JAMming with a HUBER !!!

• Thread starter Thread starter JAM
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 14K

JAM

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Θα περιμένατε να ξεκινήσω αυτό το ποστ ως εξής:

"Μετά από πολύ πολύ σκέψη 8O και γερή οικονομία αποφάσισα να παραγγείλω..."

Λοιπόν ΔΕΝ έγινε έτσι.

Μετά από ΚΑΘΟΛΟΥ σκέψη, ξύπνησα μια μέρα, και μετά από κάτι πρόχειρους υπολογισμούς που κατέληξαν στο ότι το καλοκαίρι θα έχω συγκεντρωμένο ένα εύλογο χρηματικό ποσό, μου τη βάρεσε και παίρνω τον Ντούκα τηλέφωνο:

"Σταύρο θα παραγγείλω Huber ! "

Δεν άντεξα άλλο συμφορουμίτες ! Ωραίες οι fender, καταπληκτικές οι Gibson (:lol: ) αλλά οι Huber έχουν αυτό το κάτι παραπάνω! Το ξέρω ότι λέω μεγάλη κουβέντα (προς θεού μην ξεσπάσει πόλεμος...) αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή θα δικαιωθώ γι αυτό μου το θράσος!

Και τώρα στο ζουμί...η κιθάρα είναι περίπου αυτή :

2.jpg

11.jpg

Mahogany Body

Flame Maple Top

Mahogany Neck ή Brazilian Rosewood neck...δεν έχω αποφασίσει ακόμα...

Brazilian Rosewood Fingerboard

Ηαeussel pickups (μάλλον vintage)

Tremconverter tremolo

1 δελφίνι στο 12ο ταστο και ξύλινα knobs (όπως αυτή :

1.jpg

Και τέτοιο headstock :

3.jpg

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα το χρώμα...Μ'αρέσουν η πρώτη καθώς και αυτές...

22.jpg

korina.jpg

Orca.jpg

To δυσάρεστα της υπόθεσης είναι 2 :

1ον ότι δεν μπορώ να έχω αυτό το χρώμα :

http://guitars.gr/photo/huber/calendar_june_1024.jpg

λόγω ότι αποτελείται από ένα "βαλτόξυλο" το οποίο δεν συνίσταται για τον ήχο του...

και 2ον ότι εξαιτίας ενός βρωμογιαπωνέζου που του παρήγγειλε 20 κιθάρες η κιθάρα μου θα είναι έτοιμη σε 6 μήνες...υπομονή να 'χουμε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ξεκολλα Γιαννη!Χαρης εδω!Θα βαλεις και κανενα πορτατιφ πανω???Δεν αντεξες....Δηλαδη ειναι ευκαιρια να χτυπησουμε τη Gibson???

Ξεκολλα Γιαννη!Χαρης εδω!Θα βαλεις και κανενα πορτατιφ πανω???Δεν αντεξες....Δηλαδη ειναι ευκαιρια να χτυπησουμε τη Gibson???
Καλα ρε ψευτοεπιστήμονα! Μπήκες στην διαδικασία να κάνεις το πρώτο σου ποστ μόνο και μόνο για να μου την πεις...

Welcome to the club !

ps - όσο για την gibson...μην την λιγουρεύεσαι...

Jam τι έγινε κολήσαμε κολήσαμε ? Καλόπαιχτη προκαταβολικά !!

Τι ακριβώς θα βάλεις και πόσο πάει το μαλί ?

Science πουλάω την δική μου Les Paul Pro

:P

Ολόκληρη ανάλυση έκανα πιο πάνω για το τι θα βάλω...(μόνο πορτατίφ δεν έβαλα που λέει και o science...) :lol:

Όσο για την τιμή, 3200¤ είναι η αρχική τιμή αλλά στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Ντούκα έγινε κάτι καλύτερο...

Πω πω τι ασχήμια είναι αυτή ρε παιδί μου...

Όντως τα finish του είναι άψογα

Μπράβο ρε JAM!!! ¶ντε με το καλό να την παραγγείλεις και να σου έρθει σύντομα!!!

Εμένα από χρώμα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή:

Orca.jpg

γιατί έτσι που το βλέπω με προκαλεί να το χαϊδέψω...:lol:

Πρωτότυπα τα ξύλινα knobs!!! ;)

Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης (για όλους μας φαντάζομαι) είναι το κόστος ενός τέτοιου οργάνου...Σίγουρα δεν παίρνεις κάτι "της σειράς" και πληρώνεις την custom-ιά, αλλά και πάλι η τσάπη μου νιώθω ότι δεν την αντέχει αυτή τη μικρή "πολυτέλεια"...:(

Από την άλλη όμως... είναι οι άτιμες ΠΟΛΥ άνετες στο παίξιμο και έχουν τρελό σκάσιμο (όταν split-άρεις τους μαγνήτες)! Μόλις δοκίμασα μία, δεν πίστευα ότι άκουγα humbuckers!!! Mου άρεσε τόσο, που έγινα μέλος και στο forum του fan club του Huber, για να ενημερώνομαι... :D:D

πολυ πολυ καλα θα κανεις.Μου φαινετε πως πρεπει σιγα σιγα να μαζευω κ εγω λευτα για μια τετοια...

