Inkel MX1634

Αργύριος Βασιλείου

Shelter

Δυνατό μέλος
Πόντοι
1,158
Είμαι σε μια φάση που κάνω ανασκαφές στο σπίτι και ξέθαψα (απο τη σκόνη) μια κονσόλα Inkel MX1634. Κάποιος την άφησε εδώ πριν πολλά χρόνια και ξεχάστηκε εντελώς.

image.jpeg

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος έχω τις εξής ερωτήσεις:

1) Σίγουρα θα χρειαστεί βαθύ καθαρισμό και ενδεχομένως κάποια επισκευή. Δεν ξέρω καν αν δουλεύει. Το σίγουρο είναι ότι λείπουν δυο καπάκια από faders και 95% τα faders είναι γεμάτα σκόνη. Ποιος αναλαμβάνει τέτοια?

2) Θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω, δηλαδή θα είχε νόημα γιατί πιάνει και χώρο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άλλος τις προάλλες βρίσκει Marshall στο πατάρι, ο Καταφύγιος ξεθάβει κονσόλες, που μένετε ρε παιδιά; ?
Μακάρι να έβρισκα και εγώ Marshall

Μια χρήση είναι πριν την κάρτα ήχου,  για τις προενισχύσεις της και τα eq της.
Ok

Αυτο μας δημιουργεί σιγα σιγα την αναγκη για ενα επιπλο όπως αυτο που ψαχνει ο trolley.

Ok

Αυτο μας δημιουργεί σιγα σιγα την αναγκη για ενα επιπλο όπως αυτο που ψαχνει ο trolley.
Και το έπιπλο δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις ένα χαλάκι από κάτω ?

Το ερώτημα είναι που την καθαρίζουμε/επισκευάζουμε?

Επίσης πρέπει να ψάξω να βρω το καλώδιο τροφοδοσίας, αν και απο ότι ειδα δεν ειναι κάτι φοβερο και για aftermarket.

Επίσης πρέπει να ψάξω να βρω το καλώδιο τροφοδοσίας, αν και απο ότι ειδα δεν ειναι κάτι φοβερο και για aftermarket.
Να την καθαρίσεις δεν είναι πρόβλημα. 

Βρες τροφοδοτικό και δες αν δουλεύει. 

Μετά βλέπεις. 

Να την καθαρίσεις δεν είναι πρόβλημα. 

Βρες τροφοδοτικό και δες αν δουλεύει. 

Μετά βλέπεις. 
Και όμως είναι ζωντανή!

Βρήκα το καλώδιο τροφοδοσίας. Τώρα αν δουλεύουν faders και ποτενσιομετρα δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα.

Κάποιος την άφησε εδώ πριν πολλά χρόνια και ξεχάστηκε εντελώς.
Κάποιος; Έτσι απλά; ?

Κάνας ηλεκτρονικός με σχέση με μουσικά όργανα/ ενισχυτές θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά. 

Trending...

Νέα θέματα

Back