- Πόντοι
- 16
Έχοντας εμβαθύνει στη ψυχολογία σου
, είμαι σίγουρος ότι αν πάρεις την soloist, θα σε τρώει που δεν πήρες την RR1. Πάρε την RR1.

Δε βγάζει η Soloist τζακσονια??? Τι βγάζει τότε??? Δε νομίζω πάντως να έχουν μεγάλη διαφορά μια Soloist από μια RR στα χαλαρά παιξίματα... πέρα από τα κολλήματα και τις ντροπές με το σχήμα ίδια φιλοσοφία όργανα είναι. Η RR έχει και 22 τάσταaris 17561 είπε:Δεν ξέρω ρε γαμώτο... Η ρρ μου αρέσει παρά παρά πολύ να την βλέπω και να παίζω όρθιος... Δηλαδή πιστεύω ότι εμφανησιακα είναι η πιο ωραία κιθάρα. Δένει τελεία επάνω στο σώμα... Καθιστός όμως παίζω 10 λεπτά το πολύ με την ρρ3 και μετά κουράζομαι και περνώ την esp οραιζον που εχω για να συνεχίσω...δηλαδή δεν θέλω να πάρω μια κιθάρα την οποία μόνο θα βλέπω από την άλλη η σολοιστ μπορεί να είναι κορυφαίο όργανο όμως δεν μου βγάζει την τζάκσονια ρε παιδί μου... Είναι σαν να βγάλει η φεντερ σχήμα λες πολ.... Μπορεί να είναι κορυφαίο το όργανο αλλά δεν θα σου βγάζει φεντερία... Ίσως αυτα όλα ξεδιαλύνουν όταν τις πιάσω στα χέρια μου και τις 2. Ίσως πάρω την σολοιστ και αναβαθμίσω την ρρ3 με κανένα ορίτζιναλ φλοιντ. Ίσως βρω καμία μεταχ ρρ5 η ρρ24 από η μπει... Είναι πολύ περίεργο το δειλήμα μου πάντως... Μετά σκέφτομαι και το άλλο... Αν αύριο μεθαύριο αλλάξουν τα γούστα μου τα μουσικά σε πιο χαλαρά παιξίματα τότε η ρρ1 δεν θα με καλύπτει με τίποτα... Θα μου πεις αν αυτό γίνει την πουλάω και περνώ μια άλλη που να μου κάνει... Τι να πω ;