Έχω κολλήσει άσχημα με το χρώμα !!!

Δεν μπορώ με τίποτα να αποφασίσω...και δεν είναι μόνο αυτά που έχω βάλει στο ποστ...έχω κατεβάσει 150 φωτος απο το forum του Huber...

απλά έχω κάπως καταλήξει στις παραπάνω...

Μου φαίνεται θα σας βάλω να ψηφίσετε και θα πάρω ότι πουν οι περισσότεροι...δεν βλέπω να ξεμπλέκω διαφορετικά... :(

Εγώ επιμένω στην αρχική μου πρόταση!!! :D:D:D

jam γουσταρω!οι κιθαρες αυτες ειναι απιστευτες...επαιξα για λιγο με την huber του ζαικου και επαθα πλακα!παρα πολυ ανετες,τρομερος ηχος και ειναι λες και εχεις μια τελε μια στρατ και μια les paul μαζι σε μια κιθαρα...κατι που δεν ειχα νιωσει με καμια PRS... :wink:

Λοιπόν !

η κιθάρα μου είναι στα τελειωματα...αποφάσια το τοπ να είναι spalted maple...μου έστειλε ο Huber 3 τοπ να διαλέξω :

1.jpg

2.jpg

3a.jpg

Παρατηρήστε αυτό και πείτε μου τι βλέπετε :

3.jpg

Εγώ πάντως βλέπω αυτά :

Έναν ταλιμπάν με 2 πιστόλια :

man.jpg

και εδώ θα μου πει ο antouan τι βλέπει :wink:

woman.jpg

Απίστευτο ??? Τι φτιάχνει η φύση...

Οπότε φαντάζομαι την κιθάρα μου κάπως έτσι :

b.jpg

c.jpg

d.jpg

το μπράτσο της είναι αυτό :

neck.jpg

και επίσης να προσθέσω ότι προσθεσα και μεσαίο μαγνήτη στην κιθάρα !!! έπαιξα με μια huber με μονό στην μέση και ήταν άλλη φάση !!! :lol:

Ρε Jam είσαι άρρωστος το ξέρεις;;;; Και αρρωσταίνεις και τους υπόλοιπους (εμας)

Λοιπόν σαφως το δεύτερο καπάκι εκτός και αν θες να έχεις freak show και όχι κιθάρα.

πολύ αστέρια ξύλα πάντως...

καλόπαιχτη!

Ανεξαρτήτως χρώματος και λοιπών λεπτομερειών (ευτυχώς αυτός ο πονοκέφαλος-αν και ευχάριστος-είναι δικός σου μόνο), με το καλό να σου ρθει η κούκλα.

Η κοινότητα του νόιζ είναι σε αναμμένα κάρβουνα!!

Πρέπει να κανoνίσουμε να βρεθούμε κιόλας να ακούσω και την LesPaul σου με τους Haussel δίπλα δίπλα με την δικιά μου.... :wink:

Jam θα μας τρελάνεις 8O

Αυτό το top ειναι απιστευτο και σε συνδυασμο με την δουλεια που κανει ο Huber θα ειναι μοναδικο οργανο.

Θα τα πουμε απο κοντα...

Ολόκληρη ανάλυση έκανα πιο πάνω για το τι θα βάλω...(μόνο πορτατίφ δεν έβαλα που λέει και o science...) :lol:
Όσο για την τιμή' date=' 3200¤ είναι η αρχική τιμή αλλά στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Ντούκα έγινε κάτι καλύτερο...[/quote']

Ρε παιδια να πω και εγω την αμαρτια μου σαν κολημενος που ειμαι;Γιατι να μην παρεις μια prs με τα ιδια λεφτα;

Όσο για την τιμή' date=' 3200¤ είναι η αρχική τιμή αλλά στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Ντούκα έγινε κάτι καλύτερο...[/quote']

Ρε παιδια να πω και εγω την αμαρτια μου σαν κολημενος που ειμαι;Γιατι να μην παρεις μια prs με τα ιδια λεφτα;
Kαι ποιος σου είπε ότι η PRS είναι καλύτερη από μια Huber ? :lol:

για μένα τουλάχιστον δεν είναι...από εκεί και πέρα είναι καθαρά υποκειμενικό :wink:

+ ότι σε μια PRS ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω τι μανίκι θέλω, το πάχος του, το radius, το scale length, πόσους μαγνήτες πάνω, τι μαγνήτες, τι ξύλα, τι χρώμα, κτλ κτλ...με λίγα λόγια φτιάχνω μια κιθάρα ακριβως όπως την θέλω και την φαντάζομαι ! :wink:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
93
Εμφανίσεις
15K
Απαντήσεις
15
Εμφανίσεις
4K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα