Εκεί δίπλα από εκείνον τον ντράμερ!  ;D :P

fleamail είπε:
Πιτ για σένα κανίβαλε! Κύριος Πιτ!  ;D

Παράτα τις κιθάρες αφού διαπιστώνεις κι εσύ ο ίδιος πως έχεις έναν μπασίστα κάπου βαθιά μέσα σου! Εκεί δίπλα από εκείνον τον ντράμερ!  ;D :P
...βρε Μπραντ με έχεις παρεξηγήσει.....δεν τρώω μουσικούς (αν υποθέσουμε ότι οι μπασίστες και οι ντράμερ είναι μουσικοί ;D ) ....τουλάχιστον όχι πλέον...μεγάλωσα και το στομάχι μου δεν αντέχει πια το junk food  :)

fleamail είπε:

8)

(Δώσε μας κι άλλα  ;) )
8) και απο μενα λοιπον!
22165-Clipart-Illustration-Of-A-Yellow-Emoticon-Face-Displayed-As-The-Sun-With-Rays-Of-Light-Symbolizing-Happiness.jpg

Koμματάρα, τρομερη μπασογραμμή, ωραια εφε στη φωνη και πολυ καλο κλιμα στο κομματι (ευκρατο?). Α, και το βίντεο, ωραία παράσιτα ;D

Τα "theremin" είναι thremin ή κιθάρες?

blue είπε:
Koμματάρα, τρομερη μπασογραμμή, ωραια εφε στη φωνη και πολυ καλο κλιμα στο κομματι (ευκρατο?). Α, και το βίντεο, ωραία παράσιτα ;D

Τα "theremin" είναι thremin ή κιθάρες?
μερσί  :)

Το "θέρεμιν" είναι το resonance του Low Pass Moogerfooger στο τέρμα και παιγμένο με το cut off freq....κάτι σαν θέρεμιν με knob και χωρίς κεραία δηλαδή  ;D

nikodemos είπε:
αν υποθέσουμε ότι οι μπασίστες είναι μουσικοί
χμμμ... αν έχεις να μου πεις κάτι, πες το μου ευθέως...  ::)

;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back