Εάν αλλάξεις χρώμα και parts, θα δείχνει καλύτερη από καινούργια.RaistMagus είπε:2. Είναι μεταχειρισμένη και όχι καινούργια όπως του Thomann ή Warmoth
Ξαναλέμε, η Warmoth πάντα θα είναι Warmoth σε περίπτωση μεταπώλησης και όχι Fender.
Εάν αλλάξεις χρώμα και parts, θα δείχνει καλύτερη από καινούργια.RaistMagus είπε:2. Είναι μεταχειρισμένη και όχι καινούργια όπως του Thomann ή Warmoth
Εκεί ήθελα να καταλήξω, γιατί αν μου έλεγε οτι δεν του αρέσουν τα τάστα, το radiusSuperfunk είπε:οι μαγνητες,το φτηνιαρικο τρεμολο και η φτηνιαρικη γεφυρα (βεβαια ολα αυτα αλλαζουν ευκολα)
Αυτά δεν τα είπα εγώ..Superfunk είπε:οι μαγνητες,το φτηνιαρικο τρεμολο και η φτηνιαρικη γεφυρα (βεβαια ολα αυτα αλλαζουν ευκολα)
Εγώ το είπα...σκέψου όμως ΚΑΙ να της αλλάξεις χρώμα Και να μην γράφει fender ;D ;DBigAlejandro είπε:και κατι τελευταιο!
για οσους καναν την προταση να την αγορασει και να της αλλαξει χρωμα, για να μην χασει την μεταπωλητικη αξια σε σχεση με την γουορμοθ, νομιζω πως ετσι και αλλιως αν αλλαξεις χρωμα στο οργανο χανει ενα μεγαλο μερος της αξιας του...!
(μπορει να κανω και λαθος)
οχι, γιατι?audiokostas είπε:Από το κινητό σου γράφεις Αλέξανδρε ;
μα αμα δεν γραφει φεντερ, οτι χρωμα και να ναι, δεν εχει ιδιαιτερη αξια, γνωστο ειναι αυτο!Εγώ το είπα...σκέψου όμως ΚΑΙ να της αλλάξεις χρώμα Και να μην γράφει fender ;D ;D
Άσε που με όλα αυτά τα μοντέλα που έχει η fender, μόνο ο Superfunk θυμάται τα οριτζιναλ χρώματα.
Βεβαίως μετά, ο φίλος μας μας μπορεί να λέει ότι έχει Customshop μοντέλο...όλοι θα το πιστέψουν![]()
τοσο καλη ειναι αυτη η εξωγηινη γεφυρα πια?zappa είπε:Το mastery είναι μια θεόσταλτη λύση που δεν έχει
καμία σχέση με τισ υπόλοιπες
Novak JM-V
εχουμε κανα λινκ να δουμε και εμεις αυτη την ρολσρους των μαγνητων?Ενταξει μιλας για την Rolls Royce των jazzmaster & jaguar μαγνητων τωρα...
Σε τρώει η τσέπη σου, έτσι?BigAlejandro είπε:τοσο καλη ειναι αυτη η εξωγηινη γεφυρα πια?
πως θα γινει να την δοκιμασουμε αραγε?
την εχει κανεις απο αθηνα αραγε?
εχουμε κανα λινκ να δουμε και εμεις αυτη την ρολσρους των μαγνητων?![]()
Την έχω σίγουρα εγώ και ένα ακόμα παιδί από όσο ξέρω,BigAlejandro είπε:τοσο καλη ειναι αυτη η εξωγηινη γεφυρα πια?
πως θα γινει να την δοκιμασουμε αραγε?
την εχει κανεις απο αθηνα αραγε?
οχι δεν ξεκουρδιζει ΠΟΤΕ (προκειται για το καλυτερο Fender tremolo),ειναι απλα χειροτερης ποιοτητας (ποιοτητα μεταλου & κατασκευης και λεπτομερειας αν το βαλεις πλαι πλαι με το αμερικανικο)RaistMagus είπε:Το τρέμολο τι πρόβλημα έχει? Ξεκουρδίζει? Εγώ για surf το θελω, θα το χρησιμοποιώ συχνά αλλά με μικρό εύρος.