- Πόντοι
- 38
Σ ευχαριστω πολυ Korgius! 

Τι λε ρε, σοβαρά? Εγώ το άκουσα και χθες και σήμερα (σοβαρά μιλάω).freerock1974 είπε:Να σου πω οτι ειναι απο τα πολυ λιγα τραγουδια μου,που σποραδικα ακουω ακομα....
Οχι...fusiongtr είπε:Τελικά βρε Σταύρο τα ξανάγραψες τα φωνητικά?
Δεν το συζητώ, εννοείται.freerock1974 είπε:Δεν πειραζει,εχει την ατελεια του αυθορμητισμου που δινει κι αυτο μια..παιδικοτητα..![]()
Ειναι απο τα πρωτα κομματια που ειχα αλλαξει σετ απ,γραφοντας εξ ολοκληρου σε υπολογιστη(πριν απ αυτο μεσολαβουσε αναλογικη κονσολα και εξωτερικοι επεξεργαστες).AuditoryDriving είπε:Ρισπεκτ και πάλι, ειδικά για την ενορχήστρωση, αν μοιραζόσουν και λίγες πληροφορίες για το σεταπ σου/τρόπο ηχογράφησης θα σου ήμουν (όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω) υπόχρεος! keep going!!!
Περιεγραψες αυτο που σκεφτηκα τοτε και δεν το ξαναεπιασα!Aυτο το μετεωρο που χει η φωνη στην αρχη,περισσοτερο δινει τελικα παρα αφαιρει.
Και πραγματικα το χω ακουσει πολλες δεκαδες φορες.
Στην αρχη μου ακουγοταν καπως-σα να μην παταει απολυτα-αλλα τωρα αυτο ακριβως το μετεωρο του πραγματος ειναι που μ αρεσει στη μελωδια της φωνης.Ειναι το feeling που βγαζει και ο τροπος που ναι τραγουδισμενο.Και πολλες φορες το αρτιοτερο τεχνικα δεν ειναι απαραιτητα και το πιο καλο-ειδικα στο ειδος που παιζει ο Σταυρος.
Σκοτω!