Ήγγικεν η ώρα...

Aχ ρε αλήτες, με μπριζώσατε τώρα και ψάχνω να βρω κοντινές μπρίζες να συνδέσω τα ασύνδετα.?

Ευτυχώς υπήρχαν δύο κοντινές μπρίζες κοντά στα M6 και XK4, οπότε στο παρακάτω βιντεάκι που τράβηξα θα δείτε το πρώτο power on τους, και μάλιστα σε Παγκόσμια πρώτη!!! ?

Enjoy the Beasts.? 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
οπα!!! και αυτο που κανεις, η διαφορα του με του γιατρου ποια ειναι;;;;;!!!!!!!!!!

και εγω, που ειχα βρει μια προσφωνηση, πως να σε λεω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

Aχ ρε αλήτες, με μπριζώσατε τώρα και ψάχνω να βρω κοντινές μπρίζες να συνδέσω τα ασύνδετα.?

Ευτυχώς υπήρχαν δύο κοντινές μπρίζες κοντά στα M6 και XK4, οπότε στο παρακάτω βιντεάκι που τράβηξα θα δείτε το πρώτο power on τους, και μάλιστα σε Παγκόσμια πρώτη!!! ?

Enjoy the Beasts.? 

M6 & XK4.mov
γιατι δε το λες ξ εκαθαρα!!!!! εγω σε ταρακουνισα!!!!!!!!!!

ολοι οι αλλοι δηλαδη τα λεγανε καλυτερα;;;!!!

"ασ'τα μωρε!~!!!! σε λιγο τα ανοιγεις"!!!!!

και μας βλεπω το 15Αυγουστο, εγω να σας κερναω τουρτα λογο των γενεθλιων μου, και ο Waterfall να  ξεκολλαει ζιλοτεΪπ!!!!!!!!!!

Ναι! το εχω παρατηρησει κι εγω! δεν υπαρχουν εμοτικονς!

κανονικα εδω θα επρεπε να μπει, "αισθανομαι περηφανος για'σενα!!!!!!!!!!!!!!!

Είδαμε το φως το αληθινό

Άντε επιτέλους εγώ θα είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους από την πρώτη μέρα, απορώ πως άντεξε μια μέρα ολόκληρη να τα κοιτάς στα κουτιά τους χωρίς να παίξεις έστω και στα γόνατα η και οκλαδόν ??

Είδαμε το φως το αληθινό

Άντε επιτέλους εγώ θα είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους από την πρώτη μέρα, απορώ πως άντεξε μια μέρα ολόκληρη να τα κοιτάς στα κουτιά τους χωρίς να παίξεις έστω και στα γόνατα η και οκλαδόν ??
ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

Εγω τον καταλαβαίνω.

Αν δεν είναι τακτοποιημένος ο χώρος μου , μιλαμε οι καρφίτσες στο συρτάρι- τα κεφάλια τους να ατενίζουν τον βορρά....αν δεν είναι όλα shipshape φάση....δεν μπορώ να λειτουργήσω, ούτε να παίξω ....ούτε να κάνω τίποτα.

Αλλά αυτά είναι δικά μυο OCD's.....

Είδαμε το φως το αληθινό

Και ακόμα δεν τα άκουσα. Μπορώ να τα ακούσω με ακουστικά βέβαια, αλλά δεν λέει. Άσε που για να τα βάλω στην μπρίζα πρέπει να βγάλω δύο πορτατίφ. Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε τώρα, φύγε εσύ, έλα εσύ??

Υπομονή, θα μπουν σύντομα όλα σε βάση και θα θα τα ακούσω όπως πρέπει εν ευθέτω χρόνω.?

Υπομονή, θα μπουν σύντομα όλα σε βάση και θα θα τα ακούσω όπως πρέπει εν ευθέτω χρόνω.?

καλά....θα βάλω εγώ, θα κοτσάρω και το λεξ απάνω και μετά θα φύγετε τρέχοντας....

Και ακόμα δεν τα άκουσα. Μπορώ να τα ακούσω με ακουστικά βέβαια, αλλά δεν λέει. Άσε που για να τα βάλω στην μπρίζα πρέπει να βγάλω δύο πορτατίφ. Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε τώρα, φύγε εσύ, έλα εσύ??

