Υπάρχει τέτοια Fender Strat CS;

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Χθες πήγα σε ένα λάιβ και η παρέα έλεγε ότι ο κιθαρίστας παίζει με Fender Strat Custom Shop. Δεν κατάφερα να δω την κιθάρα από κοντά,

ΑΛΛΑ αυτά που είδα ήταν

- carved top

- flame maple top

- (μάλλον) pearloid binding

- H-S-S

(γενικά, εμφανισιακά, θα χαρακτήριζα τη κιθάρα ως σώμα Schecter με μανίκι Strat - αν αυτό είναι τεχνικά δυνατόν, δεν το γνωρίζω)

και ερωτώ τους γνώστες, έχει δει κανείς τέτοια CS ποτέ;

Μονο αν ειχες φωτο θα μπορουσα να σου πω σιγουρα,το cs εχει βγαλει δεκαδες strat με τα χαρακτηριστικα που λες και....στο κατω κατω της γραφης...custom shop ειναι, αν εχεις φραγκα σου φτιαχνει και strat με ξυλο απο την  Κιβωτο του Νωε και επιχρυσα ματζαφλαρια απο τον ταφο του Ραμση του Γ'.... ;D

:D :D :D

Σωστό αυτό ναι.

Θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο όταν την ξαναδώ. Απλώς κάτι δεν μου καθόταν καλά... Thanks anyway...

Το ξέρετε... το περιμένατε... να το λοιπόν:

Κιβωτός του Νώε kalh gia metal  ???

To "Κιβωτός του Νώε" παραήταν ορθογραφημένο... ;)

Πως λεγόταν μωρέ το stratοειδές που έπαιζε ο Παπαδόπουλος με τους Λαικεδέλικά;

σαν αυτό ακούγεται

RayDTutto είπε:
To "Κιβωτός του Νώε" παραήταν ορθογραφημένο... ;)
Φαίνεται ότι δεν είμαι στο CyberJohnnys στάδιο καψίματος ακόμα  ;D Κρίμα, πλάκα θα είχα  ;D  ;D

Πάντως θυμάμαι ένα μοντέλο που έβγαζε η Fender, νομίζω λεγόταν Custom, αλλά ήταν mass produced. Και ήταν σαν την... κονσόλα της γιαγιάς μου.  ;D Το έπιπλο, όχι την Amek που μας άφησε  ;D Μάλλον δεν έχει σχέση βέβαια...

RayDTutto είπε:
- carved top

- flame maple top

- H-S-S

Κατά πάσα πιθανότητα μιλάς για μία Showmaster (Δεν είναι μία τυπική CS, αλλά σίγουρα δεν είναι και απλή Fender).

Έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και αν μου πεις και τι τρέμολο είχε, ίσως σου πω και ακριβώς το μοντέλο.

Όχι τις Showmaster τις ξέρω. Δεν ήταν.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν Schecter που θα μπορούσαν να πάρουν μανίκι Strat. Tο σώμα έμοιαζε πάαααρα πολύ με κάποιες Schecter που έχω δει.

Edit: @marathon

Όχι δεν ήταν αυτή. Το binding ήταν πολύ έντονο και ερχόταν και μπροστά από το σώμα - μπορεί να μην ήταν pearloid όμως, αλλά σίγουρα κάτι φιγουράτο.

WilliamSats είπε:
Για δες την παρακάτω φωτογραφία.
Nope. O κώλος ήταν διαφορετικός. Και δες τις λέω παραπάνω για το binding.

Οι καλές Schecter είναι set neck πάντως...
Δεν είναι απαραίτητο να ήταν "καλή". Ψιλοφτηνιάρα φαινόταν σαν κιθάρα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που μου μπήκαν ψύλλοι στ'αυτιά.

Το λέω γιατί binding και τέτοια έχουν συνήθως οι ακριβές schecter. Που είναι set neck.

Κατάλαβα. Δεν ξέρω. Θα την ξαναπετύχω κάπου και τότε θα πάω από κοντά ;)

RayDTutto είπε:
Χθες πήγα σε ένα λάιβ και η παρέα έλεγε ότι ο κιθαρίστας παίζει με Fender Strat Custom Shop. Δεν κατάφερα να δω την κιθάρα από κοντά,

ΑΛΛΑ αυτά που είδα ήταν

- carved top

- flame maple top

- H-S-S

(γενικά, εμφανισιακά, θα χαρακτήριζα τη κιθάρα ως σώμα Schecter με μανίκι Strat - αν αυτό είναι τεχνικά δυνατόν, δεν το γνωρίζω)

Έχει ο ffmakis μια Fender-CS σαν αυτή (αλλά S-S-S) και είναι καταπληκτική κιθάρα. (Κάνει και ένα σωρό λεφτά).  ;D

Αλλά αυτός έχει χαθεί τελευταία...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back