Βασικά τα sweepακια είναι πολύ καλά.... και τα έχεις "πετάξει" σε ωραία φάση στο τράκ.... λίγο στην αρχή η μελωδία σου είναι κούκου, αλλά αμα σ αρέσει... εμένα περισεύει... ;D ;D ;D ;D ;D ωραίος.
Βασικά τα sweepακια είναι πολύ καλά.... και τα έχεις "πετάξει" σε ωραία φάση στο τράκ.... λίγο στην αρχή η μελωδία σου είναι κούκου, αλλά αμα σ αρέσει... εμένα περισεύει... ;D ;D ;D ;D ;D ωραίος.
Βλέποντας το video σου μου ξαναγεννήθηκε ο προβληματισμός που έχω χρόνια τώρα:
Πώς γίνεται κάποιοι κιθαρίστες να παίζουν τόσο γρήγορα (για τα δικά μου "κυβικά"...εξωφρενικά γρήγορα), αλλά ταυτόχρονα το παίξιμό τους σε αργά tempo να πάσχει; :
Στο κομμάτι που πόσταρες, μου φαίνεται λες και παίζουν 2 διαφορετικοί κιθαρίστες: άλλος στην αρχή και άλλος μετά... ???
Μη το πάρεις προσωπικά, απλά το διέκρινα ΚΑΙ σε σένα αυτό, όπως και σε πάρα πολλούς άλλους γρήγορους παίκτες! Κατά καιρούς έχω συναντήσει κιθαρίστες τους οποίους τους βλέπω και μου ...κόβεται η ανάσα από τις απίστευτες ταχύτητες, αλλά μόλις προσπαθούν να παίξουν κάτι πιο αργό ή λίιιγο πιο ρυθμικό, λες και η τεχνική τους εγκαταλείπει... :-\
Προς Θεού δεν το ρωτάω ειρωνικά! Είναι απόλυτα ειλικρινής η απορία μου, γιατί απλά προσωπικά θεωρούσα τόσο καιρό, ότι εφόσον μπορείς να παίξει κανείς με ευχέρεια γρήγορα, μπορεί κάλιστα και αργά...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.