Α καλά. Άντε γειά!

Εγώ, και όχι μόνο, θα το είχα πάει ήδη σε δουλειά.

1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε

Ωραίο είναι, ωραία και τα φωτάκια του. Θα παίξεις τίποτα να ακούσουμε;

Υ.Γ.

Ακούγοντας την μουσική που παίζει στο βίντεο, προς στιγμή νόμισα πως παίζει το ίδιο το όργανο από μόνο του όταν κάνει boot ?

Α καλά. Άντε γειά!

Εγώ, και όχι μόνο, θα το είχα πάει ήδη σε δουλειά.
Tι..."δουλειά" ωρέ Μανώλη?? Τα synths μου δεν βγαίνουν από το σπίτι για "δουλειές", το μόνο που μπορεί να βγει είναι το Hammond σαν μέλος μπάντας, η οποία -όπως πάντα- θα παίζει το ρεπερτόριο που γουστάρουν τα μέλη της, όχι αυτά που γουστάρει το ΧΨ μαγαζί και οι πελάτες του. 

Ωραίο είναι, ωραία και τα φωτάκια του. Θα παίξεις τίποτα να ακούσουμε;
Που θες να τα συνδέσω για να σου παίξω? Έχω ένα ψυγείο εκεί δίπλα στην κουζίνα, είναι καλό για Montage??

Ακούγοντας την μουσική που παίζει στο βίντεο, προς στιγμή νόμισα πως παίζει το ίδιο το όργανο από μόνο του όταν κάνει boot ?
Τσιμουδιά δεν βγάζει μόνο του. Παπαθανασίου παίζει στο background, το "Empty Streets" από το 3-CD boxset Blade Runner Trilogy, 25th Anniversary.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
btw που θα συνδεθούν αυτά όλα?

μετα το μίξερ έχεις αυτοενισχυόμενα?

ή θα πάνε πισί κάρτα και μόνιτορ?

btw που θα συνδεθούν αυτά όλα?

μετα το μίξερ έχεις αυτοενισχυόμενα?

ή θα πάνε πισί κάρτα και μόνιτορ?
Όπου συνδέονταν και τα προηγούμενα, synths+organ στο Behringer RX1602 v2, stereo έξοδος στο Mackie ProFX6v3 (πάνω στο οποίο συνδέονται και τα monitors) και από κει USB στο PC και τέλος.

Απλά πράγματα φίλος.?

image.png

image.png

Tι..."δουλειά" ωρέ Μανώλη?? Τα synths μου δεν βγαίνουν από το σπίτι για "δουλειές", το μόνο που μπορεί να βγει είναι το Hammond σαν μέλος μπάντας, η οποία -όπως πάντα- θα παίζει το ρεπερτόριο που γουστάρουν τα μέλη της, όχι αυτά που γουστάρει το ΧΨ μαγαζί και οι πελάτες του. 
Κατάλαβα. Όπως και ν'άχει, καλά παιξίματα σου εύχομαι.

Που θες να τα συνδέσω για να σου παίξω? Έχω ένα ψυγείο εκεί δίπλα στην κουζίνα, είναι καλό για Montage??
Μουσική ψυγείου ή μουσική κουζίνας, όπως λέμε μουσική φαγητού ?

Τσιμουδιά δεν βγάζει μόνο του. Παπαθανασίου παίζει στο background, το "Empty Streets" από το 3-CD boxset Blade Runner Trilogy, 25th Anniversary.?
okey κατάλαβα ?

Καλόπαιχτα να είναι όλα τα μηχανάκια και να τα ευχαριστηθείς.

Μας χρωστάς παίξιμο!!!

Όπου συνδέονταν και τα προηγούμενα, synths+organ στο Behringer RX1602 v2, stereo έξοδος στο Mackie ProFX6v3 (πάνω στο οποίο συνδέονται και τα monitors) και από κει USB στο PC και τέλος.

Απλά πράγματα φίλος.?
Αίσχος, αυτά θέλουν μία ψηφιακή κονσόλα, π.χ. τύπου MIDAS M32, πράγματα που αρμόζουν μεταξύ τους.

Trending...

Νέα θέματα

Back