Ηush 'n Rush - I 'll never be the same

Πολύ ωραίο κομμάτι, εξαιρετικά σόλο. Μaster του είδους, τέλος.

Υ.Γ. Σταύρο ακούω στα σκασίματα των power chords φλαμάρισμα τονικότητας. Έχω όμως πρόβλημα με τ' αυτιά μου 3 7άδες τώρα και δεν λένε να καθαρίσουν, οπότε ίσως και να κάνω λάθος. Τσέκαρε και πες μου.

Λες να κουφαίνομαι σιγά-σιγά;  ::)

Μπραβο Hush n Rush!

Εξαιρετικο παιξιμο, φανταστικη φωνη μεσα στο υφος και (ξανα) ωραια παραγωγη!

Νεστορα και γω νομιζω πως ακουω κατι. Αν ειναι η τελικη version θα αξιζε να τσεκαρεις ισως Σταυρο.

Ευχομαι και παλι, την καλυτερη των συνεχειων.

Εγώ σας άκουσα με αφορμή το βιντεάκι για το σχολικο εκφοβισμο κ γούσταρα τη ζωή μου! Τα σπατε αγρίως παιδιά (και δεν ειμαι και ιδιαίτερα χαρντροκάς). Πώς και δε σας ειχα ξανακουσει; Άντε ελάτε για ένα live στην Αθήνα!

Nestoras είπε:
Υ.Γ. Σταύρο ακούω στα σκασίματα των power chords φλαμάρισμα τονικότητας. Έχω όμως πρόβλημα με τ' αυτιά μου 3 7άδες τώρα και δεν λένε να καθαρίσουν, οπότε ίσως και να κάνω λάθος. Τσέκαρε και πες μου.

Λες να κουφαίνομαι σιγά-σιγά;  ::)

Νεστορα και γω νομιζω πως ακουω κατι. Αν ειναι η τελικη version θα αξιζε να τσεκαρεις ισως Σταυρο.
Να μου ζησετε αυταραδες μου! :D  ;)

Το κομματι φλαμαρει γενικα λογω της στρατ μου που εχει να σεταριστει απο..ποτέ... :-X

Ειναι ομως στα ορια του ανεκτου και ειπαμε να το αφησουμε ετσι...

Να ειστε καλα για τα σχολια!Σας ευχαριστουμε!

Εγώ σας άκουσα με αφορμή το βιντεάκι για το σχολικο εκφοβισμο κ γούσταρα τη ζωή μου! Τα σπατε αγρίως παιδιά (και δεν ειμαι και ιδιαίτερα χαρντροκάς). Πώς και δε σας ειχα ξανακουσει; Άντε ελάτε για ένα live στην Αθήνα!
Σ ευχαριστουμε πολυ theStratWithin!Τωρα θα φτιαξουμε κι ενα βιντεακι για τον ''ανευ σετ απ στρατοκαστερικο εκφοβισμο''... :D

Να σαι καλα! :)

Μπράβο εξ'άπαντες, εξαιρετικό ρεφρέν μεταξύ άλλων. Ήρθε και έδεσε με την ώρα (άντε να πας για ύπνο μετά ::) )

Θα αρκεστώ στο παρακάτω quote:

Grey είπε:
Άψογες ρυθμικές.

Ήχος που σε πιάνει απ' το σβέρκο.

Φωνητικά με γρέζι,τσαμπουκά και ευελιξία.

Lead κιθάρες επιπέδου.Υψηλού.

Μπράβο ρε παιδιά.Είστε έτοιμοι γι' αλλού.

...Αλλά σας το έχουν ξαναπεί αυτό. :)
Με κάτι τέτοια μου λείπει η strat μου!

:)

Μπαρούτια πάλι!

Μου θύμισε και λίγο thunder στο mojo του! Μπράβο ρε!!!

Ειδικά στο 3.50 κάπου με το acapella που ξαναμπαίνει, όλα τα λεφτά!

Σαν μόνη παρατήρηση : ίσως να θελα να κλεινει λίγα μέτρα πιο νωρις, εκεί στο 4.20 πχ για να διατηρηθεί το high point που έπιασε το κομμάτι ή απο εκεί και μετά να παει σε heavy metal ρυθμό ( χαχαχ  ;D ;D ;D )

@Σπυρο σ ευχαριστουμε πολυ για τα θετικα σχολια! :)

AuditoryDriving είπε:
Μου θύμισε και λίγο thunder στο mojo του! Μπράβο ρε!!!
Και μενα. 8) ;)

Αν και δεν ηταν στο προγραμμα,βγηκε μια θαντεριλα...

Να σαι καλα AuditoryDriving! :)

Τα προφανή εγκωμιαστικά σχόλια περιττεύουν πλέον, είναι default  :)

Θα σταθώ σε 2 πράγματα:

Επι -fucking - τέλους,  ρίξατε τις σολιές σας χωρίς ενοχές! Amen!

Τα lead (για εμένα) ήταν ανέκαθεν τo highlight του κάθε κομματιού σας, στο συγκεκριμένο δε πήραν σωβρακα-φανελες  ;D

Τα τεράστια σέβη μου γενικώς (και φιλάκια/χαιρετίσματα ειδικώς) στον Λάζαρο. Νομίζω ότι κάνει την διαφορα βάζοντας ψυχή και σώμα κοπανώντας τα τομάρια.

Ειλικρινά, ευχομαι ότι καλύτερο :)

Υπέροχα τούμπανα, όμορφο ρεφρέν, για το είδος ζμπέσιαλ άσθμα και παιξίματα.

Άντε βουρ για λίβε τώρα :)

chris gti είπε:
Τα τεράστια σέβη μου γενικώς (και φιλάκια/χαιρετίσματα ειδικώς) στον Λάζαρο. Νομίζω ότι κάνει την διαφορα βάζοντας ψυχή και σώμα κοπανώντας τα τομάρια.
Σ ευχαριστουμε Chris!

Θα του μεταφερω τους χαιρετισμους και το σχολιο σου περι..τομαριων.. ;D

Άντε βουρ για λίβε τώρα :)
;D ;D ;D

Vur εννοεις... :D

Nα σαι  καλα Σαμυ!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back