Jackson dk2 japan - αξιζει ?

LightStringer

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλημερα, την βρηκα καινουργια με θηκη βαλιτσα κ.λ.π 700 ευρω περιπου με s.d original μαγνητες κ.λ.π,

αξιζει πιστευετε μια τετοια αγορα ? εψαξα και στο ebay αλλα με μεταφορικα τελωνεια κ.λ.π ιδια λεφτα ερχεται :/

θα ηθελα τη γνωμη σας λαμβανοντας υποψην οτι ηδη ειμαι κατοχος μιας rg1550 prestige και απλα θα ηθελα να εχω και μια 2η ηλεκτρικη με s.s.h διαταξη στους μαγνητες

σας ευχαριστω

Όχι, μην την παρεις. Θα δυσκολευεσαι πρωτον να παιζεις από το 22ο ταστο  μεχρι το 24ο, διοτι είναι bolt-on και δευτερον, αυτή που σου προτείνω εχει όλα οσα θελεις από τη Jackson μαζι με αλλα ποσα θα σε κανουνε να την κρατησεις για παντα.

Παρε αυτή

http://www.thomann.de/gr/kramer_guitars_sm_1_vintage_white.htm

και θα την αγαπήσεις οσο καμια άλλη.Φοβερο οργανο για τα χρηματα του. Και παρα πολύ καλυτερη από τη Jackson που βρηκες.

Κατοχος της 12 χρονια...η καλυτερη επιλογη για ANY STYLE OF MUSIC.

Εξαιρετικος λαιμος..."ακουει τους μαγνητες" ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.

Βαλε SEYMOUR DUNCAN PEARLY GATES (CHROME COVER)

και παιξε απλα τα παντα!!!!!!!!

ibanezas1980 είπε:
ομορφα, φαναταζομαι ομως το fr θα χρειαστει αλλαγη ε ?
Οχι δεν χανει κουρδισμα... Αν κανεις νορμαλ χρηση , οχι κρεμαγμα κιθαρας απο το tremolo κτλ. Αν σεταριστει αμεσως , εισαι οκ... !!!

Moisiadis είπε:
Όχι, μην την παρεις. Θα δυσκολευεσαι πρωτον να παιζεις από το 22ο ταστο  μεχρι το 24ο, διοτι είναι bolt-on
Καμια αλλη παπατζα θα διαβασω εδω μεσα ? ή κρατατε σε σακο αρκετες ακομα ?

Οτι σου ειπε ο Αρης και οι υπολοιποι που ειναι ΚΑΤΟΧΟΙ

Επίσης μην την πάρεις γιατί εχει μυτερό headstock, μπορει να βγαλεις το ματι του ντράμερ και να τρεχεις μετα στα δικαστήρια.

Εγω στα 9 χρονια εκανα αλλαγη των jumbo frets. Απλα το αναφερω.

απλα να ξερεις οτι το σωμα της ειναι λιγο μικροτερο απο της Ibanez

HellFire είπε:
Επίσης μην την πάρεις γιατί εχει μυτερό headstock, μπορει να βγαλεις το ματι του ντράμερ και να τρεχεις μετα στα δικαστήρια.
Αν το καταλάβει ο ντράμερ...

Σίγουρα αξίζει ως όργανο, αλλά απ'όσο γνωρίζω οι μαγνήτες είναι seymour duncan designed, όχι "κανονικοί" seymour duncnan. Εγώ ειμαι κάτοχος μιας jackson ps4 japan (παραπλήσια με HSH μαγνήτες) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάντως και η kramer που σου πρότεινε το παληκάρι στην αρχή είναι ανώτερη στα ίδια λεφτά (καλύτεροι μαγνήτες, neck through body) και επίσης όντως στα τελευταία τάστα επειδή δεν έχει cutaway στο σημείο που βιδώνει ο λαιμός στο σώμα, είναι λίγο πιο δύσκολη η πρόσβαση, κάτι που συνηθίζεται μεν, αλλά δεν είναι το ίδιο εύκολο δε. Όλες οι κιθάρες (kai oi jackson) με neck-through σώματα έχουν εσοχή-κόψιμο στο σημείο αυτό για πιο εύκολη πρόσβαση "ψηλά" Τυχαίο? Δε νομίζω. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μεταχειρισμένα δες και αγγελίες, μπορείς να πάρεις φθηνά καλά όργανα και να βάλεις κάποια έξτρα χρήματα για ό,τι μαγνήτες θες, ή γνήσιο floyd rose ή να σου μείνουν λεφτά στην τελική. Τέλος, το που φτιάχνεται ένα όργανο δεν έχει τόση διαφορά όση είχε παλιότερα. Οι προδιαγραφές συνήθως είναι αρκετά αυστηρές.

onireum είπε:
Σίγουρα αξίζει ως όργανο, αλλά απ'όσο γνωρίζω οι μαγνήτες είναι seymour duncan designed, όχι "κανονικοί" seymour duncnan.
Οι παλιές είχαν Duncan designed . Οι καινούριες εχουν Seymour Duncan . Η Kramer παραπάνω σκοτώνει αλλα αν αποφασίσεις να την πουλησεις καποια στιγμή , την πατησες . Θα περιμένεις ποοοοοοοολλλλυυυυυυυυυυ καιρο !!! Μια άλλη επιλογή ειναι οι schecter απο σγγελειες noiz . Με 650 ευρω αγοράζεις κιθάρα με όλα τ καλα !!!

δεν το ήξερα για τους μαγνήτες, σ'ευχαριστώ γα την ενημέρωση. Πάντως έχουμε τελικά κόλλημα με τις μάρκες έτσι???? Βέβαια μεγαλώνοντας και αποκτώντας εμπειρίες εγώ ξεκόλλησα και κοιτάζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την αίσθηση αλλά και την εμφάνιση γιατί τελικά πρέπει να μας αρέσει και εμφανισιακά...

Βασικα αν την εχεις δοκιμασει και σου "καθεται" καλα στο χερι αλλα και στο αυτι, εσενα και μονο..τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου!!! αλλα αν δεν την εχεις δοκιμασει και θελεις να την παρεις απο net,εγω προσωπικα ειμαι της αποψης να αγοραζουμε,ειδικα σε κιθαρα,οτι εχουμε δοκιμασει...ρισκο με 700€ δεν ειναι και λιγο!!  :) :)

Ευχομαι την πιο σωστη επιλογη!!

Φιλικα.

Πολύ τίμια κιθάρα με καλούς μαγνήτες που παίζεις τα πάντα.Οσο για το Floyd μη το φοβάσαι, αξιοπρεπέστατο .Εγω φαντάσου την είχα πάρει το 2010    545€ απο dv247, τζάμπα πράμα δηλαδη.Παντως βλεπω συχνά στις αγγελίες του νοιζ κάπου στα 350€-400€

Trending...

Νέα θέματα

Back