Jack & Danny Telecaster - Demonstration (Video)

Τωρα τι κολλημα τραβας κι εσυ, δεν μπορω να καταλαβω.

Ασχημο ειναι το video?

Σε κουρασε?

Τι σε εκανε?

Εμενα που ειμαι λιγο (εως αρκετα) δυσπιστος, οτι μπορει να παιξει τετοια πραγματα μια tele, με βοηθησε πολυ.

Θα ηθελα μονο να μου πει ο φιλος τι χρησιμποιησε για ηχο.

Και περιμενω κι ενα demo με bluesy τονο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συμπεράσματα που μπορούν να βγουν.

1. Και με σκουπόκσυλο εσύ μπορείς να παίξεις Govan

2. Μπορεί αυτή η κιθάρα να παίξει έτσι? :o

Ο καθένας ας πάρει από μια πλευρά (κάποιοι από μας και τις δύο).

fusiongtr είπε:
2. Μπορεί αυτή η κιθάρα να παίξει έτσι? :o
Κατα τη γνωμη μου , για 110ε κιθαρα δεν παιζετε..Γιαυτο και εκανα το βιντεο του Govan με αυτην και οχι με την Ibanez πχ..Ειναι σιγουρα ενα value for money οργανο που αρχικα το αγορασα για ταξιδια ετσι ωστε μην παιρνω μαζι την καλη μου και να ανυσηχω αν χτυπηθει ή κλαπει.Τελικα την δουλευω ακομα και σε προβες!

Θα ηθελα μονο να μου πει ο φιλος τι χρησιμποιησε για ηχο.

Και περιμενω κι ενα demo με bluesy τονο
Σιγουρα θα φτιαξω και ενα βιντεο πιο απλο με καθαρα ηχοχρωματα συντομα!Στο 1ο βιντεο εχω Pod HD400 και στο 2ο βιντεο Guitar Rig 5 με Impulse απο marshall jvm410 που προσομοιωσα εγω.Τις προαλλες την δοκιμασα σε εναν παλιο Fender Deluxe Reverb και το αποτελεσμα με εντυπωσιασε !

Ελπίζω να με κατάλαβες στο σκεπτικό μου....
Ναι φιλε μου,αλλα διστυχως δεν ειχα τετοιο demo video στο μυαλο μου οταν εφτιαξα αυτο..ηθελα απλα να παιξω καποιο jam με τους ηχους που δουλευω πιο πολυ και το εκανα στο 1ο βιντεο...το 2ο απλα ηταν ενα cover που εκανα με την συγκεκριμενη κιθαρα.Το επομενο βιντεο που θα κανω με πιο καθαρους ηχους , θα προσπαθησω να το κανω οπως μου ειπες.

Ευχαριστω ολους για τις γνωμες,τα ξαναλεμε συντομα!

MikeKyre είπε:
Σιγουρα θα φτιαξω και ενα βιντεο πιο απλο με καθαρα ηχοχρωματα συντομα!Στο 1ο βιντεο εχω Pod HD400 και στο 2ο βιντεο Guitar Rig 5 με Impulse απο marshall jvm410 που προσομοιωσα εγω.Τις προαλλες την δοκιμασα σε εναν παλιο Fender Deluxe Reverb και το αποτελεσμα με εντυπωσιασε !
Aυτο φοβομουν.Αυτα εχουν την ταση να εξομαλυνουν τα διαφορετικα χαρακτηριστικα σε καθε οργανο.

Αν υπηρχε η δυνατοτητα ηχογραφησης με τον deluxe ή καποιον ενισχυτη τελος παντων, θα ηταν οτι καλυτερο. (για τα bluesy τουλαχιστον)

Spyros Delta είπε:
Aυτο φοβομουν.

Αυτα εχουν την ταση να εξομαλυνουν τα διαφορετικα χαρακτηριστικα σε καθε οργανο.

Αν υπηρχε η δυνατοτητα ηχογραφησης με τον deluxe ή καποιον ενισχυτη τελος παντων, θα ηταν οτι καλυτερο. (για τα bluesy τουλαχιστον)
Θα προσπαθησω γιατι δεν ειναι δικος μου,ηταν σε ενα προβαδικο που ειχα παει!

Spyros Delta είπε:
Αυτα εχουν την ταση να εξομαλυνουν τα διαφορετικα χαρακτηριστικα σε καθε οργανο.
Ακόμη καλύτερα. Αν μπορείς να βγάζεις τον ίδιο ήχο από ένα όργανο με 110 Ε τότε όλα καλα. Αρκεί να είναι άρτιο κατασκευαστικά και να έχει playablitly. Έτσι κι αλλιώς όλο και περισσότεροι στρέφτονται πλέον σε axe fx και kemper.

otto## είπε:
Ακόμη καλύτερα. Αν μπορείς να βγάζεις τον ίδιο ήχο από ένα όργανο με 110 Ε τότε όλα καλα. Αρκεί να είναι άρτιο κατασκευαστικά και να έχει playablitly. Έτσι κι αλλιώς όλο και περισσότεροι στρέφτονται πλέον σε axe fx και kemper.
Συνηθως δεν ειναι το ιδιο αποτελεσμα στο λαιβ, αλλα ΟΚ.

