''Innocence''

ενα απο τα καλυτερα clips που εχω ακουσει..

εχεις και φωνη με ωραιο γρεζι

full repeat

ευγε freerock... ;D ;D

Πάρα πολυ καλό όπως πάντα. Ισως έπρεπε όντως να είχες κατασταλαξει παραπάνω στην μελωδική γραμμή που θα ακολούθουσες στα ψωνητικά στην αρχή (ψαχνοντας την τελειότητα) αλλά δεν είναι κάτι το μεμπτό. 5.14" και νόμιζα οτι ήταν δυο λεπτά. Αυτά είναι.

Το σόλο στο τέλος είνια το κερασάκι στην τούρτα ...άψογο!

Σ ευχαριστω για μια ακομα φορα Loki!

Τα φωνητικα ξαναγραφτηκαν...με την ιδια σχεδον μελωδικη γραμμη αλλα χωρις ''φαλτσα''.

Μαλλον δεν ειναι θεμα μελωδικης γραμμης αλλα κακης αποδοσης αυτου που ειχα στο μυαλο.

Χαιρομαι που παρα το μεγαλο σολο στο τελος,δεν κουρασε και περασε ''νερο'' στ αυτια σου!(ο χρονος ;D)

με αφορμή το Feels like είπα να κοιτάξω και κανά παλιότερο τραγουδάκι σου....

ένα ακόμα τρομερό κομμάτι με εισαγωγή...κλιμάκωση...και τρομερό τέλος (το μεγάλο σόλο δε με χάλασε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα....τα κυνηγάω κάτι τέτοια αν ο κιθαρίστας αξίζει!)

συγχαρητήρια ξανά για όλα τα του κομματιού, το'χεις!

Σ ευχαριστω και παλι hot sauce!

Που το ξεθαψες κιολας! :o

Να σου πω οτι ειναι απο τα πολυ λιγα τραγουδια μου,που σποραδικα ακουω ακομα....

freerock1974 είπε:
Να σου πω οτι ειναι απο τα πολυ λιγα τραγουδια μου,που σποραδικα ακουω ακομα....
Τι λε ρε, σοβαρά? Εγώ το άκουσα και χθες και σήμερα (σοβαρά μιλάω). :D

Τελικά βρε Σταύρο τα ξανάγραψες τα φωνητικά?

Αν ναι, ανέβασε νέα version, για μας τους "λάτρεις" του κομματιού. :-*

fusiongtr είπε:
Τελικά βρε Σταύρο τα ξανάγραψες τα φωνητικά?
Οχι...

Αφου στο χω πει..

Αν αφησω κατι,παει τελειωσε..

Δεν πειραζει,εχει την ατελεια του αυθορμητισμου που δινει κι αυτο μια..παιδικοτητα.. ;)

freerock1974 είπε:
Δεν πειραζει,εχει την ατελεια του αυθορμητισμου που δινει κι αυτο μια..παιδικοτητα.. ;)
Δεν το συζητώ, εννοείται. ;)

Ρισπεκτ και πάλι, ειδικά για την ενορχήστρωση, αν μοιραζόσουν και λίγες πληροφορίες για το σεταπ σου/τρόπο ηχογράφησης θα σου ήμουν (όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω) υπόχρεος!  keep going!!!

Aυτο το μετεωρο που χει η φωνη στην αρχη,περισσοτερο δινει τελικα παρα αφαιρει.

Και πραγματικα το χω ακουσει πολλες δεκαδες φορες.

Στην αρχη μου ακουγοταν καπως-σα να μην παταει απολυτα-αλλα τωρα αυτο ακριβως το μετεωρο του πραγματος ειναι που μ αρεσει στη μελωδια της φωνης.Ειναι το feeling που βγαζει και ο τροπος που ναι τραγουδισμενο.Και πολλες φορες το αρτιοτερο τεχνικα δεν ειναι απαραιτητα και το πιο καλο-ειδικα στο ειδος που παιζει ο Σταυρος.

Σκοτω!

AuditoryDriving είπε:
Ρισπεκτ και πάλι, ειδικά για την ενορχήστρωση, αν μοιραζόσουν και λίγες πληροφορίες για το σεταπ σου/τρόπο ηχογράφησης θα σου ήμουν (όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω) υπόχρεος!  keep going!!!
Ειναι απο τα πρωτα κομματια που ειχα αλλαξει σετ απ,γραφοντας εξ ολοκληρου σε υπολογιστη(πριν απ αυτο μεσολαβουσε αναλογικη κονσολα και εξωτερικοι επεξεργαστες).

Θα επανελθω με λεπτομερειες οταν θα χω λιγο χρονο!

Σ ευχαριστω πολυ!

Aυτο το μετεωρο που χει η φωνη στην αρχη,περισσοτερο δινει τελικα παρα αφαιρει.

Και πραγματικα το χω ακουσει πολλες δεκαδες φορες.

Στην αρχη μου ακουγοταν καπως-σα να μην παταει απολυτα-αλλα τωρα αυτο ακριβως το μετεωρο του πραγματος ειναι που μ αρεσει στη μελωδια της φωνης.Ειναι το feeling που βγαζει και ο τροπος που ναι τραγουδισμενο.Και πολλες φορες το αρτιοτερο τεχνικα δεν ειναι απαραιτητα και το πιο καλο-ειδικα στο ειδος που παιζει ο Σταυρος.

Σκοτω!
Περιεγραψες αυτο που σκεφτηκα τοτε και δεν το ξαναεπιασα!

Χαιρομαι που αρεσει κι ετσι! :-*

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back