Intel Desktop Stick

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Τα χει δοκιμάσει κανείς αυτά τα κολοκύθια;

Πολύ πρακτικά μου φαίνονται, ειδικά για εφαρμογές γραφείου-internet , αλλά δεν κατάλαβα.

Παίρνουν πληκτρολόγιο και mouse;

Είδα ότι έχουν μια θύρα usb.

Εκεί μπορείς να βάλεις hub και να τα κοτσάρεις πάνω , πληκτρολόγιο και mouse;;;;; ??? ??? ;D ;D

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/156680-intel-boxstck1a32wfcl-windows-10

41HsL8Qho5L.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
LK είπε:

Πολύ πρακτικά μου φαίνονται, ειδικά για εφαρμογές γραφείου-internet , αλλά δεν κατάλαβα.

Εκεί μπορείς να βάλεις hub και να τα κοτσάρεις πάνω , πληκτρολόγιο και mouse;;;;; ??? ??? ;D ;D

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/156680-intel-boxstck1a32wfcl-windows-10

41HsL8Qho5L.jpg
για εμενα πρεπει να σερνεται

41HsL8Qho5L.jpg

μπορεις να βαλεις πληκτρολογιο και ποντικι και combo και νομιζω με hub ξεχωριστες συσκευες.

Δεν παει ασχημα σε επιδοση αλλα για πολλες εφαρμογες μαζι, πολλα παραθυρα και χρηστες απαιτητικούς και νευρόσπαστα γρήγορους σαν την αφεντια μου εγω πιστευω οτι θα τρωει το σούρσιμο της αρκουδας. Θα σερνεται.

Οχι, δεν το εχω δοκιμάσει.

Προτιμω το λαπτοπ μου και το ταμπλετ μου και το smartphone μου που συνηθως χρησιμοποιω για ανάγκες της δουλειάς.(ιδιαίτερα το λάπτοπ μου που ειναι πολυβόλο χαχαχααχαχα)

Δεν με χαλαει σαν ιδεα αλλα εγω θελω επιδόσεις. Αμα δεν πεταει το συστημα και δεν μπορει να ανταποκριθει στην παροιμιώδη μου ταχύτητα εκνευρίζομαι, μου τη βαράει, δεν θα επαιρνα κατι τετοιο εκτος αν τα κανουν καποια στιγμη τοσο γρήγορα οσο ενα συγχρονο λαπτοπ η pc με ssd.

cos_dr είπε:
Δεν παει ασχημα σε επιδοση αλλα για πολλες εφαρμογες μαζι, πολλα παραθυρα και χρηστες απαιτητικούς και νευρόσπαστα γρήγορους σαν την αφεντια μου εγω πιστευω οτι θα τρωει το σούρσιμο της αρκουδας. Θα σερνεται.
Intel Atom έχει.

Τους έχω δοκιμάσει αυτούς τους επεξεργαστές σε ένα notebook που έχω.

Νταξ, για κειμενογράφο, mail , browsing μια χαρα είναι.  ;)

Eπίσης πιο πρακτικοτητα και αξια βλεπω αν θελεις να κανεις την tv σου που δεν ειναι smart ή και είναι smart ..... way smarter.

ακόμα απο το webOS της LG μου που ειναι πρακτικο, θα ειναι γρηγοροτερο και προσφερει περισσοτερες δυνατοτητες μεσω των windows.

Για ετσι θα το έπαιρνα χαλαρα.

Απο atom εχω δοκιμασει παλαιοτερους και δεν αντεχα. Δεν ηθελα να τα βλεπω τα netbook

Αυτος βλεπω αφου διαχειριζεται αξια το HD θα ειναι καλυτερος εν γενει. Ετσι πιστευω.

cos_dr είπε:
Eπίσης πιο πρακτικοτητα και αξια βλεπω αν θελεις να κανεις την tv σου που δεν ειναι smart ή και είναι smart ..... way smarter.
Παίζει και αυτό.

LK είπε:
Δεν το πιασα καλά.

To usb είναι και για τα δύο ή θέλει hub;
Συνδεεις στη USB ενα Logitech unifying receiver και μ'αυτο μπορεις να χειριστεις ασυρματα ως και εξι πληκτρολογια/ποντικια.
eb1a29cf.jpg

Waterfall-K είπε:
Συνδεεις στη USB ενα Logitech unifying receiver και μ'αυτο μπορεις να χειριστεις ασυρματα ως και εξι πληκτρολογια/ποντικια.

Logitech_USB_Unifying_Receiver1.jpg
Μαλιστα. Καλό! ;D

LK είπε:

41HsL8Qho5L.jpg
Και εδώ:

http://www.e-shop.gr/intel-compute-stick-stck1a32wfcl-quad-core-z3735f-32gb-wifi-bt-windows-10-p-PER.912799

LK είπε:
Μαλιστα. Καλό! ;D
καλο πράγματι.

Και αμα π.χ. χασεις το receiver μαμα των ασυρμάτων που έχεις..........

Καλα που το είπες καταρραχτη να το ξέρουμε. Cheers!!!

Το χρησιμοποιούμε εδώ και μερικές μέρες ως workstation στην εταιρία που εργάζομαι.

Για χρήση γραφείου και web μια χαρά.

Για απαιτητικότερα κόλπα δεν έχει τελειώσει ακόμα το τέστ.

Ναι θα περάσει από πολλά χέρια για να σιγουρευτούμε.

;)

bouzoukleri είπε:
Το χρησιμοποιούμε εδώ και μερικές μέρες ως workstation στην εταιρία που εργάζομαι.

;)
αναμένουμε αποτελέσματα τέστ απαιτητικής χρήσης.

bouzoukleri είπε:

;)
Ναι, για πες μας όταν καταλήξετε,Τι λειτουργικό; 10άρια ή 8.1;

Κάποιος να δοκιμάσει ένα reaper και να μας πει εντυπώσεις. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back