Επισης ειναι πολλοι που χρησιμοποιουν ενισχυτη ... ακομα.

Spyros Delta είπε:
Συνηθως δεν ειναι το ιδιο αποτελεσμα στο λαιβ, αλλα ΟΚ.

Επισης ειναι πολλοι που χρησιμοποιουν ενισχυτη ... ακομα.
Συμφωνώ αλλά αν το live δεν είναι στο οάκα για να ανοίξεις για τους iron maiden, πολλοί θα ακούσουν, λίγοι θα καταλάβουν. Live με guitar rig ζορικα αλλά με kemper.......

Σε έναν καλό λαμπάτο ενισχυτή δε γίνεται να μην ακουστούν οι διαφορές, ειδικά από τους φτηνούς μαγνήτες αλλά αυτή η κιθάρα δεν προορίζεται για τους λάτρεις του πανάκριβου εξοπλισμού. Εννοώ ότι αν ο άλλος έχει επενδύσει σε εξαιρετικό εξοπλισμό, δύσκολα θα αγοράσει αυτή την κιθάρα για νορμάλ χρήση. έχω άδικο?

Και συμπληρώνω: Δε νομίζω ότι το βασικό μειονέκτημα ενός τέτοιου οργάνου θα είναι ο ήχος. Ο ήχος ψιλοφτιάχνει. Το βασικό θα είναι το playability, η ταστοδουλειά, η αντοχή στο χρόνο κλπ.

otto## είπε:
Συμφωνώ αλλά αν το live δεν είναι στο οάκα για να ανοίξεις για τους iron maiden, πολλοί θα ακούσουν, λίγοι θα καταλάβουν. Live με guitar rig ζορικα αλλά με kemper.......

Σε έναν καλό λαμπάτο ενισχυτή δε γίνεται να μην ακουστούν οι διαφορές, ειδικά από τους φτηνούς μαγνήτες αλλά αυτή η κιθάρα δεν προορίζεται για τους λάτρεις του πανάκριβου εξοπλισμού. Εννοώ ότι αν ο άλλος έχει επενδύσει σε εξαιρετικό εξοπλισμό, δύσκολα θα αγοράσει αυτή την κιθάρα για νορμάλ χρήση. έχω άδικο?

Και συμπληρώνω: Δε νομίζω ότι το βασικό μειονέκτημα ενός τέτοιου οργάνου θα είναι ο ήχος. Ο ήχος ψιλοφτιάχνει. Το βασικό θα είναι το playability, η ταστοδουλειά, η αντοχή στο χρόνο κλπ.
Γενικοτερα συμφωνω αν και δεν καταλαβα το παραδειγμα του οακα.

Υπαρχουν και λαμπατοι σε αυτο το επιπεδο τιμων παντως.

otto## είπε:
το playability και η ποιοτητα δεν υπαρχει για τα χρηματα της!παντως και σε λαμπατο Fender που την δοκιμασα ο ηχος της με εντυπωσιασε!Βεβαια σε παρομοιο ενισχυτη ειχα παιξει και με μια κιθαρα απτα LIDL (!) που μου ειχαν φερει στην προβα και παλι ο ηχος ηταν σχετικα καλος για τα 50ε που κοστιζε η κιθαρα..Πιστευω πως πιο πολυ "boostαρει" τον ηχο προς το καλυτερο ενας λαμπατος παρα το Guitar Rig..Θελω να πω πως στο ψηφιακο αν βαλεις κατι φτηνιαρικο ο ηχος θα ειναι φτηνιαρικος ενω αν το βαλεις σε εναν ποιοτικο λαμπατο , οσο νανε μια ζεστασια θα στην βγαλει στον ηχο.Βεβαια εμπειρια με λαμπατους δεν εχω μεγαλη οποτε μπορει να κανω και λαθος.

MikeKyre είπε:
Θελω να πω πως στο ψηφιακο αν βαλεις κατι φτηνιαρικο ο ηχος θα ειναι φτηνιαρικος ενω αν το βαλεις σε εναν ποιοτικο λαμπατο , οσο νανε μια ζεστασια θα στην βγαλει στον ηχο.Βεβαια εμπειρια με λαμπατους δεν εχω μεγαλη οποτε μπορει να κανω και λαθος.
Δεν ειναι ετσι ακριβως.Αν βαλεις μια μετρια και μια καλη κιθαρα σε ενα simulator, θα ακουσεις ενα αποτελεσμα (αναλογα και το simulator) κι απο τις δυο, με μικρες διαφορες υπερ της καλης κιθαρας.

