incoming - guitar rig 5 test

αν και δεν ακουω τετοια μουσικη, το βρηκα παρα πολυ καλο!

Και η ολη παραγωγη ειναι ακρως επαγγελματικη και αψεγαδιστη.

Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους οτι εδω μοιαζεις να εισαι πιο πολυ "στα νερα σου"...  (οχι βεβαια οτι σε αλλα ειδη δεν τα πας καλα, μη λεμε κι οτι θελουμε...)   ;)

ευγε!

Μόλις το άκουσα και η αλήθεια είναι πως το γούσταρα πάρα πολύ,απο θέμα ήχου,παιξίματος

αλλά το πιο καλό απ'όλα είναι πως το κομμάτι σε ανεβάζει.

Μπράβο!

Μπραβο πολυ ωραιο και το backing track και το παιξιμο! πολυ καθαρο σολο, πολυ εξυπνες στα σημεια σου οι δισολιες και σολο με ενδιαφερον μιας και δεν ειναι μπουρμποθλιρα ουτε και στατικο! εχει χαρακτηρα και παιζει σε ολες τις ταχυτητες με ποικιλια! μπραβο σου!

στειλε αν δε σου κανει κοπο και το backing και απο εδω!  :)

ΕΞΑΙΤΕΡΙΚΟ!!!

το ηχογραφησες μεσω cubase?

εγω εχω την stand alone εκδοση και χρησιμοποιω το pro tools SE ειναι η απλη εκδοση που δινεται με τις m audio.

μπορω καπως να το χωσω εκει η να ηχογραφω μονο απο το guitar rig?

τι να πει κανεις?? απλα εξαιρετικος σαν να ακουγα ηχογραφημενο τραγουδι μεσα απο στουντιο! αν μπορεις στειλε το μπακινγ τρακ κι αν ειναι ευκολο μαζι στειλε κι εναν οδηγο για να παιζει κανεις σαν εσενα  ;D  ;D  ;D

Μου χε ξεφύγει αυτό ρε Γρηγόρη !

Το σκίζεις το Rock,μην τα ξαναλέμε . PERFECT  ;)

Άλλωστε έχω δει πως κατά κανόνα όσοι παίκτες κατέχουν τα Blues τόσο καλά όσο εσύ,είναι αδύνατον να μην...σπέρνουν στο Rock.

Cheers.Καλή χρονιά να έχουμε

Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου κάποιον καταξιωμένο,παγκοσμίου φήμης ίσως κιθαρίστα που να έχει το βιμπράτο σου...Δεν βρίσκω κάποιον.Μιλάω σοβαρά.

Κάνε μου μια χάρη.Ανέβαζε πιο συχνά,αν μπορείς...Ό,τι σου έρχεται.

...Πολύ θα γούσταρα να σε ήξερα προσωπικά.

φανταστικό κομμάτι, μπράβο!!!

όσον αφορά το Guitar Rig, θέλει λίγο ψάξιμο για να φτιάξεις καλό ήχο, δηλ. τα περισσότερα έτοιμα presets που δίνει, εμένα προσωπικά μού φαίνονται λίγο "αδύναμα". Αν και η version 5 προσφέρει καλύτερα presets σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις... πάντως υπάρχουν presets από άλλους χρήστες που στέκονται πολύ καλά, ιδίως αν είσαι bedroom player όπως εγώ  :D

@Grey

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! Μεγαλη μου τιμη αυτο που λες.

Κανονιζουμε και κανενα καφεδακι αμα λαχει ;)

@Wild_Rose

Να'σαι καλα, σ'ευχαριστω!

Φετος μαλλον οχι. Αλλα ολο και καποια ευκαιρια θα βρεθει. Μεσα στο χειμωνα ισως βρεθω Κρητη. Κατι κανονιζεται!

Να'σαι καλα και παλι φιλε μου!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back