- Πόντοι
- 1,788
θου ,Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:και διαβαζεις.........................τον Κοντορεβυθουλη
θου ,Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:και διαβαζεις.........................τον Κοντορεβυθουλη
Έχει όντως! Πολύ καλό το ότι πειραματίστηκες και "βγήκε" (κατ' εμέ) ένα από τα καλύτερά σου!freerock1974 είπε:Δεν ξερω,νομιζω οτι εχει κατι πιο ''συγχρονο''απ την παλιομοδιτικη χαρντροκιλα που με
χαρακτηριζει...
To γραψα για ολους τσου ψυχοπονιαρηδες του ματαιου τουτου κοσμου...kostas80 είπε:Έλα πες την αλήθεια τώρα .... για μένα που μ'αρέσουν τα ψυχοπονιάρικά το γραψες :-*
και το καινούριο σε θήκη dvd να το βγάλεις να ξεχωρίζει στη σιντοθήκη μας ;D
Οπως σου εγραψαν, εχει. Κατα την γνωμη μου, κρατα το και στα επομενα.... πιο ''συγχρονο''απ την παλιομοδιτικη χαρντροκιλα...
Μια χαρα ηταν η θηκη.Το επομενο θα ειναι σε θηκη cd...
:Το σολο στο τελος ειναι μεγαλο...
Θα ηθελα να δοκιμασεις.Δεν ξερω αν θα βαλω πιο συγκεκριμενη μελωδικη γραμμη στα φωνητικα γιατι ηθελα
να πετυχω ενα αφηγηματικο στυλ.
Εγω αυτο καταλαβα...Nestoras είπε:Les Paul?
θου ,Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου (τω πληκτρολογίω μου) ...δις.......freerock1974 είπε:Eισαι παντρεμενος αρκετα χρονια και εχεις και ερωμενη την οποια συναντας δις το χρονο
σε επαγγελματικο ταξιδι μ ενα καρο ψεμματα...σε περιμενει εκει σεταρισμενη,με τις 10αρες της,τους διπλους της τσου μαγνητες,χωρις απαιτησεις για σφουγγαρισματα(βλ LK) ;D.
Εγω επαντρευθην στρατ...και διαζυγιο δεν παιρνω...
Εσυ? ;D
Ξεκινάω να διαβάζω και λέω ωραίος ο Σπύρος. Και μετά βλέπω μαγνήτες, κελεμπέκια και τέτοιες ......... και λέω ωραίος οfreerock1974 είπε:Eισαι παντρεμενος αρκετα χρονια και εχεις και ερωμενη την οποια συναντας δις το χρονο
σε επαγγελματικο ταξιδι μ ενα καρο ψεμματα...σε περιμενει εκει σεταρισμενη,με τις 10αρες της,τους διπλους της τσου μαγνητες,χωρις απαιτησεις για σφουγγαρισματα(βλ LK) ;D.
Εγω επαντρευθην στρατ...και διαζυγιο δεν παιρνω...
Εσυ? ;D
ινοσενς ξεινοσενς,ο αναμαρτητος το λιθο βαλέτω και ο εγκρατης τω πληκτρολογίωLK είπε:θου ,Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου (τω πληκτρολογίω μου) ...δις.......
Αποκαλύφθηκε!!! Εδώ στην ηχογράφηση των φωνητικών στο "innocence”, με τη γνωστή τεχνική των δύο mics για out of phase καταστάσεις.Nestoras είπε:Ρε, μήπως ο Σταύρος είναι ο Ζουράρις?
;D ;DELIANIOS είπε:Απλα μη σου κατσει στραβοξυλοσεταρισμενη. ;D
ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 59? τρε μπναλ ;D ;D ;D ;D ;D