- Πόντοι
- 18
να πω την αληθεια εχω αρχισει να καλοβλεπω το θεμα modelling τελευταια...ειδικα για το axe fx...ειναι ωραιο να εχεις τα μηχανηματα σου και να γουσταρεις αλλα δυσκολα παιζεις ευκολα σπιτι σου...και δυσκολα τα χαιρεσαι ολα...εχω φτασει 2 φορες στο σημειο να παρω axe fx αλλα καποιοι ρομαντικοι με εχουν σταματησει την τελευταια στιγμη...το θεμα ειναι το τι χρειαζεσαι παραπερα απο ενα modelling...παιρνεις ενα axe fx ,μετα θες και το ultra,μετα θες μια καλη προενισχυση,μετα μια καλυτερη,παιρνεις μια καμπινα atomic,μετα την καινουρια της atomic και παει λεγοντας...εγω θελοντας να καθαρισω με τον ηχο μου δεν θελω να μπω παλι στο τρυπακι που ειμαι...τα εξοδα για εξοπλισμο εχουν αρχισει να γινονται επικινδυνα πολλα...και φυσικα η κινηση να τα δωσεις ολα για ενα(γιατι αν σε ικανοποιησει το axe fx δεν θα ξανανοιξεις τον πλεξι σου) ειναι ρισκο..ειδικα για καποιον σαν κι εμενα που εχει μαζεψει οτι συλλεκτικο εχει βγει στην αγορα...με το καταλληλο τιμημα φυσικα...
αλλα οπως ειπα και πριν αν παρω ενα axe fx πως θα ξερω οτι του παιρνω το 90-100% των δυνατοτητων του?
τι τελικο πρεπει να εχει κανεις?τι καμπινα και παει λεγοντας...
να και ο εξοπλισμος μου και εχω προπαραγγειλει και τον καινουριο marshall afd100 slash...
http://s11.photobucket.com/albums/a162/treloagori/?action=view&current=IMG_1447-1.jpg
για πολλους αυτα τα μηχανηματα ειναι ονειρο οπως ηταν και για μενα αλλα τελικα τιποτα δεν βγαζει πουθενα οσα και να μαζεψεις ολο ρυθμισεις,ρυθμισεις,ρυθμισεις....
παρακαλω βοηθειστε με τις αποψεις σας γιατι ειμαι ετοιμος να τα σουταρω(μην τριβετε χερια) και να τελειωνω με ενα axe fx...
αλλα οπως ειπα και πριν αν παρω ενα axe fx πως θα ξερω οτι του παιρνω το 90-100% των δυνατοτητων του?
τι τελικο πρεπει να εχει κανεις?τι καμπινα και παει λεγοντας...
να και ο εξοπλισμος μου και εχω προπαραγγειλει και τον καινουριο marshall afd100 slash...
http://s11.photobucket.com/albums/a162/treloagori/?action=view&current=IMG_1447-1.jpg
για πολλους αυτα τα μηχανηματα ειναι ονειρο οπως ηταν και για μενα αλλα τελικα τιποτα δεν βγαζει πουθενα οσα και να μαζεψεις ολο ρυθμισεις,ρυθμισεις,ρυθμισεις....
παρακαλω βοηθειστε με τις αποψεις σας γιατι ειμαι ετοιμος να τα σουταρω(μην τριβετε χερια) και να τελειωνω με ενα axe fx...