Jamming with my self

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
Ένα μικρό jam με τον εαυτό μου 8). Μια ανορθόδοξη τεχνική, ξεκίνησα ηχογραφόντας στα τύμπανα ότι μου κατέβηκε μετά το μπάσο και στο τέλος την κιθάρα. Εκτός από 2-3 overdub στις κιθάρες όλα τα άλλα είναι one take για να διατηρηθεί το feel του jam γι αυτό υπάρχουν και μερικά λαθάκια.

Εδώ βρίσκεται το κομμάτι: http://www.box.net/shared/91s7tix597

Εμενα, δε ξερω γιατι, μου εφερε στο μυαλο jam απο live των Peppers.... Οχι καποιο συγκεκριμενο, απλα τετοια κατασταση......

Καλή φάση, αυτό τώρα λέγεται μουσικός αυγανισμός;  ;D

Ξέχασα να πω ότι το auto wah που ακούγεται είναι το καταπληκτικό tube zipper της Electro Harmonix

Tube-Zipper-large.jpg

Aπίστευτο πετάλι με φοβερή ανταπόκριση!

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει στα clips να γράφω αντικειμενικές κριτικές με μουσικολογικά κριτήρια, θα πω τα εξής:

Πσσσσσσσσ  8)  (πολύ μου άρεσε)

Με Mac θα ήταν καλύτερο!

* τυφλή, παρανοϊκη, παγωμένη σα μέταλλο - ζήλεια!!

βρωμαει rhcp-ιλα.....

κοπλιμεντο ειναι ;) ..απο τα καλυτερα μαλιστα :D

Κατι αλλο. Το ονομα του αρχειου σημαινει κατι συγκεκριμενο???

Wow! είπε:
Με Mac θα ήταν καλύτερο!
Χμμ, έχεις δίκιο! Ειδικά στο 3:41 η PCίλα που ακούγεται το χαλάει λίγο! ;D ;D

Κατι αλλο. Το ονομα του αρχειου σημαινει κατι συγκεκριμενο???
Όχι ακριβώς γιατί? Απλά ακολουθεί μια σειρά που ξεκίνησε από το κομμάτι 1901 για άσχετο λόγο. Το g δίπλα δηλώνει μίξη με κιθάρες γιατί υπάρχει και χωρίς :)

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια, θα σας θυμάμαι όταν έρθει η ώρα για κάρμα :P :P

σαν ιδέα θα την ψιλοζήλευαν οι  beastie boys αφού θα έβαζαν τα διακριτικά  τους "πλήκτρα".

πολύ καλά λοιπόν, με το ουά στα καλύτερά του και το ντράϊβ στο θεοοοοοοοοοοοό.

μπράβο.

Κ μένα μ'άρεσε flea... Ειδικά ο ήχος στις κιθάρες είναι σούπερ. Κιθάρα εσύ παίζεις? Α τα drums είναι σε mono? Γιατί τα ακούω όλα στο κέντρο...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
93
Εμφανίσεις
15K
Απαντήσεις
64
Εμφανίσεις
14K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα