JAMming with a Rockinger TELE !

• Thread starter Thread starter JAM
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 15K
Σιγή...

2 εκδοχές παίζουν :

Ή το παίξιμό μου παραήταν σκατά για να σας πείσω για την κιθάρα...

Ή η κιθάρα είναι τόσο καλύτερη απ'τις δικές σας που φάγατε την γλώσσα σας...

Εγώ τείνω προς το 2ο...χαχαχα :lol:

Τη δική μου γνώμη την ξέρεις ήδη ;) :D
Καλά καλά...αλλού αυτά...πες ότι χλώμιασες που η δικιά μου είναι καλύτερη από την δικιά σου... :twisted:

Καλά καλά...αλλού αυτά...πες ότι χλώμιασες που η δικιά μου είναι καλύτερη από την δικιά σου... :twisted:
Σε προκαλώ σε telecaster-ομαχία!!! :lol:

dueling.gif

λοιπόν το ξεθάβω στο άσχετο επειδή ο jam έκανε λόγο για το ishibashi.

Επειδή σας 'εχω πρήξει με κάτι edwards πήρα τελικά την απόφαση. Το θέμα είναι από που να την παραγγείλω. Γνωστός μου Ιάπωνας μου είπε να προτιμήσω το Ishibashi. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι διαθέσιμη θα ειναι από τέλη Δεκέμβρη-Αρχές Γενάρη. Έτσι τον οκτώβρη-νοέμβρη την προπαραγγέλνω.

Το ερώτημά μου είναι, αν έχει κάποιος εμπειρία με το εν λόγω μαγαζί (πόσο κάνει να έρθουν κτλ κτλ κτλ). Λογικά αναμένω απάντηση από Blue και sf (νομίζω ότι κάπου παλιότερα έκανε λόγο για αυτό το μαγαζί) σε αυτό.

Help please!

Α, οκ κατάλαβα. Ιάπωνας Thomann είναι. Αλλά τα περισσότερα τα βγάζει γιαπωνέζικα και δε βγάζω άκρη. Στέλνει παντού απ'ότι κατάλαβα. Μένει να φτιάξει και μια τελείως αγγλική εκδοχή του site για να καταλαβαίνουμε.

Αν βάλεις το κέρσορα πάνω στα γιαπωνέζικα από κάτω (εκεί που σου δείχνει το φόρτωμα της σελίδας) στα γράφει στα αγγλικά, όχι τέλεια, αλλά θα μπορέσεις να πλοηγηθείς.

Εχω παρει από Ishibashi! ¶ψογη εξυπηρέτηση!!!

Τους στέλνεις email με το τι θέλεις, σου απαντάνε και σου λένε να στείλεις τα στοιχεία σου με email και μετά σου στέλνουν ένα link για να μπεις σε ασφαλή server να πληρώσεις με την κάρτα σου!

Η αποστολή είναι ΕΜS και κάνει 5-7 μέρες, όπως ακριβώς και από αμερική ίδια διαδικασία με τελωνεία κτλ κτλ...

ναι έχω επικοινωνήσει μαζί τους, αλλά άλλο αυτό και όσα μου είπε ο γνωστός μου, και άλλο να πάρω και μια άποψη κάποιου που έχει παραγγείλει από αυτούς και δεν μένει δίπλα τους.

Οκ αυτό σημαίνει ότι σε 2-3 μήνες την παραγγέλνω που μου είπαν. ¶σχετο αλλά από χρόνο εκτελωνισμού ισχύει τα όσα έχουν γραφεί και στο παρελθόν, ή η ems αναλαμβάνει αυτό το καθήκον, ώστε να μην χρονοτριβεί; Δλδ θα την πάρω του χρόνου τέτοια εποχή στα χέρια μου;

σοβαρά;
face-aah.png
blob1.gif
bouncingsmilie33nk5wp.gif

Δλδ το αργότερο αρχές μάρτη θα το έχω, μια και θα μου το στείλουν μες στο 2ο 15ήμερο του Γενάρη; Ε τότε αν όλα πάνα καλά δεν έχω παρά να
a084.gif

Ω ρε μάνα μου binding, πολύ πράμα λέμε.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back