Αν τις βαλεις σε ενα λαμπατο ενισχυτη, εκει θα ακουσεις τη διαφορα.

Αυτο εννοουσα πιο πανω οτι τα simulators εξομαλυνουν τις διαφορες στα οργανα.

Τουλαχιστον αυτο εχω δει, βαζωντας σε simulator και σε ενισχυτη, ακομα και μια PRS (οχι μουφα κινεζικη, αλλα καλη αμερικανικη) με humbuckers, και μια παλια Fender με single coils.

Καλες κιθαρες και οι δυο ετσι? αλλα με πολυ διαφορετικο χαρακτηρα.

Στην HD500 ακους τη διαφορά βεβαια, αλλα οταν τις βαζω στους ενισχυτες (jcm800 και vibrolux), δεν εχει καμια σχεση το αποτελεσμα.

Ιδιως η fender με τους μονους, ειναι αλλο τελειως πραγμα.

Οταν εβαλα μια sx strat στην HD500, ηταν φανταστικο το αποτελεσμα. Πολυ κοντα στις ακριβες κιθαρες. Μπορω να πω χωρις ελαττωματα ο ηχος.

Καμια σχεση η διαφορα στο ηχητικο αποτελεσμα με την διαφορα των χιλιαδων ευρω που ειχε με τις αλλες κιθαρες.

Οταν την εβαλα ομως στους ενισχυτες, αρχισε να δικαιολογειται καπως η διαφορα στην τιμη.

(η οποια και παλι ομως δεν ηταν δικαια κατα την αποψη μου)

Ακουγες ομως οτι εχει αλλο χαρακτηρα απο τις αλλες κιθαρες.

Στο simulator δεν ακουγοταν τοσο αυτες οι διαφορες. (οχι στην ποιοτητα του τονου, αυτο ειναι και υποκειμενικο κατα καποιο τροπο, αλλα στην διαφορα του τονου τους)

Οπως και να εχει οταν βαζω κιθαρα σε ενισχυτη (ιδιως fender) μετα απο καποιο καιρο (χρησης simulator) ειναι τετοιο το σοκ, που δεν μπορω να συνηθισω ξανα το simulator για κανα μηνα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για του λογου το αληθες εδω 3 βιντεακια απο τις συγκεκριμενεςς κιθαρες να παιζουν στο ιδιο simulator ( hd500)

Δυστυχως η prs δεν εχει μερος με καθαρα παιξιματα.

To καλυτερο θα ηταν να εχω παιξει το ιδιο κοματι με τις 3 κιθαρες σε sim και σε amp,  ελπιζω ομως να βλεπετε κι ετσι οτι δεν υπαρχουν οι αναμενομενες διαφορες.

Okay καταλαβα τι εννοεις!  ;) παντος για να μην ξεφευγω και απτο θεμα και για να ειμαστε κ ρεαλιστες , οτι πληρωνεις παιρνεις!Δεν μπορω σε καμια περιπτωση να συγκρινω την J&D με μια Fender Telecaster αλλα κατα τη γνωμη μου η J&D δινει παραπανω απο τα 110ε που κοστισε!Θα προσπαθησω να γραψω κ καποιο sample με τον Fender αν ξαναπαω στο προβαδικο που τον ειχε και θα το ποσταρω!

MikeKyre είπε:
Okay καταλαβα τι εννοεις!  ;) παντος για να μην ξεφευγω και απτο θεμα και για να ειμαστε κ ρεαλιστες , οτι πληρωνεις παιρνεις!Δεν μπορω σε καμια περιπτωση να συγκρινω την J&D με μια Fender Telecaster αλλα κατα τη γνωμη μου η J&D δινει παραπανω απο τα 110ε που κοστισε!Θα προσπαθησω να γραψω κ καποιο sample με τον Fender αν ξαναπαω στο προβαδικο που τον ειχε και θα το ποσταρω!
+1
Οταν την εβαλα ομως στους ενισχυτες, αρχισε να δικαιολογειται καπως η διαφορα στην τιμη.

(η οποια και παλι ομως δεν ηταν δικαια κατα την αποψη μου)

Spyros Delta είπε:
Για του λογου το αληθες εδω 3 βιντεακια απο τις συγκεκριμενεςς κιθαρες να παιζουν στο ιδιο simulator ( hd500)
Η αλήθεια Σπύρε είναι πικρή, διότι ανεξαρτήτως κιθάρας και ''ενισχυτή'' αν κάποιος δεν έχει χέρια  ;D ;D ;D

Για τη σκύλα σου το λέω  ;D ;D ;D

Παρτε και μια Squeir του κατοσταρικου....  ;)

Σε ενισχυτή...  ;)

Θα ήθελα την αποψή σας... τι ακούμε??

Τα δαχτυλα του υπερπαίκτη Πάνου?? Την κιθάρα demo??Τον ενισχυτή demo?? Όλα μαζί??Και κατα ποσο ποσοστό το καθένα???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back